Skip to content

Borstlift Turkije forum

Het vrouwelijk lichaam is moeilijk voor te stellen zonder borsten. Vrouwen vinden het hebben van een mooie, bij het lichaam passende boezem belangrijk. Zowel de vorm als de stevigheid van de borsten verandert met het ouder worden. Invloeden zoals gewichtsverlies en een zwangerschap laten eveneens hun sporen na op de borsten. De huid die slapper wordt en het verlies van volume kunnen hangende borsten tot gevolg hebben. Dit is een normaal verschijnsel, dat door sommige vrouwen als irritant en storend wordt ervaren. Herkent u dit gevoel? Een borstlift kan een oplossing betekenen. Om uzelf vooraf te informeren kunt u op een borstlift Turkije forum meelezen en uzelf voorbereiden op de ingreep.

Traject borstlift Turkije

Een borstlift wordt over het algemeen niet door vrouwen onder de 50 jaar overwogen en ondergaan. Het is een ingreep die u pas laat toepassen als een eventuele kinderwens is vervuld. Veel vrouwen die de borstlift laten uitvoeren doen dit in combinatie met een kleine borstvergroting of een borstverkleining. Dit is een keuze die u in goed overleg met de cosmetisch arts heeft gemaakt. De borstlift zorgt ervoor dat uw borsten steviger zijn en een mooiere vorm hebben. U hoeft zich niet langer te schamen voor de slappe, hangende borsten. Uiteraard biedt een goede BH uitkomst, maar dat neemt niet weg dat u desondanks fysieke en psychische klachten krijgt door zware borsten. Overweegt u een borstlift in Turkije? Doen dan uw eigen onderzoek. Maak kennis met klinieken en cosmetisch artsen. Lees mee op een borstlift Turkije forum en kom te weten wat de ingreep precies inhoudt. Een borstlift wordt met toepassing van verschillende technieken uitgevoerd:

• Donut methode. Via een kleine incisies rondom de tepelhof worden de borsten gelift. Deze methode wordt toegepast bij kleine borstlift behandelingen.
• Sleutelgatmethode. De incisies worden gemaakt rondom de tepelhof en vervolgens recht naar beneden tot in de borstplooi.
• Ankermethode. Deze methode wordt gebruikt bij een uitgebreide borstlift, als er sprake is van sterk hangende of verslapte borsten. De incisie heeft de vorm van een anker en loopt rondom de tepelhof, naar beneden waar de ankervorm links en rechts wordt gemaakt.

Online vindt u veel informatie over cosmetische ingrepen en de wijze waarop een ingreep plaatsvindt. Het kiezen van een geschikte kliniek is vaak een van de moeilijkste dingen van de ingreep. U zoekt naar de meest ervaren arts en wilt het beste resultaat bereiken. Uiteraard is ook de prijs die u voor een borstlift betaalt van invloed op de keuze. Naast bekende, grote klinieken zijn er in Nederland, maar ook in Turkije veel klinieken die cosmetische behandelingen van hoogwaardige kwaliteit uitvoeren en die lagere tarieven rekenen dan de van naam bekende behandelaars. Om een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden, kunt u tarieven opvragen en kennismaken met een aantal klinieken. Ook op een borstlift Turkije forum vindt u interessante informatie over behandelend klinieken en artsen. Lees hoe anderen de ingreep in Turkije hebben voorbereidt en hoe de ervaring ter plaatse is geweest.

Betrouwbaarheid informatie borstlift Turkije forum

Cosmetische behandelingen zijn populair. Het taboe is jaren geleden doorbroken en met het uitblijven van de vergoeding van behandelkosten is reizen naar Turkije voor een borstcorrectie tegenwoordig heel gewoon. Voor vrouwen die een borstlift overwegen is dat een gunstige ontwikkeling. Naast een toename van het behandelaanbod, zijn er meer en meer vrouwen die hun ervaring delen. Deze ervaringen zijn van onschatbare waarde als u zich voorbereidt op een borstlift. Net als andere informatie op een borstlift Turkije forum zijn de ervaringen en meningen vaak eerlijk geschreven en betrouwbaar. Toch wordt geadviseerd om uw conclusie of keuze niet op basis van één ervaring of review te baseren. Neem de informatie die u vindt op een forum mee in uw voorbereidingstraject. Heeft u een afspraak voor een consult bij een kliniek? Ervaar zelf hoe u wordt behandeld en welk gevoel dat bij u oproept. Ontbreekt een vertrouwt of begrepen gevoel? Vergelijk het gevoel bij dat wat u voelt bij een andere kliniek. Zo komt u vanzelf bij de kliniek en arts waarbij alles ‘goed’ is en waar u met een vertrouwt gevoel de borstlift ondergaat.

Consult borstlift Turkije

Heeft u na het lezen van vragen en ervaringen op een borstlift Turkije forum vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Dutch Clinic. De ingreep wordt toegelicht en gekeken wordt welke behandeltechniek bij u toegepast kan worden. Ook een borstlift in combinatie met een borstvergroting of borstverkleining kan worden overwogen. Een afspraak maakt u door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Borstlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De stevigheid van uw borsten neemt vaak af door onder andere veroudering, gewichtsverlies en zwangerschap(pen). De tepel kan onder de borstplooi hangen, terwijl de vulling van het bovenste gedeelte van uw borsten vaak volledig is verdwenen. Met een borstlift wordt uw tepel naar boven verplaatst, kan eventueel een implantaat geplaatst worden, en worden uw borsten weer steviger.

Voor de ingreep tekent de plastisch chirurg op de huid af waar de incisies gemaakt worden en hoe de tepel wordt geplaatst. De behandelmethode is met u doorgenomen. De overtollige huid wordt verwijderd en daarna wordt de tepel naar boven verplaatst. Indien noodzakelijk wordt de vorm van uw tepel eveneens gecorrigeerd. Na het liften van uw borst worden de incisies gehecht en afgeplakt met pleisters. Eventueel worden drains en een drukverband aangebracht. De eerste nacht verblijft u in het ziekenhuis. De volgende dag worden de drain(s) verwijderd.

De borstlift wordt onder narcose uitgevoerd, u ervaart hierdoor geen pijn. De wonden kunnen na afloop van de ingreep pijnlijk zijn en u kunt een pijnlijk gevoel aan de borstspier ervaren. Deze napijn is tijdelijk en neemt in de dagen na de borstlift steeds verder af. De ergste pijn kunt u met een pijnstiller bestrijden.

Littekens na een borstlift zijn onvermijdelijk. De ervaren plastisch chirurg zal de plaatsen van de incisies nauwkeurig bepalen, zodat de littekens achter nagenoeg onopvallend zijn. Littekenvorming is afhankelijk van de omvang van de ingreep en de techniek die wordt toegepast. Tijdens een consult bij de arts kan worden aangegeven wat u ongeveer kunt verwachten op het gebied van littekenvorming.

De plastisch chirurg verwijdert tijdens de borstlift het overtollige borstweefsel. Uw borsten kunnen na de ingreep dan ook iets kleiner zijn dan voorheen. Wilt u meer volume? Dan kan de borstlift gecombineerd worden met het plaatsen van implantaten.

Na de borstlift kunt u een aantal weken niet fietsen, tillen, sporten en autorijden. Pas na twee weken begint u voorzichtig met het opbouwen van deze en andere taken. U mag dan ook weer autorijden. Lichamelijke inspanning en zware werkzaamheden zijn dan nog niet toegestaan. Als de operatiewonden na 6 weken genezen zijn, kunt u uw normale werkzaamheden en activiteiten weer oppakken. Een en ander hangt af van de aard van de werkzaamheden die u verricht.

U moet er rekening mee houden dat dit niet altijd het geval zal zijn. Dit is afhankelijk van de behandelmethode en het feit of er ook melkklierweefsel wordt verwijderd. Artsen adviseren om pas een borstlift toe te laten passen als u niet langer van plan bent om borstvoeding te geven.

Tijdens het verplaatsen van de tepel kunnen ook kleine huidzenuwen worden doorgesneden. Vaak blijft het gevoel van de tepel bewaard en een enkele keer is er sprake van een afname van het gevoel. In een beperkt aantal gevallen is de tepel als gevolg van de borstlift overgevoelig.

Roken heeft een negatief effect op de doorbloeding van uw huid. Voor het herstel na de borstlift is een optimale doorbloeding belangrijk. De kans op complicaties en bijwerkingen is aanmerkelijk groter bij rooksters dan bij niet-rooksters. Geadviseerd wordt om minimaal 6 weken voor en 6 weken na de geplande borstlift te stoppen met roken.

Een borstlift is een relatief veilige ingreep, met dezelfde risico’s als elke andere operatie. Zo is er een kleine kans op infecties en nabloedingen. Allergische reacties, slechte wondgenezing en (tijdelijk) een veranderd gevoel in de tepels kunnen zich voordoen. De meeste vrouwen die een borstlift laten toepassen, ondervinden geen hinder. Volg voor een vlot herstel de instructies van de arts altijd op.

De resultaten van de borstlift zijn langdurig. De natuurlijke lichaamsveroudering wordt echter niet tot stilstand gebracht. Afhankelijk van uw leeftijd veranderen de borsten als gevolg hiervan. Ook een toename in gewicht, het doormaken van een zwangerschap en een operatie zijn van invloed op de omvang en vorm van uw borsten. De resultaten die bereikt worden met de borstlift blijven jaren behouden en blijven extra lang mooi met voldoende lichaamsbeweging en een gezond, verantwoord voedingspatroon.

Geadviseerd wordt om na de borstlift een stevige, naadloze, sportbeha te dragen. Een goede ondersteuning is voor het genezingsproces belangrijk. De eerste weken draagt u de beha 24 uur per dagen. Na 4 weken kunt u de beha tijdens het slapen uit doen. Als de eerste 6 weken voorbij zijn en de wonden genezen, kunt u kiezen voor het gebruik van een gewone, goed passende beha.

Bij Dutch Clinic betaalt u € 2.999 voor de borstlift die in Turkije wordt toegepast. Bij dit bedrag zijn naast de ingreep zelf ook kosten voor de transfers, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, consult en nazorg in Nederland inbegrepen.

Een borstlift heeft meestal geen medische indicatie, valt daarom onder de zogenaamde cosmetische ingrepen en wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Medische kosten die u zelf heeft betaald, kunnen onder bepaalde voorwaarden van de belastingaangifte worden afgetrokken. U dient hiervoor de nodige bewijzen en verklaringen te kunnen overleggen. Trek de kosten niet zomaar af, laat u eerst informeren door een belastingconsulent. Regels en voorwaarden veranderen bij de Belastingdienst regelmatig. Een goed advies vooraf, kan achteraf narigheid en zelfs een boete voorkomen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com