Skip to content

Borstvergroting Turkije kosten

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste ingrepen van Nederland. De ingreep wordt als relatief eenvoudig beschouwd en duurt in de meeste gevallen niet langer dan een uur.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste ingrepen van Nederland. De ingreep wordt als relatief eenvoudig beschouwd en duurt in de meeste gevallen niet langer dan een uur. De kosten voor een borstvergroting verschillen per kliniek en zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zowel de ervaring, naamsbekendheid als kwaliteit tellen mee in de kostprijs die u betaalt. Vergelijk ook de borstvergroting Turkije kosten met die van Nederlandse klinieken, zodat u een verantwoorde én betaalbare keuze kunt maken.

Wat zijn de voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic?

Borstvergroting Turkije kosten vergelijken

Gemiddeld betaalt u bij een Nederlandse kliniek een bedrag tussen € 3.000 en € 6.500 voor een borstvergroting. Wanneer u kijkt naar de kosten van dezelfde ingreep in Turkije dan ziet u een behoorlijk groot prijsverschil. Dutch Clinic biedt de ingreep aan voor € 3.999, waarbij zowel het consult, de nazorg en controles in Hoofddorp plaatsvinden. Alleen de borstvergroting zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul toegepast. Bij Dutch Clinic bent u verzekerd van:

• Behandeling door ervaren artsen die jaarlijks meer dan 1.250 borstvergrotingen toepassen.
• Gebruik van moderne apparatuur.
• Professionele nazorg en persoonlijke aandacht tijdens het behandeltraject.
• De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
• Aantoonbaar bereikte resultaten die tijdens het consult bekeken kunnen worden.

Wanneer u de diverse prijsopgaves met elkaar vergelijkt, dan kan dat soms een vertekend beeld geven. Niet altijd is de basis van de offerte gelijk, en is het een soort van appels met peren vergelijken. Vraagt u een prijsopgave aan? Let dan op de behandeltechniek die wordt toegepast, de omvang van de borstvergroting, de controles en nazorg. Borstvergroting Turkije kosten bij Dutch Clinic in Istanbul zijn inclusief:

• Transfers van en naar het vliegveld, hotel en kliniek.
• Overnachtingen in een comfortabel 5-sterren hotel.
• Nederlandstalige begeleiding in de kliniek.
• Eventuele medicatie.
• Nazorg en controles in Nederland.

De reis van en naar Turkije is niet bij het behandeltarief inbegrepen. In overleg kunnen de medewerkers van Dutch Clinic in Hoofddorp deze voor u regelen. U kunt echter ook zelf een retourvlucht reserveren. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 175. U bepaalt zelf vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij u van en naar Istanbul reist. Geef uw reisgegevens tijdig door aan de kliniek medewerkers. U bent er dan zeker van dat u bij aankomst in Istanbul wordt opgewacht en naar de kliniek of het hotel wordt gebracht.

Maak direct een afspraak

Besparen op de kosten van een borstvergroting

De kosten van een borstvergroting worden alleen met een medische indicatie vergoed. De mogelijkheden en voorwaarden voor een kostenvergoeding staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw basis- en/of aanvullende zorgverzekering. Komt u niet voor een vergoeding in aanmerking? Dan kunt met een degelijke voorbereiding en een kosten vergelijking veel geld besparen. Geadviseerd wordt om bij verschillende klinieken naar een intakegesprek of consult te gaan. Een consult is het ideale moment om vragen te stellen en uzelf voor te laten lichten over een borstvergrotende ingreep. Tijdens een consult wordt u onderzocht door een ervaren cosmetisch arts en kunt u voorbeelden van prothesen bekijken, vasthouden en voelen. De arts laat u voorbeelden zien van eerder toegepaste ingrepen en legt uit wat u van de ingreep kunt verwachten. Het consult wordt vervolgens in een persoonlijk behandelplan samengevat en voorzien van een overzicht van de kosten. Naast het vergelijken van de tarieven zijn de consulten ook bedoelt om u te laten ervaren hoe een kliniek werkt en hoe u te woord wordt gestaan. Niet iedereen heeft hetzelfde vertrouwde gevoel bij een bepaalde cosmetisch arts en/of behandelend kliniek. Een borstvergroting is een ingrijpende operatie die u niet zonder voorbereiding toe laat passen.

Informatie borstvergroting Turkije

Met het uitblijven van vergoedingsmogelijkheden is het vanzelfsprekend dat u de verschillende tarieven met elkaar vergelijkt. Cosmetische en medische ingrepen worden steeds vaker in het buitenland toegepast. De lagere tarieven in Turkije zijn een gevolg van de lagere loonkosten en maandlasten die de kliniek ter plaatse heeft. De kliniek van Dutch Clinic in Istanbul voldoet aan de strikte regelgeving op het gebied van zorg, kwaliteit en hygiëne. U bent in vakbekwame handen. Voor een consult, de nazorg en controles hoeft u niet naar Turkije, deze vinden plaats in Hoofddorp. Bent u benieuwd naar eerdere bereikte resultaten en behandelmogelijkheden? Het eerste consult is gratis. Neem naar het gesprek informatie mee over uw gezondheid en eventueel eerdere meegemaakte operaties. Gebruikt u medicatie? Neem de originele verpakkingen mee en/of vraag een overzicht op bij uw apotheek.

Resultaat van een borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting verschilt per vrouw maar is doorgaans heel goed te voorspellen. Ook al is het resultaat direct zichtbaar, de zwellingen vertekenen in het begin nog wel. Na 9 tot 12 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit is blijvend maar wordt wel beïnvloed door het natuurlijke proces van veroudering.

Meer weten over borstvergrotingen in Turkije?

Wilt u meer weten over borstvergrotingen of borstlifts in Turkije, of wenst u een vrijblijvende kennismaking dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen.

Maak direct een afspraak

Voordelen van een borstvergroting in Turkije

Kiest u voor een borstvergroting in Istanbul, Turkije via Dutch Clinic, dan kunt u rekenen op:

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken.
De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk.
Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses.
Tijdens het consult bij de plastisch chirurg worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is.
Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden.
Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem.
Plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.
De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten.
Ja, het dragen van een sportbeha wordt geadviseerd.
Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het een veilige operatie.
De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.
Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming.
Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.
Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is.
Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com