Skip to content

Bilvergroting Turkije Istanbul

Overweegt u een bilvergroting in Istanbul? Stoort u zich aan uw platte billen en overweegt u een bilvergroting Istanbul?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een toenemend aantal vrouwen, maar ook mannen, laat iets doen aan slappe, kleine of hangende billen. Het laten liften of vergroten van de billen is een normale, veel toegepaste cosmetische behandeling met goede resultaten. Als u een bilvergroting overweegt, heeft u de keuze uit verschillende behandeltechnieken. Afhankelijk van uw verwachting stelt een cosmetisch arts de beste techniek voor.

Wat zijn de voordelen van een bilvergroting bij Dutch Clinic?

Bilvergroting Istanbul met eigen vet

De populairste methode om de billen te vergroten is de Braziliaanse bilvergroting, waarbij met behulp van liposuctie en lipofilling uw billen worden verstevigd en een mooiere vorm krijgen. De cosmetisch arts zuigt opgehoopte vetweefsels weg van plaatsen waar het vet zich heeft opgehoopt. Via een aantal kleine incisies wordt verdovende tumescente vloeistof ingespoten. Na het inwerken van de vloeistoffen wordt het vet met een canule opgezogen. Het verzamelde vet wordt gereinigd en voorbereidt om in uw billen geïnjecteerd te worden. Tijdens het inspuiten van het vet in de billen wordt het door de arts ‘gemodelleerd’, en worden uw billen gevormd. Na de ingreep en voor het verlaten van de kliniek krijgt u richtlijnen en instructies voor de nazorg. Volg de adviezen op, dit bespoedigt uw herstel. Het is gebruikelijk dat de wondjes in de liposuctie gebieden nog een aantal uren nalekken. Dit stopt vanzelf. Ook doen zich zwellingen, blauwe plekken en een beurs gevoel voor. Deze tijdelijke verschijnselen nemen langzaam af. Geadviseerd wordt om over de liposuctie plaatsen een elastische broek en/of drukkleding te dragen. U kunt deze eerste week niet volledig op uw billen zitten. De arts geeft aan hoe u kunt zitten, en wanneer u weer gewoon kunt zitten zonder de lipofilling overmatig te belasten. Resultaten van de Braziliaanse bilvergroting in Istanbul zijn goed en de effecten houden jarenlang aan. Uw billen hebben een verbeterde vorm en voelen natuurlijk aan.

Bilvergroting Istanbul met implantaten

Een andere mogelijkheid om de billen te laten vergroten is door het plaatsen van implantaten. Deze chirurgische behandeling wordt met plaatselijke verdovingen en sedatie toegepast. Resultaten die bereikt worden zijn afhankelijk van de natuurlijke soepelheid van uw huid en de mate waarin de huid is verslapt. Tijdens de ingreep maakt de arts incisies, zodat er ruimte kan worden gemaakt om de implantaten te plaatsen. Voor het afronden van de ingreep worden drains in het behandelgebied geplaatst. Hierdoor kunnen wondvocht en bloed afgevoerd worden. Ook draagt u een korset ter ondersteuning van uw billen. De arts geeft aan hoelang u het korset en eventueel een pantybroek draagt. In vergelijking met een Braziliaanse bilvergroting is meer tijd nodig om te herstellen van de bilvergroting met implantaten. Het kan gebeuren dat er kapselcontractie ontstaat en/of dat de implantaten stuk gaan. Na het plaatsen van de implantaten kunnen de billen ook anders aanvoelen dan u gewend bent.

Maak direct een afspraak

Kosten bilvergroting in Istanbul

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een bilvergroting niet. Vergelijken van de kosten is op verschillende manieren interessant en geeft inzicht in de mogelijkheden. De kosten voor een bilvergroting in Istanbul zijn lager dan in Nederland. Als u een bilvergroting overweegt, en daarvoor zoekt naar de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt Dutch Clinic u een geschikte oplossing. De geaccrediteerde kliniek in Istanbul voldoet aan de strikte regels op het gebied van hygiëne en zorg, die door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid gesteld worden. Behandelend cosmetisch artsen passen jaarlijks meer dan 500 bilvergrotingen toe en hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de behandeltechnieken. De kostprijs van een bilvergroting is mede afhankelijk van de behandeltechniek. U ontvangt een prijsopgave op maat tijdens een consult. Bij het behandeltarief zijn tevens inbegrepen alle transfers in Istanbul, hotelovernachtingen, medicatie, Nederlandstalige begeleiding, nazorg en controles in Nederland.

Informatief consult bilvergroting Turkije

Bent u geïnteresseerd in een cosmetische ingreep om uw billen meer vorm of stevigheid te geven? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. De onderlinge samenwerking tussen de plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul maakt dat een bilvergroting in Turkije op vlotte wijze verloopt en uw situatie optimaal wordt opgevolgd. De keuze om de ingreep zelf in Istanbul toe te laten passen, waardoor u gebruik maakt van professionele zorg in een geaccrediteerd ziekenhuis waar u in de vertrouwde handen van ervaren plastisch chirurgen bent. De ingreep kan voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden, waarmee u aanmerkelijk bespaard op de kosten van een ingreep die volledig in Nederland plaatsvindt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een bilvergroting in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De Braziliaanse bilvergroting, billift of butt lift, bestaat uit twee gedeeltes: liposuctie en lipofilling. Eerst wordt door middel van liposuctie vanaf een bepaalde plaats, uw heupen of buik, hardnekkig vet weggezogen. Dit vet wordt gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd. Uw billen worden met lichaamseigen vet opgevuld.
Het is belangrijk dat u over voldoende vet beschikt dat van een bepaalde plaats weggezogen kan worden. Zonder vet kan de Braziliaanse butt lift niet worden toegepast en kunt u een bilvergroting met injectables of eventueel implantaten overwegen.
De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn over het algemeen erg natuurlijk. Het gebruik van lichaamseigen vet is aan grenzen gebonden. Van grote invloed op het resultaat is de hoeveelheid vet die tijdens de liposuctie behandeling wordt weggezogen. Goed om te weten is dat niet dezelfde hoeveelheid wordt geïnjecteerd en dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet door uw lichaam wordt opgenomen en op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het consult bespreekt de arts de omvang van het volume van uw billen na de ingreep.
Zowel liposuctie als lipofilling zijn veilige ingrepen met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. In enkele gevallen is er sprake van nabloedingen en/of infecties. Ook kunt u tijdelijk duizelig zijn als gevolg van een vochttekort. Om de kans op bijwerkingen verder te verkleinen, wordt geadviseerd om ruim voor de bilvergroting te stoppen met roken en de instructies van de behandelend arts goed op te volgen.
De eerste twee weken draagt u het drukpak zowel overdag als in de nacht. Schaf meerdere setjes aan, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste twee weken schakelt u over op het overdag dragen van de drukkleding. Gedurende de volgende vier weken draagt u de drukkleding dan alleen overdag. U trekt het pak uit kort voordat u gaat slapen.
De wondjes kunnen nog 24 uur wat nalekken, dit is een normaal gevolg van liposuctie. Het gebied dat behandeld is kan enige tijd stijf en hard aanvoelen. Deze stijfheid neemt vanzelf af, eventueel kunt u manuele lymfedrainage overwegen om het herstel te bespoedigen. Na het vergroten van de billen met lipofilling is het belangrijk om uw billen de eerste week zoveel mogelijk te ontzien. Zitten doet u maximaal 15 minuten achter elkaar. U krijgt instructies van de behandelend arts om op de juiste manier rechtop te zitten, zodat u het ingespoten vet niet belast. Na een week kunt u weer gewoon zitten.
Geadviseerd wordt om de eerste zes weken na de Braziliaanse bilvergroting niet te sporten. Veel hangt ook af van de sport die u beoefent. Bespreek de mogelijkheden met de behandelend arts, deze kan u gericht advies geven.
De kosten van de ingreep hangen af van de hoeveelheid vet die van een of meerdere locaties wordt verwijderd. Ook uw verwachtingen zijn van invloed op de kostprijs. U krijgt een overzichtelijke prijsopgave tijdens een consult bij een plastisch chirurg.
De chirurgische bilvergroting waarbij implantaten in uw billen worden geplaatst, wordt onder narcose uitgevoerd. Via een incisie in uw bilplooi wordt het implantaat ingebracht en op zijn plaats tussen de spiervezels geplaatst. De incisie wordt met hechtingen gedicht. Door te snijden en hechten in uw bilplooi zijn er later nauwelijks littekens zichtbaar.
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die last hebben van slappe, platte billen komen voor een bilvergroting met implantaten in aanmerking. Klinieken hanteren daarnaast aanvullende voorwaarden op het gebied van een gezond BMI. Vanaf 70 jaar kan gescreend worden op risico’s die een narcose met zich meebrengt.
Na de ingreep blijft u een nacht in het ziekenhuis. De volgende dag vindt een controle plaats en beoordeelt de behandelend arts of het verantwoord is om het ziekenhuis te verlaten. U ontvangt tips en richtlijnen voor een voorspoedig herstel.
De eerste zes weken mogen de bilimplantaten niet belast worden. U dient rechtop te zitten en niet onderuitgezakt in een stoel te hangen. Zit de eerste weken ook niet langer dan maximaal 15 aaneengesloten minuten. Slapen op uw rug doet u de eerste weken ook beter niet. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op uw zij of buik te liggen. Doe het een paar dagen rustig aan. De meeste mensen gaan een paar dagen na de ingreep weer aan het werk. Informeer bij de arts wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten.
Voor een natuurlijk resultaat kiest u samen met de chirurg de vorm en de grootte van de implantaten. Na de ingreep duurt het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar worden. Zo kan na 3 maanden het eindresultaat beoordeeld worden. Belangrijk om te weten is dat het gevoel in uw billen een aantal weken anders is dan dat u gewend bent.
Een bilvergroting is een puur cosmetische ingreep, waarbij er geen sprake is van een medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort behandelingen helaas vrijwel nooit. Alleen met een medische indicatie is soms gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com