Skip to content

Bilvergroting Turkije

Denk je na over een bilvergroting of Braziliaanse billift in Turkije, Istanbul? Vindt u uw billen te klein of is de vorm niet mooi? Is de huid van uw billen verslapt en wilt u daar iets aan laten doen? Een bilvergroting is een van de nieuwste trends op het gebied van cosmetische chirurgie.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Beroemdheden en influencers laten met trots een prachtige bilpartij zien, waarbij niet langer onder stoelen of banken wordt gestoken dat hier een bilvergroting aan ten grondslag ligt. Nieuwe behandeltechnieken maken dat ook u veilig een bilvergroting toe kunt laten passen.

Meer informatie over:

Wat zijn de voordelen van een bilvergroting bij Dutch Clinic?

Behandeltechnieken bilvergroting Turkije

Niet iedereen is tevreden met de vorm of omvang van de billen. Zowel mannen als vrouwen overwegen daarom een bilvergroting toe te laten passen. Naast een traditionele bilvergroting met implantaten zijn er tegenwoordig innovatieve behandelmethodes die uw billen liften, steviger en mooier maken:

Braziliaanse bilvergroting of butt lift

Een Braziliaanse bilvergroting behoort tot de meest populaire cosmetische ingrepen van dit moment. Met behulp van liposuctie en lipofilling worden uw billen vergroot, hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van lichaamseigen vet.

Injectables of fillers

Bilvergroting met behulp van injectables of fillers.

Het plaatsen van implantaten

De bilvergroting wordt een enkele keer uitgevoerd door het plaatsen van implantaten.

Daarnaast kan een bilvergroting een onderdeel van een uitgebreide combinatiebehandeling zijn. Regelmatig wordt een bilvergroting gecombineerd met een borstvergroting en/of een buikwandcorrectie. Tijdens een consult bij de plastisch chirurg wordt geluisterd naar uw wensen en verwachtingen van een ingreep. Zo kan een persoonlijk behandeltraject worden uitgestippeld.

Maak direct een afspraak

Braziliaanse bilvergroting Turkije

De Braziliaanse billft verstevigt uw billen door gebruik te maken van lichaamseigen vet. De ingreep heeft geen grote incisies nodig en ook van het wegsnijden van overtollige huid is geen sprake. Het overtollige vet kan worden weggezogen op plaatsen als uw heupen, uw bovenbenen en/of uw buik. De liposuctie wordt meestal onder plaatselijke verdovingen uitgevoerd. Via een paar kleine incisies wordt een verdovende vloeistof ingespoten die enige tijd in dient te werken. Daarna wordt het vet met een kleine canule afgezogen, de incisies worden afgeplakt met hechtpleisters. Het vet wordt gezuiverd, waarna het als vulmiddel gebruikt kan worden. Afhankelijk van de hoeveelheid vet die wordt verkregen, zijn soms meerdere behandelsessies nodig voor een optimaal resultaat. Een Braziliaanse bilvergroting geeft natuurlijke resultaten en u herstelt vlot van de ingreep.

Voordelen Braziliaanse butt lift:

 • Natuurlijk resultaat in één tot twee behandelingen.
 • Wegzuigen van overtollig vet op plaatsen waar u liever geen vetophopingen ziet.
 • Ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving en op poliklinische basis.
 • Langdurig resultaat.

Nadelen Braziliaanse butt lift:

 • Het is noodzakelijk om over voldoende lichaamsvet te beschikken dat door middel van liposuctie weggezogen kan worden.

Bilvergroting Turkije met injectables of fillers

De meest snelle en minst ingrijpende manier om een bilvergroting toe te laten passen, is door middel van fillers of injectables. Met hyaluronzuur fillers worden goede resultaten bereikt, zonder dat er een langdurig herstel nodig is. De injecties worden in uw billen gegeven, waardoor de arts de billen meer vorm geeft. Om het bereikte effect te behouden zal de behandeling wel regelmatig herhaald moeten worden.

Voordelen bilvergroting met fillers:

 • Niet ingrijpend, u kunt direct na de fillerbehandeling naar huis.

Nadelen bilvergroting met fillers:

 • In vergelijking met andere behandelmethodes is het een relatief dure behandelmethode.
 • De behandeling moet regelmatig herhaald worden om het effect te behouden.
 • Uw billen kunnen door de fillers hard aanvoelen.

Bilvergroting met implantaten

De ingrijpende chirurgische bilvergroting waarbij implantaten geplaatst worden, wordt niet vaak toegepast. Implantaten hebben bij de meeste mensen die een bilvergroting overwegen niet direct de voorkeur. Uw billen kunnen door de implantaten soms ook onnatuurlijk hard aanvoelen en ook op langere termijn bestaat er een zekere kans op bijwerkingen en complicaties.

Voordelen bilvergroting implantaten:

 • Uw billen worden met slechts een behandeling tot de gewenste omvang vergroot.
 • Implantaten zijn in diverse maten en groottes verkrijgbaar.
 • Moderne implantaten zijn sterk en veilig.

Nadelen bilvergroting implantaten:

 • Er hangt een zekere negatieve sfeer omtrent het plaatsen van implantaten.
 • De kans op bijwerkingen en complicaties is relatief groot.
 • De herstelperiode is lang.
 • De kans op een onnatuurlijk resultaat is groter in vergelijking met andere behandelmethodes.

Werkwijze Braziliaanse bilvergroting Turkije

Een bilvergroting is iets waar u grondig over nadenkt. U wilt zich goed voorbereiden op de ingreep en daarom is het belangrijk dat u zich laat informeren door ervaren professionals. De plastisch chirurgen van Dutch Clinic leggen u precies uit wat u van de ingreep, die in Istanbul wordt uitgevoerd, kunt verwachten. Tijdens het consult wordt gekeken van welke plaatsen overtollig vet kan worden weggehaald, waarmee uw billen vervolgens vergroot worden. Zowel de liposuctie als de lipofilling worden op dezelfde dag toegepast. U hoeft dan maar één keer een herstelperiode door te maken. De gebieden die behandeld worden, worden plaatselijk verdoofd. De ingreep duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur. Voor het verlaten van de kliniek ontvangt u een aantal praktische tips die het herstel bespoedigen. U draagt passende drukkleding dat strak zit op de plaatsen waar liposuctie heeft plaatsgevonden, bij de billen is het open. Hierdoor krijgen de vetcellen meer kans op het doorstaan van de ingreep. De drukkleding draagt u 2 tot 3 weken na de ingreep. Resultaten zijn direct zichtbaar en ontwikkelen zich tot drie maanden na de bilvergroting. Dan kan het eindresultaat beoordeeld worden.

Informatief consult bilvergroting Turkije

Bent u geïnteresseerd in een cosmetische ingreep om uw billen meer vorm of stevigheid te geven? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. De onderlinge samenwerking tussen de plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul maakt dat een bilvergroting in Turkije op vlotte wijze verloopt en uw situatie optimaal wordt opgevolgd. De keuze om de ingreep zelf in Istanbul toe te laten passen, waardoor u gebruik maakt van professionele zorg in een geaccrediteerd ziekenhuis waar u in de vertrouwde handen van ervaren plastisch chirurgen bent. De ingreep kan voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden, waarmee u aanmerkelijk bespaard op de kosten van een ingreep die volledig in Nederland plaatsvindt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een bilvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De Braziliaanse bilvergroting, billift of butt lift, bestaat uit twee gedeeltes: liposuctie en lipofilling. Eerst wordt door middel van liposuctie vanaf een bepaalde plaats, uw heupen of buik, hardnekkig vet weggezogen. Dit vet wordt gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd. Uw billen worden met lichaamseigen vet opgevuld.
Het is belangrijk dat u over voldoende vet beschikt dat van een bepaalde plaats weggezogen kan worden. Zonder vet kan de Braziliaanse butt lift niet worden toegepast en kunt u een bilvergroting met injectables of eventueel implantaten overwegen.
De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn over het algemeen erg natuurlijk. Het gebruik van lichaamseigen vet is aan grenzen gebonden. Van grote invloed op het resultaat is de hoeveelheid vet die tijdens de liposuctie behandeling wordt weggezogen. Goed om te weten is dat niet dezelfde hoeveelheid wordt geïnjecteerd en dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet door uw lichaam wordt opgenomen en op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het consult bespreekt de arts de omvang van het volume van uw billen na de ingreep.
Zowel liposuctie als lipofilling zijn veilige ingrepen met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. In enkele gevallen is er sprake van nabloedingen en/of infecties. Ook kunt u tijdelijk duizelig zijn als gevolg van een vochttekort. Om de kans op bijwerkingen verder te verkleinen, wordt geadviseerd om ruim voor de bilvergroting te stoppen met roken en de instructies van de behandelend arts goed op te volgen.
De eerste twee weken draagt u het drukpak zowel overdag als in de nacht. Schaf meerdere setjes aan, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste twee weken schakelt u over op het overdag dragen van de drukkleding. Gedurende de volgende vier weken draagt u de drukkleding dan alleen overdag. U trekt het pak uit kort voordat u gaat slapen.
De wondjes kunnen nog 24 uur wat nalekken, dit is een normaal gevolg van liposuctie. Het gebied dat behandeld is kan enige tijd stijf en hard aanvoelen. Deze stijfheid neemt vanzelf af, eventueel kunt u manuele lymfedrainage overwegen om het herstel te bespoedigen. Na het vergroten van de billen met lipofilling is het belangrijk om uw billen de eerste week zoveel mogelijk te ontzien. Zitten doet u maximaal 15 minuten achter elkaar. U krijgt instructies van de behandelend arts om op de juiste manier rechtop te zitten, zodat u het ingespoten vet niet belast. Na een week kunt u weer gewoon zitten.
Geadviseerd wordt om de eerste zes weken na de Braziliaanse bilvergroting niet te sporten. Veel hangt ook af van de sport die u beoefent. Bespreek de mogelijkheden met de behandelend arts, deze kan u gericht advies geven.
De kosten van de ingreep hangen af van de hoeveelheid vet die van een of meerdere locaties wordt verwijderd. Ook uw verwachtingen zijn van invloed op de kostprijs. U krijgt een overzichtelijke prijsopgave tijdens een consult bij een plastisch chirurg.
De chirurgische bilvergroting waarbij implantaten in uw billen worden geplaatst, wordt onder narcose uitgevoerd. Via een incisie in uw bilplooi wordt het implantaat ingebracht en op zijn plaats tussen de spiervezels geplaatst. De incisie wordt met hechtingen gedicht. Door te snijden en hechten in uw bilplooi zijn er later nauwelijks littekens zichtbaar.
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die last hebben van slappe, platte billen komen voor een bilvergroting met implantaten in aanmerking. Klinieken hanteren daarnaast aanvullende voorwaarden op het gebied van een gezond BMI. Vanaf 70 jaar kan gescreend worden op risico’s die een narcose met zich meebrengt.
Na de ingreep blijft u een nacht in het ziekenhuis. De volgende dag vindt een controle plaats en beoordeelt de behandelend arts of het verantwoord is om het ziekenhuis te verlaten. U ontvangt tips en richtlijnen voor een voorspoedig herstel.
De eerste zes weken mogen de bilimplantaten niet belast worden. U dient rechtop te zitten en niet onderuitgezakt in een stoel te hangen. Zit de eerste weken ook niet langer dan maximaal 15 aaneengesloten minuten. Slapen op uw rug doet u de eerste weken ook beter niet. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op uw zij of buik te liggen. Doe het een paar dagen rustig aan. De meeste mensen gaan een paar dagen na de ingreep weer aan het werk. Informeer bij de arts wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten.
Voor een natuurlijk resultaat kiest u samen met de chirurg de vorm en de grootte van de implantaten. Na de ingreep duurt het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar worden. Zo kan na 3 maanden het eindresultaat beoordeeld worden. Belangrijk om te weten is dat het gevoel in uw billen een aantal weken anders is dan dat u gewend bent.
Een bilvergroting is een puur cosmetische ingreep, waarbij er geen sprake is van een medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort behandelingen helaas vrijwel nooit. Alleen met een medische indicatie is soms gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.