Skip to content

Borstvergroting Turkije

Bent u ontevreden met de vorm van uw borsten? Vindt u ze te klein of te slap? Dan is een borstvergroting een uiterst effectieve manier om uw borsten weer groter en steviger te maken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Borstimplantaten voor grotere, steviger borsten

Bent u ontevreden met de vorm van uw borsten? Vindt u ze te klein of te slap? Dan is een borstvergroting een uiterst effectieve manier om uw borsten weer groter en steviger te maken. Wij helpen u daarbij, met een borstvergroting in Istanbul, voor- en nazorg in onze kliniek in Nederland en complete, luxe verzorging tijdens de gehele medische reis in Turkije.

Wat zijn de voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic?

Te kleine of te slappe borsten?

Een zwangerschap, borstvoeding, het ouder worden of gewichtsveranderingen. Stuk voor stuk zijn het factoren die van invloed zijn op uw borsten. Zijn die in de loop der jaren slapper geworden of vindt u ze altijd al te klein? Dan kunt u met een borstvergroting de vorm en grootte naar wens laten creëren. Onze ervaren plastisch chirurgen maken dit voor u mogelijk met uiterst geavanceerde technieken en veilige borstimplantaten. Deze implantaten zijn voorzien van het CE-keurmerk en FDA-goedgekeurd.

Borstvergroting in Istanbul, Turkije

De borstvergroting wordt uitgevoerd in een geaccrediteerd ziekenhuis in Istanbul, Turkije dat aan alle internationale eisen voldoet. We werken daar samen met zeer ervaren plastisch chirurgen. De intake vindt plaats in Nederland zodat u eerst alles rustig met onze arts daar kunt bespreken. Alles wat u in onze Nederlandse kliniek afspreekt, geven wij gedetailleerd door aan de chirurgen in Turkije. Vervolgens regelen we voor u het gehele verblijf daar en als u wilt, ook de heen- en terugreis. Ook ontvangt u persoonlijke instructies zodat u zich goed kunt voorbereiden op een succesvolle ingreep.

Plaatsing van de borstimplantaten

De borstimplantaten, ook bekend als borstprotheses, worden onder het borstweefsel of onder de borstspier geplaatst. De keuze tussen deze twee technieken is afhankelijk van de hoeveelheid klier- en vetweefsel die u aan de bovenkant van de borst heeft. Is dit voldoende, dan kan de prothese onder het weefsel geplaatst worden waardoor de borst een zo natuurlijk mogelijke vorm en beweging behoudt. Is er onvoldoende weefsel, dan plaatst de plastisch chirurg de prothese onder de spier. Bij beide technieken is er na de borstvergroting meestal geen litteken zichtbaar.

Borstlift

Bent u wel tevreden over de omvang van uw borsten, maar zijn ze niet stevig genoeg? Dan is een borstlift voor u een uitkomst. Bij een borstlifting wordt er namelijk wat huid weggehaald rondom de tepel waardoor de borst minder zal hangen. Als dat gewenst is, kan eventueel ook de tepelhof verkleind worden.

Maak direct een afspraak

De behandeling en het herstel

De behandeling zelf vindt altijd onder narcose plaats en duurt doorgaans zo’n anderhalf uur. Na de ingreep verblijft u een dag in het ziekenhuis. In totaal verblijft u minimaal vijf dagen in Turkije, afhankelijk van de operatie. De zwelling van de ingreep verdwijnt in de loop van de weken. Ook het gevoel in uw borsten en tepels kan tijdelijk afwezig zijn maar dit komt geleidelijk weer terug. Na een paar dagen tot een week zult u al weer uw normale activiteiten kunnen oppakken zolang u er maar op let dat u zeker de eerste drie weken niet zwaar tilt. Sporten kan weer vanaf een week of zes. De exacte instructies die voor u gelden, ontvangt u persoonlijk van uw behandelend arts.

Complicaties

Borstprotheses gaan tegenwoordig vele jaren mee. Zolang er geen complicaties ontstaan, hoeven ze niet vervangen te worden. Maar net als bij alle medische ingrepen kunnen ook bij een borstvergroting complicaties ontstaan zoals pijnklachten, infecties, nabloeding en kapselcontracties. De pijnklachten verdwijnen geleidelijk, al tijdens de eerste week. Bij een kapselcontractie groeit er teveel bindweefsel over de borstprothese wat pijnklachten of vormverandering van de borsten kan veroorzaken. Om complicaties te voorkomen of zo snel mogelijk te behandelen, gaat u de eerste dagen nog voor nacontroles naar de behandelend arts in onze kliniek in Istanbul. Daarna vindt de nazorg plaats in Nederland bij dokter Deniz van Dutch Clinic, de kliniek die ook verbonden is aan het ziekenhuis waar uw borstvergroting is uitgevoerd.

Resultaat van een borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting verschilt per vrouw maar is doorgaans heel goed te voorspellen. Ook al is het resultaat direct zichtbaar, de zwellingen vertekenen in het begin nog wel. Na 9 tot 12 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit is blijvend maar wordt wel beïnvloed door het natuurlijke proces van veroudering.

Meer weten over borstvergrotingen in Turkije?

Wilt u meer weten over borstvergrotingen of borstlifts in Turkije, of wenst u een vrijblijvende kennismaking dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen.

Maak direct een afspraak

Voordelen van een borstvergroting in Turkije

Kiest u voor een borstvergroting in Istanbul, Turkije via Dutch Clinic, dan kunt u rekenen op:

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken.
De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk.
Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses.
Tijdens het consult bij de plastisch chirurg worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is.
Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden.
Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem.
Plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.
De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten.
Ja, het dragen van een sportbeha wordt geadviseerd.
Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het een veilige operatie.
De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.
Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming.
Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.
Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is.
Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com