Skip to content

Armlift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de armlift kosten in Turkije? Stoort u zich aan slappe bovenarmen? Bent u fors afgevallen of is de huid door het ouder worden haar natuurlijke soepelheid verloren?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een armlift in Istanbul zorgt voor een mooi resultaat, dat past bij uw wensen. De armlift kan op diverse manieren toegepast worden. Zo kan de overtollige huid verwijderd worden, maar kunt u ook een liposuctie behandeling overwegen. Combinaties van beide technieken worden eveneens regelmatig toegepast. Bespreek samen met een ervaren cosmetisch arts de behandeltechniek die het beste bij u past en vraag naar de armlift Turkije kosten.

Wat zijn de voordelen van een armlift bij Dutch Clinic?

Werkwijze armlift

Op de behandeldag worden er foto’s van uw armen gemaakt. Deze foto’s komen in het medisch dossier. Vervolgens worden op uw armen lijnen getekend, waarlangs de incisies lopen. Over het algemeen wordt de ingreep onder sedatie of volledige narcose toegepast. Afhankelijk van de behandelmethode wordt de huid tijdens de armlift losgemaakt van de onderliggende spier-, vet- en weefsellagen. Het overtollige vet wordt weggezogen en het teveel aan huid wordt weggesneden. De arts doet er alles aan om de incisies op een zo min mogelijk zichtbare plaats te maken, zodat de littekens later ook minimaal zichtbaar zijn. U moet er rekening mee houden dat de arm aan de binnenkant van uw arm, van de oksel tot aan de elleboog, loopt. Wordt er alleen liposuctie toegepast? Dan wordt het vet door kleine incisies weggezogen en zijn de littekens uiterst klein. De meeste armlifts worden met een combinatie van technieken toegepast. Na de ingreep zijn uw armen verbonden en kunnen er drains in het behandelgebied zijn aangebracht. Controles en nazorg gebeuren in Hoofddorp. De artsen in beide klinieken, Istanbul en Hoofddorp, volgen uw dossier nauwgezet op en streven door onderlinge samenwerking naar de mooiste resultaten. Neem de tijd die nodig is om te herstellen van de armlift, en doe het zeker 4 tot 6 weken rustig aan zonder uw armen te overbelasten. Na 3 tot 6 maanden kunnen de bereikte resultaten beoordeeld worden.

All-in armlift Turkije kosten

De prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk bij het overwegen van een cosmetische ingreep. De kosten voor de ingreep variëren en er zijn grote verschillen tussen de kosten van een armlift in Nederland en Turkije. Nederlandse klinieken hanteren tarieven die schommelen tussen € 4.000 en € 6.000. Als u kijkt naar de armlift Turkije kosten dan ziet u dat u behoorlijk op de prijs kunt besparen. Bij Dutch Clinic in Istanbul kost de armlift € 3.199. Het verschil in kostprijs vindt zijn oorsprong in de lagere maandlasten die een kliniek in Turkije uitgeeft om operationeel te zijn. Zowel arbeidskosten als algemene kosten zijn lager. De ervaren cosmetisch artsen passen jaarlijks meer dan 150 armlift behandelingen toe en werken met state-of-the-art apparatuur. U kunt rekenen op een constante kwaliteit, persoonlijke begeleiding en professionele nazorg. Zowel het consult, de nazorg en controles vinden plaats in Hoofddorp, u reist alleen voor de ingreep naar Istanbul. De reis kan in overleg met Dutch Clinic worden georganiseerd. Geef tijdig uw reisschema door, zodat u bij aankomst in Istanbul direct gebruik kunt maken van een transfer naar de kliniek of het hotel.

Maak direct een afspraak

Betaalbare armlift Turkije kosten

Een armlift is een ingrijpende, veilige cosmetische behandeling. Direct na de ingreep zijn uw armen gezwollen en kunt u een beurs gevoel hebben. Naarmate uw lichaam herstelt van de armlift, worden de resultaten geleidelijk aan zichtbaar. De opgehoopte vetweefsels en/of de overtollige huid zijn verwijderd en uw armen zien er steviger en jeugdiger uit. Kleding zit beter en u krijgt meer zelfvertrouwen. Zorgverzekeraars vergoeden cosmetische ingrijpen zeer beperkt en vaak alleen via een dure aanvullende zorgverzekering. Wanneer u een betaalbare armlift zoekt, zonder dat u inlevert op kwaliteit en resultaat biedt Dutch Clinic een passende oplossing. De geaccrediteerde kliniek in Istanbul voldoet aan strenge regels op het gebied van zorg en hygiëne en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. De vestiging in Hoofddorp en de ervaren artsen maken de keuze voor Dutch Clinic eenvoudig. U kunt in uw eigen omgeving terecht voor een adviesgesprek, nazorg en controles. Artsen van beide klinieken overleggen regelmatig en uw medisch dossier wordt naadloos opgevolgd. Wilt u weten hoe de armlift techniek bij u toegepast kan worden? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Dutch Clinic. De arts licht de behandeling toe en bespreekt uw actuele gezondheid en medische achtergrond met u. Er wordt een behandelplan samengesteld en de arts laat voorbeelden zien van behandelingen die in de kliniek zijn toegepast. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)20 214 2033.

Afspraak gratis consult

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties veroorzaken. Overweegt u een behandeling, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke behandeltechniek het beste bij u past. U kunt een voorkeur hebben voor een armlift, maar misschien is de mening van de chirurg anders en geeft liposuctie of een combinatie van beide technieken een beter resultaat. Stel de vragen die u heeft en bekijk armlift voor en na foto’s. Het gesprek geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en de behandelprocedure wordt nader toegelicht. Meer weten? Bel ons of vul het online contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en eventueel vetweefsel aan de bovenarmen wordt verwijderd. Dit wordt gedaan om verslapte en hangende huid te corrigeren.

Over het algemeen kan een armlift worden toegepast zolang uw gezondheid het toelaat. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat een armlift geen methode is om gewicht te verliezen. Het wordt aanbevolen om tijdens het consult met de arts te bespreken of u geschikt bent voor de ingreep.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen aanwezig is, kunt u overwegen om een liposuctiebehandeling te ondergaan. Deze ingreep is minder invasief dan een armlift, omdat alleen vetweefsel wordt verwijderd. De littekens na een liposuctie zijn ook minimaal in vergelijking met een armlift.

Een armlift wordt uitgevoerd onder volledige narcose en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de ingreep wordt overtollige huid aan de binnenzijde van de bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt van de oksel tot de onderzijde van de bovenarm. Na het sluiten van de incisie wordt de arm verbonden en verblijft u meestal een nacht in de kliniek.

De incisie voor een armlift bevindt zich aan de binnenkant van de arm en loopt over de gehele lengte van de bovenarm. In de eerste maanden na de ingreep kan het litteken rood van kleur zijn, maar na verloop van tijd zal het litteken geleidelijk aan de kleur van uw huid aannemen. Het is belangrijk om verse littekens minstens een jaar niet bloot te stellen aan de zon en indien nodig een littekencrème te gebruiken.

Een armlift wordt uitgevoerd onder narcose, dus u voelt geen pijn tijdens de ingreep. Na de ingreep kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekken en pijn. Deze symptomen kunnen worden bestreden met pijnstillers. Een drukverband wordt aangebracht om zwelling te verminderen en de wondgenezing te bevorderen. Het verband wordt meestal na 3 tot 7 dagen verwijderd.

Nee, een armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid zelf. De ingreep richt zich op het verwijderen van overtollige huid en eventueel vetweefsel. Als u last heeft van striae op uw armen, kan de armlift de verschijning van striae verminderen doordat er minder huid aanwezig is. Echter, de huid die niet wordt verwijderd, behoudt nog steeds de striae.

Over het algemeen zijn de resultaten van een armlift blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, vooral als uw gewicht stabiel blijft. Het is echter belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden, met regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtig voedingspatroon, om de resultaten op lange termijn te behouden.

Een armlift is over het algemeen een veilige ingreep, maar zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er algemene risico’s en bijwerkingen. Dit kan onder andere nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens omvatten. Het is belangrijk om ruim voor de ingreep te stoppen met roken, omdat roken de wondgenezing kan beïnvloeden en complicaties kan veroorzaken.

Als u na de armlift aanhoudende klachten heeft, is het raadzaam om contact op te nemen met de kliniek waar de ingreep is uitgevoerd. Bijvoorbeeld, als u symptomen van een wondinfectie ervaart, zoals koorts, roodheid, zwelling en pus uit de wond, kan een arts u adviseren of een passende behandeling starten.

Afhankelijk van het herstelproces kunt u na ongeveer een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden meestal pas na 4 tot 6 weken na de ingreep aanbevolen. De tijd die nodig is om terug te keren naar uw normale werkzaamheden varieert afhankelijk van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste armliftprocedures worden één of meerdere drains geplaatst om het overtollige wondvocht en bloed af te voeren. Het plaatsen van drains wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. Meestal worden de drains een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor een armlift bij Dutch Clinic bedragen € 3.199. Deze kosten omvatten de ingreep zelf, transfers, ziekenhuisverblijf, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegreis van en naar Istanbul, die eventueel door de kliniek kunnen worden geregeld.

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans geen armliftprocedures. In sommige gevallen kan een plastisch chirurg een medische indicatie adviseren en kunt u een vergoeding aanvragen. Als vergoeding niet wordt verleend, bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

Als u overweegt een armlift te combineren met een zonvakantie, is de volgorde van belang. Na de armlift wordt aanbevolen om het litteken minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan zonlicht. Als u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie, bespreek dan de mogelijkheden met de plastisch chirurg en zorg ervoor dat de vakantie voorafgaat aan de ingreep.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com