Skip to content

Buikwandcorrectie Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar buikwandcorrectie ervaringen in Turkije? Gewichtsschommelingen, fors gewichtsverlies, het doormaken van een of meerdere zwangerschappen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Buikwandcorrectie Turkije

Er zijn verschillende oorzaken waardoor de huid van uw buik gaat hangen. De overtollige huid, en vet, kunnen storend zijn en zelfs klachten veroorzaken. Een buikwandcorrectie kan uitkomst bieden. Lees buikwandcorrectie Turkije ervaringen en kom meer te weten over deze cosmetische ingreep en de klinieken waar de behandeling wordt toegepast.

Wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie bij Dutch Clinic?

Buikwandcorrectie Turkije ervaringen

Het aantal mensen dat een cosmetische behandeling of ingreep ondergaat is groot. Jaarlijks worden enkele duizenden buikwandcorrecties toegepast. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een min-buikwandcorrectie en een uitgebreide, volledige buikwandcorrectie. De kosten voor een mini correctie zijn in de regel minder hoog. Als u een buikwandcorrectie overweegt is het interessant om ervaringen en reviews van anderen te lezen. Het kan helpen bij het beantwoorden van de basisvragen die u heeft, en buikwandcorrectie Turkije ervaringen kunnen ook nuttig zijn bij het vergelijken van de klinieken en specialisten. Online vindt u zowel positieve als negatieve ervaringen. Buikwandcorrectie ervaringen vindt u onder andere op een beauty forum en/of op fora waar cosmetische en medische behandelingen worden besproken.

Lees buikwandcorrectie ervaringen

Op diverse sites worden ervaringen en meningen over cosmetische ingrepen gedeeld. Ook ervaringen met buikwandcorrecties in Nederland en Turkije worden online weergegeven. Buikwandcorrectie Turkije ervaringen worden zowel op Nederlands-, als anderstalige fora en websites gedeeld. Ervaringen die u op een forum vindt hebben als voordeel, dat u erop kunt reageren. Vaak is dan wel registratie bij het betreffende forum noodzakelijk. U kunt bovendien zelf vragen stellen en/of een bericht plaatsen. Leest u een persoonlijke blog van iemand die een buikwandcorrectie heeft ondergaan? Ook op deze berichten kan vaak gereageerd worden, al wordt dat vaker gedaan om iemand te complimenteren met de bereikte resultaten en niet zo zeer om vragen te stellen. Zoek ook naar buikwandcorrectie foto’s of video’s. In tegenstelling tot de bekende voor en na foto’s die artsen u laten zien, kunt u op een blog of forum ook vaak foto’s zien die vlak na de ingreep zijn gemaakt. Mannen en vrouwen die een buikwandcorrectie hebben laten toepassen, laten ook foto’s zien van het herstel en de ontwikkeling van het eindresultaat. Op deze manier kunt u de mogelijkheden beter afwegen en kunt u klinieken of ingrepen met elkaar vergelijken.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van buikwandcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Positieve en negatieve ervaringen buikwandcorrectie

Wanneer u uw blik heeft gericht op een buikwandcorrectie dan zoekt u het liefste naar positieve berichtgeving en ervaringsverhalen van geslaagde ingrepen. Wist u dat u ook in negatieve ervaringen interessante informatie leest? Ontdek waarom iemand teleurgesteld is in de behandeling en waarom de ingreep als negatief wordt omschreven. Heeft iemand de adviezen correct opgevolgd? Is er tijdens de herstelperiode onvoldoende rekening gehouden met het herstelvermogen? Negatieve reviews bevatten waardevolle informatie waar u tijdens en na een ingreep uw voordeel mee kunt doen. Zo weet u beter waar u op moet letten en welke activiteiten u de eerste dagen en weken beter niet kunt ondernemen.

Buikwandcorrectie Nederland of Turkije

Niet elke buikwandcorrectie wordt volledig of gedeeltelijk vergoed. De kostprijs is nog vaak een van de voornaamste redenen waarom mensen van de gewenste ingreep afzien. Met een prijs die varieert tussen € 3.500 en € 6.500 is een buikwandcorrectie in Nederland een kostbare behandeling. Zoekt u naar betaalbare alternatieven, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit van de zorg? Dutch Clinic biedt een uitgebreide buikwandcorrectie in Turkije aan voor € 3.499, bij dit bedrag zijn naast de ingreep tevens inbegrepen transfers in Istanbul, hotelovernachtingen, medicatie, Nederlandstalige begeleiding, controles en nazorg in Hoofddorp. Wat kunt u van Dutch Clinic verwachten?

• Meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de ingreep.
• Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 250 buikwandcorrecties toegepast.
• Behandeling met moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur.
• Prima prijs-kwaliteitverhouding.
• Consult, nazorg en controles in Hoofddorp.
• Geen lange wachtlijsten.

Online vindt u zowel op de website van Dutch Clinic als in persoonlijke blog ervaringsverhalen leest u meningen en reviews over behandelingen die bij de kliniek zijn toegepast.

Gratis consult

Bereidt u zichzelf voor een op een (mini)buikwandcorrectie en wilt u een weloverwogen keuze op basis van uw eigen ervaring maken? U kunt gratis kennismaken met Dutch Clinic tijdens een adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp. De arts bespreekt samen met u de mogelijkheden en luistert naar uw wensen en verwachtingen. Gekeken wordt tevens naar uw huidige en actuele gezondheid en eventueel medicijngebruik. Heeft u in het verleden andere operaties ondergaan? Maak hiervan melding, het kan van invloed zijn op de buikwandcorrectie. Het eerste consult is gratis. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Buikwandcorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een buikwandcorrectie in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een mini-buikwandcorrectie volstaat als u alleen onder de navel een huidoverschot heeft. Uw navel wordt tijdens de ingreep niet verplaatst. Heeft u echter zowel onder als boven de navel last van overtollige huid, dan is een buikwandcorrectie aanbevolen. Dit is een grotere en complexere ingreep die langer duurt dan een mini-buikwandcorrectie. Tijdens een buikwandcorrectie is het ook mogelijk om de buikspieren aaneen te hechten, waardoor u een plattere buik krijgt. Eventueel kan een buikwandcorrectie gecombineerd worden met het wegzuigen van overtollige vetophopingen.
In principe komt iedereen hiervoor in aanmerking met een hangende of slappe buikwand. De oorzaak voor het afhangen van de buikwand is veroudering, een fors gewichtsverlies en/of zwangerschap(pen). Een buikwandcorrectie wordt alleen bij volwassenen uitgevoerd en u dient in goede gezondheid te verkeren. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een stabiel gewicht aan te raden. Heeft u na de buikwandcorrectie grote schommelingen in uw lichaamsgewicht, dan kan het bereikte effect verdwijnen. De ingreep is geen manier om snel een paar kilo’s kwijt te raken.
Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie die zo’n 2 tot 4 uur duurt. Na afloop van de ingreep verblijft u één tot twee nachten in de kliniek om te herstellen.
Ja. De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, waardoor u niets merkt van de ingreep. De manier waarop de verdoving wordt toegepast, wordt door de anesthesist met u besproken.
Van de ingreep zelf merkt u door de narcose niets. Napijn ontstaat pas wanneer de verdoving is uitgewerkt. Mensen die de ingreep hebben ondergaan, geven over het algemeen aan dat de pijn verdraagbaar is en goed bestreden kan worden met een pijnstiller.
Na de ingreep worden vaak 1 of 2 drains aangebracht die het overtollige wondvocht en bloed afvoeren. Deze worden de volgende dag verwijderd. Na uw ontslag uit de kliniek draagt u 4 weken dag en nacht een ondersteunend korset. Daarna draagt u het korset nog een paar weken alleen overdag. Het korset geeft stevigheid aan het operatiegebied en dit komt het herstel ten goede. Uw buik blijft de eerste weken gezwollen met duidelijke aanwezige bloeduitstortingen. Dit neemt af naarmate de tijd verstrijkt.
Met name de eerste week is rust het advies. Doe het 1 tot 2 weken rustig aan. Na twee weken gaan de meeste mensen weer aan het werk. Zware, inspannende werkzaamheden en/of sportieve inspanningen doet u gedurende 6 weken beter niet. Hetzelfde geldt voor zwemmen en het bezoeken van een sauna.
De incisies worden door de plastisch chirurg zoveel mogelijk gemaakt in huidplooien en onder de bikinilijn. Hierdoor kunt u de littekens bedekken met ondergoed of badkleding. De incisie en het litteken rondom uw navel worden zo gemaakt dat het na een aantal maanden nauwelijks nog zichtbaar is.
Meteen na de ingreep is resultaat merkbaar, al is dat voor de buitenwereld niet zichtbaar. Wanneer u het korset na 4 tot 6 weken niet meer hoeft te dragen, dan zijn de meeste zwellingen verdwenen. Uw lichaam is op dat moment nog niet volledig hersteld van de buikwandcorrectie, dit kan nog een aantal maanden duren. Dan wordt ook het eindresultaat zichtbaar.
Striae, onder andere ontstaan na een zwangerschap, wordt niet weggehaald. Het is wel mogelijk dat een gedeelte van de striae na een buikwandcorrectie minder zichtbaar is. Met name striae dat op het gedeelte van de huid zit dat verwijderd wordt, is na afloop niet meer aanwezig. Hoe dat in uw situatie is, kan een plastisch chirurg vertellen tijdens een consult.
Ja, een zwangerschap na een buikwandcorrectie is mogelijk. Als gevolg van de zwangerschap zal de huid oprekken, wat gevolgen heeft voor het resultaat van de ingreep. Geadviseerd wordt om bij een eventuele kinderwens de buikwandcorrectie tot een later moment uit te stellen.
De plastisch chirurgen die werkzaam zijn in de kliniek van Dutch Clinic in Istanbul zijn gespecialiseerd in buikwandcorrecties. De combinatie van kennis, ervaring en state-of-the-art apparatuur zorgt voor een constante hoge kwaliteit. Omdat de kosten voor onder meer personeel lager zijn in Turkije, kan de buikwandcorrectie voor een betaalbaar tarief worden aangeboden.
Buikwandcorrecties worden meestal om cosmetische redenen ondergaan. Vergoeding is dan helaas niet mogelijk. Alleen bij een medische noodzaak en/of medische indicatie is soms een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Andere mogelijkheden hangen af van uw zorgverzekeraar en de aanvullende zorgverzekering die u heeft afgesloten. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren in geval van een medische noodzaak zijn strikt. Voldoet u niet aan de gestelde eisen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
Ja. Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance, een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische en medische ingrepen. Een krediet wordt verstrekt na goedkeuring van uw gegevens. Dat houdt in dat u inzage geeft in uw financiële situatie en verplichtingen. Wees uzelf ervan bewust dat lenen geld kost en dat u vaak meerdere jaren maandelijkse afbetalingen doet voor de gewenste cosmetische ingreep.
U heeft langdurig plezier van een geslaagde buikwandcorrectie. Een strakke buik blijft behouden door uw levensstijl aan te passen en regelmatig te bewegen. Zorg ervoor dat u op een stabiel gewicht blijft. Komt u na de ingreep veel aan, of valt u veel af? Dan kan de huid van de buik weer verslappen en afhangen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com