Skip to content

Bilvergroting Turkije kosten

De bilvergroting is in korte tijd razend populair geworden. Bekende sterren als Kim Kardashian dragen bij aan deze populariteit.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De bilvergroting is in korte tijd razend populair geworden. Bekende sterren als Kim Kardashian dragen bij aan deze populariteit. Met een bilvergroting kunt u uw te platte, te kleine of afgezakte billen laten corrigeren. De cosmetische ingreep wordt met behulp van verschillende technieken toegepast. Uw lichaamsvormen worden verbeterd en uw billen krijgen weer een mooie vorm. De bilvergroting Turkije kosten liggen lager dan in Nederland. U kunt de kostprijzen met elkaar vergelijken.

Wat zijn de voordelen van een bilvergroting bij Dutch Clinic?

Bilvergroting met lipofilling of implantaten?

De vorm van uw billen is deels erfelijk bepaald. Zowel de elasticiteit en soepelheid van de huid als de verhouding tussen vet- en huidweefsel bepaald de vorm van uw billen. Net zoals rimpelvorming in uw gezicht, kan de huid van uw billen met het verstrijken van de jaren minder soepel worden. De afname van de natuurlijke huidelasticiteit zorgt ervoor dat uw billen gaan hangen. Factoren als groot gewichtsverlies en een zwangerschap hebben eveneens invloed op de vorm van uw billen. Zeker wanneer u zicht stoort aan de omvang en vorm van uw billen, kunt u een bilvergroting overwegen. Vergroting van uw billen kan met lichaamseigen vetweefsel, door het plaatsen van implantaten of door middel van fillers. Een bilvergroting op basis van liposuctie en lipofilling wordt ook Braziliaanse billift genoemd. Welke methode er wordt toegepast hangt af van uw wensen en verwachtingen. Het doel van de ingreep is dat uw billen ronder en voller worden en hun natuurlijke vorm terugkrijgen. Bilvergroting Turkije kosten worden berekend op basis van de techniek.

• Bilvergroting met implantaten. Het plaatsen van implantaten wordt onder narcose gedaan. Vooraf is de grote van de implantaten met u besproken. Het implantaat wordt onder de spier of direct onder de huid geplaatst. Implantaten die onder de bilspier geplaatst worden, bieden vaak een mooiere vorm als eindresultaat. Na het plaatsen van de implantaten worden de incisies gehecht met oplosbaar hechtdraad. Het herstel van een bilvergroting door middel van implantaten is langdurig en de billen kunnen soms hard en onnatuurlijk aanvoelen.
• Braziliaanse billift. Van de beschikbare bilvergroting behandelingen is de Braziliaanse billift het meest gevraagd. De ingreep, die in feite uit twee delen bestaat, wordt uitgevoerd met uw eigen vet. Het is een veilige behandelmethode met goede resultaten. Tijdens het liposuctie gedeelte wordt vet weggezogen van plaatsen waar het zich heeft opgehoopt. Het vet wordt vervolgens gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd.
• Bilvergroting met fillers. U kunt uw billen ook tijdelijk laten vergroten door middel van een fillerbehandeling. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. De filler, op basis van hyaluronzuur, wordt op verschillende plaatsen in de billen gespoten, waarna de arts de filler handmatig verspreid om een symmetrisch resultaat te bereiken. Fillers worden op natuurlijke wijze afgebroken. Om de effecten te behouden zijn nabehandelingen noodzakelijk.

De kostprijs van een bilvergroting met implantaten is hoger dan de kosten van een Braziliaanse billift en een bilvergroting met fillers.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije kosten vergelijken

Voordat u een keuze maakt voor een behandelaar wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en hoeveel een bilvergroting kost. Vergelijken kan door meerdere prijsopgaves aan te vragen en/of door online de diverse tarieven te bekijken. Wilt u een objectieve prijsvergelijking? Tijdens een consult bij een cosmetisch arts ontvangt u een exacte kostenopgave waarin de ingreep gedetailleerd wordt omschreven. Leg deze kostenopgaves naast elkaar en zie hoe de borstvergroting Turkije kosten lager zijn dan vergelijkbare ingrepen in Nederland. Als u een bilvergroting bij Dutch Clinic in Istanbul ondergaat dan zijn bij het behandeltarief ook inbegrepen alle transfers van vliegveld, hotel, ziekenhuis en begeleiding in het ziekenhuis, medicatie, controles en nazorg in Nederland. De ervaren artsen van Dutch Clinic voeren jaarlijks ruim 500 bilvergrotingen uit, waarbij gewerkt wordt met geavanceerde apparatuur en moderne behandeltechnieken.

Informatief consult bilvergroting Turkije

Bent u geïnteresseerd in een cosmetische ingreep om uw billen meer vorm of stevigheid te geven? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. De onderlinge samenwerking tussen de plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul maakt dat een bilvergroting in Turkije op vlotte wijze verloopt en uw situatie optimaal wordt opgevolgd. De keuze om de ingreep zelf in Istanbul toe te laten passen, waardoor u gebruik maakt van professionele zorg in een geaccrediteerd ziekenhuis waar u in de vertrouwde handen van ervaren plastisch chirurgen bent. De ingreep kan voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden, waarmee u aanmerkelijk bespaard op de kosten van een ingreep die volledig in Nederland plaatsvindt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een bilvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De Braziliaanse bilvergroting, billift of butt lift, bestaat uit twee gedeeltes: liposuctie en lipofilling. Eerst wordt door middel van liposuctie vanaf een bepaalde plaats, uw heupen of buik, hardnekkig vet weggezogen. Dit vet wordt gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd. Uw billen worden met lichaamseigen vet opgevuld.
Het is belangrijk dat u over voldoende vet beschikt dat van een bepaalde plaats weggezogen kan worden. Zonder vet kan de Braziliaanse butt lift niet worden toegepast en kunt u een bilvergroting met injectables of eventueel implantaten overwegen.
De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn over het algemeen erg natuurlijk. Het gebruik van lichaamseigen vet is aan grenzen gebonden. Van grote invloed op het resultaat is de hoeveelheid vet die tijdens de liposuctie behandeling wordt weggezogen. Goed om te weten is dat niet dezelfde hoeveelheid wordt geïnjecteerd en dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet door uw lichaam wordt opgenomen en op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het consult bespreekt de arts de omvang van het volume van uw billen na de ingreep.
Zowel liposuctie als lipofilling zijn veilige ingrepen met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. In enkele gevallen is er sprake van nabloedingen en/of infecties. Ook kunt u tijdelijk duizelig zijn als gevolg van een vochttekort. Om de kans op bijwerkingen verder te verkleinen, wordt geadviseerd om ruim voor de bilvergroting te stoppen met roken en de instructies van de behandelend arts goed op te volgen.
De eerste twee weken draagt u het drukpak zowel overdag als in de nacht. Schaf meerdere setjes aan, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste twee weken schakelt u over op het overdag dragen van de drukkleding. Gedurende de volgende vier weken draagt u de drukkleding dan alleen overdag. U trekt het pak uit kort voordat u gaat slapen.
De wondjes kunnen nog 24 uur wat nalekken, dit is een normaal gevolg van liposuctie. Het gebied dat behandeld is kan enige tijd stijf en hard aanvoelen. Deze stijfheid neemt vanzelf af, eventueel kunt u manuele lymfedrainage overwegen om het herstel te bespoedigen. Na het vergroten van de billen met lipofilling is het belangrijk om uw billen de eerste week zoveel mogelijk te ontzien. Zitten doet u maximaal 15 minuten achter elkaar. U krijgt instructies van de behandelend arts om op de juiste manier rechtop te zitten, zodat u het ingespoten vet niet belast. Na een week kunt u weer gewoon zitten.
Geadviseerd wordt om de eerste zes weken na de Braziliaanse bilvergroting niet te sporten. Veel hangt ook af van de sport die u beoefent. Bespreek de mogelijkheden met de behandelend arts, deze kan u gericht advies geven.
De kosten van de ingreep hangen af van de hoeveelheid vet die van een of meerdere locaties wordt verwijderd. Ook uw verwachtingen zijn van invloed op de kostprijs. U krijgt een overzichtelijke prijsopgave tijdens een consult bij een plastisch chirurg.
De chirurgische bilvergroting waarbij implantaten in uw billen worden geplaatst, wordt onder narcose uitgevoerd. Via een incisie in uw bilplooi wordt het implantaat ingebracht en op zijn plaats tussen de spiervezels geplaatst. De incisie wordt met hechtingen gedicht. Door te snijden en hechten in uw bilplooi zijn er later nauwelijks littekens zichtbaar.
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die last hebben van slappe, platte billen komen voor een bilvergroting met implantaten in aanmerking. Klinieken hanteren daarnaast aanvullende voorwaarden op het gebied van een gezond BMI. Vanaf 70 jaar kan gescreend worden op risico’s die een narcose met zich meebrengt.
Na de ingreep blijft u een nacht in het ziekenhuis. De volgende dag vindt een controle plaats en beoordeelt de behandelend arts of het verantwoord is om het ziekenhuis te verlaten. U ontvangt tips en richtlijnen voor een voorspoedig herstel.
De eerste zes weken mogen de bilimplantaten niet belast worden. U dient rechtop te zitten en niet onderuitgezakt in een stoel te hangen. Zit de eerste weken ook niet langer dan maximaal 15 aaneengesloten minuten. Slapen op uw rug doet u de eerste weken ook beter niet. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op uw zij of buik te liggen. Doe het een paar dagen rustig aan. De meeste mensen gaan een paar dagen na de ingreep weer aan het werk. Informeer bij de arts wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten.
Voor een natuurlijk resultaat kiest u samen met de chirurg de vorm en de grootte van de implantaten. Na de ingreep duurt het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar worden. Zo kan na 3 maanden het eindresultaat beoordeeld worden. Belangrijk om te weten is dat het gevoel in uw billen een aantal weken anders is dan dat u gewend bent.
Een bilvergroting is een puur cosmetische ingreep, waarbij er geen sprake is van een medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort behandelingen helaas vrijwel nooit. Alleen met een medische indicatie is soms gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com