Skip to content

Bilvergroting Turkije ervaringen

Bilvergroting Turkije ervaringen van anderen stellen u in staat behandeltechnieken, klinieken en tarieven met elkaar te vergelijken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Bilvergroting Turkije ervaringen van anderen stellen u in staat behandeltechnieken, klinieken en tarieven met elkaar te vergelijken. Als u nog niet zeker bent of een Braziliaanse billift of een bilvergroting met implantaten de ingreep is waar u naar op zoek bent, kunt u bilvergroting ervaringen lezen om een beeld te krijgen van beide technieken. Ook de verschillen tussen binnen- en buitenlandse bilvergrotingen worden duidelijk als u bilvergroting Turkije ervaringen leest.

Wat zijn de voordelen van een bilvergroting bij Dutch Clinic?

Strakke en mooi gevormde billen

Jonge billen zijn soepel, mooi gevormd en stevig. Met het verstrijken van de jaren nemen de natuurlijke elasticiteit en soepelheid van de huid af, waardoor uw billen kunnen gaan hangen. Dit proces kan nadelig beïnvloed worden door fors gewichtsverlies en/of het doormaken van een of meerdere zwangerschappen. Als u zich stoort aan uw hangende, platte billen en een oplossing zoekt, dan kunt u een bilvergroting overwegen. De ingreep wordt bij mannen en vrouwen toegepast en zorgt ervoor dat u weer strakke, stevige billen krijgt. Een bilvergroting is een cosmetische ingreep. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten niet en het vergelijken van de behandeltechnieken en prijzen levert interessante inzichten op. Bilvergroting behandelingen worden op meerdere plaatsen in binnen- en buitenland uitgevoerd. Het is een populaire ingreep, om het volume van uw billen te vergroten en de vorm te verbeteren. Afhankelijk van uw wens en verwachting, en de mate waarin de billen zijn verslapt, wordt een geschikte behandeltechniek voorgesteld. In bilvergroting Turkije ervaringen kunt u lezen hoe mensen een bilvergroting met implantaten, fillers en/of liposuctie in combinatie met lipofilling hebben ervaren.

Bilvergroting Turkije ervaringen online

Overweegt u een bilvergroting in Turkije bij Dutch Clinic? Op de website leest u meer informatie over de verschillende bilvergroting technieken die worden toegepast. Ook bilvergroting ervaringen van mensen die u zijn voor gegaan worden online gedeeld. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling, de resultaten en de prijzen. Een van meest populaire behandeltechnieken om een bilvergroting toe te passen is de Braziliaanse billift waarbij uw billen met behulp van uw eigen lichaamsvet worden gelift. Door het lezen van bilvergroting Turkije ervaringen komt u te weten wat u van de ingreep en begeleiding bij Dutch Clinic kan verwachten. Zo leest u hoe het contact tussen de artsen in Hoofddorp en Istanbul wordt ervaren, en hoe anderen zich vertrouwt voelen zowel tijdens de ingreep als bij de controles en nazorg.

Maak direct een afspraak

Chirurgische bilvergroting of billift

Iedereen die een cosmetische ingreep overweegt, doet dat om eigen redenen. Misschien bent u van nature niet gezegend met mooie ronde billen, of zijn uw billen gaan hangen door afname van de huidelasticiteit. Een bilvergroting kan een oplossing zijn wanneer u rondere en stevigere billen wenst. Bij Dutch Clinic kunt u terecht voor zowel:

• Braziliaanse billift. Met een combinatie van liposuctie en lipofilling worden uw billen vergroot. De ingreep wordt met lichaamseigen vet toegepast. Het betreft vet dat zich op bepaalde plaatsen heeft opgehoopt, zoals uw buik, bovenbenen of heupen. Na het wegzuigen van het vet en het zuiveren hiervan, wordt het door middel van lipofilling in de billen geïnjecteerd.
• Fillerbehandeling.
• Bilplooi correctie, overtollige huid wordt weggenomen en de bilcontouren verbeterd.
• Bilvergroting met implantaten. Een enkele keer wordt gekozen om de billen met behulp van implantaten te vergroten.

De nadruk van de ingreep ligt op het verbeteren van de vorm van de billen. De contouren worden geaccentueerd en uw billen krijgen meer stevigheid. Om de Braziliaanse billift uit te laten voeren, mag er bij u geen sprake zijn van obesitas. Tijdens een consult in de kliniek worden de verschillende behandelmogelijkheden toegelicht.

Bilvergroting Turkije ervaringen bij Dutch Clinic

De artsen van Dutch Clinic vinden het belangrijk dat u op correcte wijze wordt voorgelicht over cosmetische behandelingen. Dat houdt in dat er eerst een uitgebreid vrijblijvend adviesgesprek plaatsvindt. De arts beoordeelt uw situatie en geeft aan welk resultaat u van een bilvergroting kunt verwachten. De ingreep zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul door een ervaren cosmetisch arts uitgevoerd. Na uw verblijf in Istanbul worden controles en nazorg gepland in Hoofddorp. U krijgt instructies mee over de dingen die u in de dagen en weken na de bilvergroting wel of juist niet mag doen. Lees de bilvergroting Turkije ervaringen van eerder uitgevoerde behandelingen.

Informatief consult bilvergroting Turkije

Bent u geïnteresseerd in een cosmetische ingreep om uw billen meer vorm of stevigheid te geven? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. De onderlinge samenwerking tussen de plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul maakt dat een bilvergroting in Turkije op vlotte wijze verloopt en uw situatie optimaal wordt opgevolgd. De keuze om de ingreep zelf in Istanbul toe te laten passen, waardoor u gebruik maakt van professionele zorg in een geaccrediteerd ziekenhuis waar u in de vertrouwde handen van ervaren plastisch chirurgen bent. De ingreep kan voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden, waarmee u aanmerkelijk bespaard op de kosten van een ingreep die volledig in Nederland plaatsvindt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een bilvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De Braziliaanse bilvergroting, billift of butt lift, bestaat uit twee gedeeltes: liposuctie en lipofilling. Eerst wordt door middel van liposuctie vanaf een bepaalde plaats, uw heupen of buik, hardnekkig vet weggezogen. Dit vet wordt gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd. Uw billen worden met lichaamseigen vet opgevuld.
Het is belangrijk dat u over voldoende vet beschikt dat van een bepaalde plaats weggezogen kan worden. Zonder vet kan de Braziliaanse butt lift niet worden toegepast en kunt u een bilvergroting met injectables of eventueel implantaten overwegen.
De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn over het algemeen erg natuurlijk. Het gebruik van lichaamseigen vet is aan grenzen gebonden. Van grote invloed op het resultaat is de hoeveelheid vet die tijdens de liposuctie behandeling wordt weggezogen. Goed om te weten is dat niet dezelfde hoeveelheid wordt geïnjecteerd en dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet door uw lichaam wordt opgenomen en op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het consult bespreekt de arts de omvang van het volume van uw billen na de ingreep.
Zowel liposuctie als lipofilling zijn veilige ingrepen met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. In enkele gevallen is er sprake van nabloedingen en/of infecties. Ook kunt u tijdelijk duizelig zijn als gevolg van een vochttekort. Om de kans op bijwerkingen verder te verkleinen, wordt geadviseerd om ruim voor de bilvergroting te stoppen met roken en de instructies van de behandelend arts goed op te volgen.
De eerste twee weken draagt u het drukpak zowel overdag als in de nacht. Schaf meerdere setjes aan, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste twee weken schakelt u over op het overdag dragen van de drukkleding. Gedurende de volgende vier weken draagt u de drukkleding dan alleen overdag. U trekt het pak uit kort voordat u gaat slapen.
De wondjes kunnen nog 24 uur wat nalekken, dit is een normaal gevolg van liposuctie. Het gebied dat behandeld is kan enige tijd stijf en hard aanvoelen. Deze stijfheid neemt vanzelf af, eventueel kunt u manuele lymfedrainage overwegen om het herstel te bespoedigen. Na het vergroten van de billen met lipofilling is het belangrijk om uw billen de eerste week zoveel mogelijk te ontzien. Zitten doet u maximaal 15 minuten achter elkaar. U krijgt instructies van de behandelend arts om op de juiste manier rechtop te zitten, zodat u het ingespoten vet niet belast. Na een week kunt u weer gewoon zitten.
Geadviseerd wordt om de eerste zes weken na de Braziliaanse bilvergroting niet te sporten. Veel hangt ook af van de sport die u beoefent. Bespreek de mogelijkheden met de behandelend arts, deze kan u gericht advies geven.
De kosten van de ingreep hangen af van de hoeveelheid vet die van een of meerdere locaties wordt verwijderd. Ook uw verwachtingen zijn van invloed op de kostprijs. U krijgt een overzichtelijke prijsopgave tijdens een consult bij een plastisch chirurg.
De chirurgische bilvergroting waarbij implantaten in uw billen worden geplaatst, wordt onder narcose uitgevoerd. Via een incisie in uw bilplooi wordt het implantaat ingebracht en op zijn plaats tussen de spiervezels geplaatst. De incisie wordt met hechtingen gedicht. Door te snijden en hechten in uw bilplooi zijn er later nauwelijks littekens zichtbaar.
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die last hebben van slappe, platte billen komen voor een bilvergroting met implantaten in aanmerking. Klinieken hanteren daarnaast aanvullende voorwaarden op het gebied van een gezond BMI. Vanaf 70 jaar kan gescreend worden op risico’s die een narcose met zich meebrengt.
Na de ingreep blijft u een nacht in het ziekenhuis. De volgende dag vindt een controle plaats en beoordeelt de behandelend arts of het verantwoord is om het ziekenhuis te verlaten. U ontvangt tips en richtlijnen voor een voorspoedig herstel.
De eerste zes weken mogen de bilimplantaten niet belast worden. U dient rechtop te zitten en niet onderuitgezakt in een stoel te hangen. Zit de eerste weken ook niet langer dan maximaal 15 aaneengesloten minuten. Slapen op uw rug doet u de eerste weken ook beter niet. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op uw zij of buik te liggen. Doe het een paar dagen rustig aan. De meeste mensen gaan een paar dagen na de ingreep weer aan het werk. Informeer bij de arts wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten.
Voor een natuurlijk resultaat kiest u samen met de chirurg de vorm en de grootte van de implantaten. Na de ingreep duurt het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar worden. Zo kan na 3 maanden het eindresultaat beoordeeld worden. Belangrijk om te weten is dat het gevoel in uw billen een aantal weken anders is dan dat u gewend bent.
Een bilvergroting is een puur cosmetische ingreep, waarbij er geen sprake is van een medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort behandelingen helaas vrijwel nooit. Alleen met een medische indicatie is soms gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com