Skip to content

Armlift Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar armlift ervaringen in Turkije? Als de huid van uw bovenarmen door veroudering of vermagering is verslapt en/of afhangt dan kan dat irritaties opwekken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Zeker wanneer het door de omvang van de armen moeilijk is om passende bovenkleding te vinden, is een oplossing wenselijk. Een armlift kan uitkomst bieden. Het lezen van armlift Turkije ervaringen helpt u met de beeldvorming van de ingreep en de mogelijke resultaten.

Wat zijn de voordelen van een armlift bij Dutch Clinic?

Persoonlijke armlift Turkije ervaringen

Elke medische of cosmetische ingreep verdient een grondige voorbereiding. U laat iets aan uw lichaam doen om de lichaamscontouren te verbeteren en/of om uzelf beter in uw vel te voelen. Afhangende bovenarmen worden vaak als niet mooi ervaren. Het gebeurt regelmatig dat mensen last hebben van de overtollige huid en een ingreep overwegen. Als u een armlift overweegt en wilt weten wat u van de ingreep kunt verwachten, kunt u armlift Turkije ervaringen lezen. Ervaringsverhalen vindt u onder andere op een beauty forum, waar u tegelijkertijd vragen kunt stellen aan ervaringsdeskundigen die de ingreep al hebben laten toepassen. U krijgt zo een helder beeld van de armlift technieken en de resultaten die behaald worden. Heeft u andere vragen die alleen door een arts beantwoord kunnen worden? Ga dan op consult of naar een adviesgesprek bij een kliniek. Tijdens het consult worden al uw vragen beantwoord en laat een arts zien hoe en welke armlift techniek er bij u toegepast kan worden. Het zoeken, vinden en lezen van verschillende informatie bronnen geeft u een objectief beeld van de ingreep.

Vergelijk armlift ervaringen in binnen- en buitenland

Mensen reizen steeds vaker naar buitenlandse klinieken om cosmetische en medische behandelingen toe te laten passen. Uitblijvende vergoedingsmogelijkheden, lagere kosten en vakbekwame, ervaren artsen zijn veel genoemde redenen om een kliniek in het buitenland te zoeken. Turkije is een van de meest geliefde bestemmingen, niet alleen voor een onbezorgde vakantie, maar zeker ook om de prima prijs-kwaliteitverhouding die cosmetische ingrepen in Turkije hebben. Dutch Clinic heeft een moderne kliniek in Istanbul waar dagelijks uiteenlopende operaties en cosmetische behandelingen worden toegepast. Online worden ook armlift Turkije ervaringen gedeeld en leest u meer over hoe anderen de armlift in Turkije hebben beleefd. Voordelen van een armlift in Turkije zijn onder andere:

• Lagere behandeltarieven.
• Vakbekwame, ervaren cosmetisch artsen die jaarlijks meer dan 150 armlift behandelingen toepassen.
• Nazorg en controles in Hoofddorp.
• Moderne behandeltechnieken en state-of-the-art apparatuur.

Reviews geven weer hoe de ingreep verloopt en hoe de herstelperiode is verlopen. U krijgt informatie over behandelend artsen en leest hoe klinieken te werk gaan en zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Naast het grote aantal positieve ervaringen, kunt u ook meer te weten komen over een armlift in Turkije door negatieve meningen te lezen. Negatieve ervaringen maken u alert op zaken of factoren die (in)direct van invloed zijn op het resultaat van de armlift.

Maak direct een afspraak

Vermijd risico’s en complicaties

De armlift is een relatief eenvoudige ingreep, die vaak wordt toegepast. Het blijft ondanks dat een operatieve behandeling met een geringe kans op complicaties en bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen van een armlift zijn:

• Nabloedingen, zwellingen, bloeduitstortingen.
• Allergische reacties.
• Slechte wondgenezing en infecties.
• Beschadiging van de gevoelszenuwen.
• Asymmetrisch resultaat.
• Trombose.
• Slecht herstel van de littekens.
• Rokers hebben bovendien een vergrote kans op het afsterven van huidweefsels.

Resultaten die bereikt worden zijn goed, de huidverslapping is zichtbaar verminderd en de overtollige huid is verwijderd. Incisies worden zo veel mogelijk aan de binnenzijde van de armen gemaakt, zodat er later nauwelijks opvallende littekens zichtbaar zijn. In armlift Turkije ervaringen leest u onder meer hoe anderen de herstelperiode hebben beleefd, en wat u kunt doen om het risico op complicaties zo laag mogelijk te houden. Alhoewel er geen speciale voorbereidingen voor een armlift nodig zijn, wordt rokers geadviseerd om 6 tot 4 weken voor de ingreep te stoppen met roken en dit tot een aantal weken na de armlift vol te houden. Roken heeft niet alleen een negatieve invloed op het herstel, maar ook het resultaat kan te lijden hebben van roken en tabaksproducten.

Informatief adviesgesprek armlift Turkije

Leest u armlift Turkije ervaringen en bent u benieuwd of een behandeling in Istanbul is wat u zoekt? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Dutch Clinic. U kunt hiervoor terecht in de kliniek in Hoofddorp, waar u door een ervaren cosmetisch arts wordt voorgelicht over de armlift technieken. Het is mogelijk om vragen te stellen en foto’s te bekijken van armlift behandelingen die bij Dutch Clinic zijn toegepast. Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Afspraak gratis consult

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties veroorzaken. Overweegt u een behandeling, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke behandeltechniek het beste bij u past. U kunt een voorkeur hebben voor een armlift, maar misschien is de mening van de chirurg anders en geeft liposuctie of een combinatie van beide technieken een beter resultaat. Stel de vragen die u heeft en bekijk armlift voor en na foto’s. Het gesprek geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en de behandelprocedure wordt nader toegelicht. Meer weten? Bel ons of vul het online contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en eventueel vetweefsel aan de bovenarmen wordt verwijderd. Dit wordt gedaan om verslapte en hangende huid te corrigeren.

Over het algemeen kan een armlift worden toegepast zolang uw gezondheid het toelaat. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat een armlift geen methode is om gewicht te verliezen. Het wordt aanbevolen om tijdens het consult met de arts te bespreken of u geschikt bent voor de ingreep.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen aanwezig is, kunt u overwegen om een liposuctiebehandeling te ondergaan. Deze ingreep is minder invasief dan een armlift, omdat alleen vetweefsel wordt verwijderd. De littekens na een liposuctie zijn ook minimaal in vergelijking met een armlift.

Een armlift wordt uitgevoerd onder volledige narcose en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de ingreep wordt overtollige huid aan de binnenzijde van de bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt van de oksel tot de onderzijde van de bovenarm. Na het sluiten van de incisie wordt de arm verbonden en verblijft u meestal een nacht in de kliniek.

De incisie voor een armlift bevindt zich aan de binnenkant van de arm en loopt over de gehele lengte van de bovenarm. In de eerste maanden na de ingreep kan het litteken rood van kleur zijn, maar na verloop van tijd zal het litteken geleidelijk aan de kleur van uw huid aannemen. Het is belangrijk om verse littekens minstens een jaar niet bloot te stellen aan de zon en indien nodig een littekencrème te gebruiken.

Een armlift wordt uitgevoerd onder narcose, dus u voelt geen pijn tijdens de ingreep. Na de ingreep kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekken en pijn. Deze symptomen kunnen worden bestreden met pijnstillers. Een drukverband wordt aangebracht om zwelling te verminderen en de wondgenezing te bevorderen. Het verband wordt meestal na 3 tot 7 dagen verwijderd.

Nee, een armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid zelf. De ingreep richt zich op het verwijderen van overtollige huid en eventueel vetweefsel. Als u last heeft van striae op uw armen, kan de armlift de verschijning van striae verminderen doordat er minder huid aanwezig is. Echter, de huid die niet wordt verwijderd, behoudt nog steeds de striae.

Over het algemeen zijn de resultaten van een armlift blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, vooral als uw gewicht stabiel blijft. Het is echter belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden, met regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtig voedingspatroon, om de resultaten op lange termijn te behouden.

Een armlift is over het algemeen een veilige ingreep, maar zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er algemene risico’s en bijwerkingen. Dit kan onder andere nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens omvatten. Het is belangrijk om ruim voor de ingreep te stoppen met roken, omdat roken de wondgenezing kan beïnvloeden en complicaties kan veroorzaken.

Als u na de armlift aanhoudende klachten heeft, is het raadzaam om contact op te nemen met de kliniek waar de ingreep is uitgevoerd. Bijvoorbeeld, als u symptomen van een wondinfectie ervaart, zoals koorts, roodheid, zwelling en pus uit de wond, kan een arts u adviseren of een passende behandeling starten.

Afhankelijk van het herstelproces kunt u na ongeveer een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden meestal pas na 4 tot 6 weken na de ingreep aanbevolen. De tijd die nodig is om terug te keren naar uw normale werkzaamheden varieert afhankelijk van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste armliftprocedures worden één of meerdere drains geplaatst om het overtollige wondvocht en bloed af te voeren. Het plaatsen van drains wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. Meestal worden de drains een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor een armlift bij Dutch Clinic bedragen € 3.199. Deze kosten omvatten de ingreep zelf, transfers, ziekenhuisverblijf, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegreis van en naar Istanbul, die eventueel door de kliniek kunnen worden geregeld.

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans geen armliftprocedures. In sommige gevallen kan een plastisch chirurg een medische indicatie adviseren en kunt u een vergoeding aanvragen. Als vergoeding niet wordt verleend, bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

Als u overweegt een armlift te combineren met een zonvakantie, is de volgorde van belang. Na de armlift wordt aanbevolen om het litteken minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan zonlicht. Als u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie, bespreek dan de mogelijkheden met de plastisch chirurg en zorg ervoor dat de vakantie voorafgaat aan de ingreep.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com