Skip to content

Borstvergroting Istanbul

Borsten horen bij het uiterlijk van een vrouw. Veel vrouwen zijn ontevreden over de vorm en grootte van hun borsten en overwegen een borstverkleinende of borstvergrotende ingreep.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Het aantal borstvergrotingen dat jaarlijks wordt toegepast is de voorbije decennia explosief gestegen. Een van de oorzaken hiervan is de lagere behandelkosten. Waar cosmetische ingrepen in het verleden alleen waren voorbestemd voor mensen met een goed gevulde portemonnee is dat tegenwoordig anders. Toename van het aantal klinieken in Nederland heeft de tarieven gematigd. Met de opkomst van buitenlandse behandelmogelijkheden kiezen steeds meer vrouwen voor een betaalbare borstvergroting Istanbul. De Turkse klinieken bieden hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten.

Meer informatie over borstvergroting:

Wat zijn de voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic?

Geen wachtlijst borstvergroting Istanbul

Buiten de lagere tarieven, hebben cosmetische ingrepen in het buitenland meestal een zeer beperkte wachtlijst. In tegenstelling tot Nederlandse klinieken waar wachttijden van enkele maanden eerder regel dan uitzondering zijn. Ondanks het feit dat zorgverzekeraars de kosten voor een borstvergoeding niet automatisch vergoeden, kunt u in Istanbul een betaalbare borstvergrotende ingreep ondergaan. Dutch Clinic biedt de ingreep aan voor € 3.999, waarbij u verzekerd bent bij het gebruik van veilige implantaten met een CE-keurmerk en FDA goedkeuring. De cosmetisch artsen beschikken over aantoonbaar jarenlange ervaring met het toepassen van borstvergrotende ingrepen en begeleiding u op professionele wijze tijdens het behandeltraject. Een van de grootste voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic is dat u voor het consult, de controles en nazorg niet naar Istanbul hoeft. De vestiging in Hoofddorp is hiervoor het aanspreekpunt.

Werkwijze borstvergroting Istanbul

De ingreep wordt uitgevoerd in de moderne kliniek in Istanbul, waar ervaren cosmetisch artsen werkzaam zijn. Voor uw komst in de kliniek heeft de behandelend arts uitgebreid overleg gehad met de arts in Hoofddorp, zodat u niet opnieuw uw verhaal hoeft te vertellen. Al tijdens het consult in Hoofddorp wordt de ingreep uitgebreid toegelicht, zodat u weet wat u kunt verwachten. De borstimplantaten worden tijdens een kortdurende operatie, 60 tot 90 minuten, onder narcose geplaatst. Plaatsing vindt plaats onder de borstspier of onder borstweefsel. De manier van opereren is afhankelijk van de beschikbare hoeveelheid klier- en vetweefsel aan de bovenzijde van uw borst. Op deze manier blijft een natuurlijke borstvorm behouden. Beide operaties laten vrijwel geen littekens achter. Incisies worden in de natuurlijke huidplooien gemaakt. Na afloop van de operatie verblijft u een dag in de kliniek. In totaal verblijft u tenminste 5 dagen in Istanbul, de hotelovernachtingen zijn bij de behandeling inbegrepen. Na de borstvergroting controleert de cosmetisch arts het operatiegebied en geeft toestemming om naar Nederland te reizen. De dagen en weken na de borstvergroting is het behandelgebied gezwollen en kunnen bloeduitstortingen zichtbaar zijn. Het gevoel in zowel uw borsten als tepels kan veranderd zijn. De bijwerkingen zijn doorgaans tijdelijk en nemen na verloop van tijd af. Uw lichaam heeft tijd nodig om van de borstvergroting te herstellen en u de eerste drie weken is tillen afgeraden. De meeste vrouwen die een borstvergroting in Istanbul ondergaan, gaan na 7 tot 10 dagen weer aan het werk. Na 6 weken kunt u ook de meeste sporten weer oppakken.

Maak direct een afspraak

Herstel en complicaties borstvergroting Istanbul

Ondanks het gebruik van goedgekeurde, veilige implantaten blijft een borstvergroting een medische ingreep met een zeker risico op complicaties. De huidige borstprotheses gaan jarenlang mee en hoeven geen problemen te veroorzaken. Een chirurgische operatie geeft algemene risico’s zoals allergische reacties, nabloedingen, infectie gevaar en kapselcontracties. Pijnklachten na de ingreep ontstaan, verdwijnen geleidelijk tijdens de eerste week na de behandeling. Als er sprake is van kapselcontractie dan wordt het implantaat overgroeit door een te veel aan bindweefsel. Hierdoor kan de borst van vorm veranderen en ontstaat een pijnlijk gevoel. Neem pijnklachten na een borstvergroting altijd serieus. U kunt beter een keer te veel voor nazorg naar de arts gaan, dan een afwachtende houding aan te nemen waardoor het implantaat soms verwijderd moet worden. Nazorg en controles vinden plaats bij de vestiging in Hoofddorp.

Betaalbare en succesvolle borstvergroting in Istanbul

Bent u ontevreden met de omvang van uw boezem en zoekt u een betaalbare borstvergroting? De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp en Istanbul helpen u graag verder. Tijdens een consult in de kliniek kunt u voorbeelden zien van eerder toegepaste borstvergrotingen en de resultaten die daarmee zijn bereikt. De ingreep wordt toegelicht en een arts laat zien welke implantaten er gebruikt worden. U kunt de implantaten aanraken en bekijken. Het eerste consult is gratis. Neem eventuele informatie over uw gezondheid mee naar de kliniek en maak kenbaar of en welke medicijnen u gebruikt. Een afspraak maakt u telefonisch of door het contactformulier in te vullen.

Resultaat van een borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting verschilt per vrouw maar is doorgaans heel goed te voorspellen. Ook al is het resultaat direct zichtbaar, de zwellingen vertekenen in het begin nog wel. Na 9 tot 12 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit is blijvend maar wordt wel beïnvloed door het natuurlijke proces van veroudering.

Meer weten over borstvergrotingen in Turkije?

Wilt u meer weten over borstvergrotingen of borstlifts in Turkije, of wenst u een vrijblijvende kennismaking dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen.

Maak direct een afspraak

Voordelen van een borstvergroting in Turkije

Kiest u voor een borstvergroting in Istanbul, Turkije via Dutch Clinic, dan kunt u rekenen op:

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken.
De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk.
Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses.
Tijdens het consult bij de plastisch chirurg worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is.
Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden.
Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem.
Plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.
De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten.
Ja, het dragen van een sportbeha wordt geadviseerd.
Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het een veilige operatie.
De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.
Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming.
Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.
Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is.
Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.