Skip to content

Borstvergroting Turkije ervaringen

Bent u niet tevreden met vorm en/of grootte van uw borsten? U bent niet de enige met deze ontevreden gevoelens.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste cosmetische behandelingen in Nederland. Het aantal vrouwen dat een borstvergroting overweegt, kent al jaren een stijgende lijn. Dit heeft positieve en negatieve ervaringen tot gevolg. Met een toenemend aantal borstvergrotingen dat in het buitenland wordt toegepast, kunt u ook online borstvergroting Turkije ervaringen lezen. Denkt u na over een borstvergroting? Doe dan uw voordeel met zowel positieve als negatieve ervaringen van andere vrouwen.

Wat zijn de voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic?

Kies de beste behandelaar

Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u bij een groot aantal klinieken terecht voor een borstvergrotende ingreep. Wanneer u online zoekt naar een geschikte behandelaar dan is het moeilijk om een keuze te maken. Wat direct opvalt bij het bekijken van de mogelijkheden is dat buitenlandse klinieken niet zelden aanmerkelijk goedkoper zijn dan Nederlandse klinieken. Hoe maakt u dan een verantwoorde keuze en hoe is de kwaliteit van een borstvergroting in het buitenland? Borstvergroting ervaringen van vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen, kunnen u meer inzicht geven in de mogelijkheden. Verschillende beauty- en op cosmetische ingrepen gerichte fora laten borstvergroting Turkije ervaringen zien. U kunt zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen lezen. De ervaringen en resultaten van anderen kunnen uw beeld van de ingreep beïnvloeden. Op basis van de informatie die u leest en uw persoonlijke voorkeur kunt u bij een aantal klinieken naar een consult gaan. Vaak is een persoonlijke ervaring een veel betere raadgever dan de mening van anderen.

Positieve en negatieve borstvergroting Turkije ervaringen

U overweegt een borstvergroting om een bepaalde reden. Dit kan zijn een grotere cupmaat, een vollere boezem of een meer aantrekkelijk decolleté. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, zijn na afloop tevreden met de bereikte resultaten. Het zelfvertrouwen neemt toe en er is sprake van een meer vrouwelijk gevoel dan voor de ingreep. Naast een grote groep tevreden vrouwen, zijn er ook negatieve borstvergroting Turkije ervaringen te lezen. In het verleden is er sprake geweest van het gebruik van onveilige implantaten, waardoor na de borstvergroting (ernstige) lichamelijke klachten ontstonden. Tegenwoordig wordt uitsluitend gewerkt met veilige, vaste siliconen implantaten. Dat neemt niet weg dat het een lichaamsvreemd voorwerp blijft dat u laat implanteren. De ene vrouw is hier gevoeliger voor dan de andere. Tijdens een consult bij een kliniek kunt u de gebruikte implantaten zien en aanraken. Wanneer u geïnteresseerd bent in de ervaringen die andere vrouwen hebben met bepaalde protheses dan kunt u dit lezen op gespecialiseerde fora.

Maak direct een afspraak

Risico’s en complicaties borstvergroting met protheses

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep waar risico’s en complicaties aan zijn verbonden. Als zich na de ingreep complicaties voordoen dan kan dit tot een negatieve ervaring leiden. Ervaren cosmetisch artsen brengen u al tijdens het eerste consult in de kliniek op de hoogte van de mogelijke bijwerkingen. Zo kunt u te maken krijgen met infecties, waardoor de wondgenezing niet optimaal verloopt en littekens ontstaan. U kunt de kans op complicaties verkleinen door ruim voor de ingreep, en indien van toepassing, te stoppen met roken. De ingrediënten die in tabaksproducten zitten, hebben een verminderde doorbloeding tot gevolg. Operatiewonden zullen hierdoor minder goed en mooi genezen. Een enkele keer is er na een borstvergroting sprake van kapselvorming, waardoor de vorm van uw borst verandert en pijn ontstaat. Dit kan alleen met een nieuwe operatie verholpen worden. In negatieve borstvergroting Turkije ervaringen maken vrouwen melding van gevoelloze tepels en een veranderd gevoel in de borst zelf. Dit is in de meeste gevallen tijdelijk, een enkele keer zijn de gevoelszenuwen beschadigd en keert het gevoel niet terug.

Voorbereiding borstvergroting

Als er iets is waar borstvergroting Turkije ervaringen van anderen u leert, is dat u zichzelf vooraf goed moet laten adviseren over de ingreep. Het spreekt voor zich dat de resultaten die een kliniek aantoonbaar heeft bereikt van belang zijn, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding is van invloed op de keuze die u maakt. Dutch Clinic biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en zorgt ervoor dat u voor het consult, de nazorg en controles niet naar Istanbul moet. De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp zijn er voor professionele nazorg en begeleiden u in de aanloop naar de ingreep. U kunt zich gratis laten adviseren over een borstvergroting tijdens een consult. Heeft u in het verleden eerder operaties meegemaakt of gebruikt u medicatie? Neem hiervan dan een overzicht mee naar de kliniek.

Resultaat van een borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting verschilt per vrouw maar is doorgaans heel goed te voorspellen. Ook al is het resultaat direct zichtbaar, de zwellingen vertekenen in het begin nog wel. Na 9 tot 12 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit is blijvend maar wordt wel beïnvloed door het natuurlijke proces van veroudering.

Meer weten over borstvergrotingen in Turkije?

Wilt u meer weten over borstvergrotingen of borstlifts in Turkije, of wenst u een vrijblijvende kennismaking dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen.

Maak direct een afspraak

Voordelen van een borstvergroting in Turkije

Kiest u voor een borstvergroting in Istanbul, Turkije via Dutch Clinic, dan kunt u rekenen op:

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken.
De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk.
Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses.
Tijdens het consult bij de plastisch chirurg worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is.
Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden.
Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem.
Plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.
De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten.
Ja, het dragen van een sportbeha wordt geadviseerd.
Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het een veilige operatie.
De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.
Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming.
Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.
Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is.
Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com