Skip to content

Buikwandcorrectie Turkije forum

Bent u op zoek naar een buikwandcorrectie Turkije forum? Veel mensen zijn bekend met de eeuwige strijd tegen de kilo’s.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Buikwandcorrectie Turkije

Het gewicht varieert en soms gaat er een paar kilo af, om er vervolgens ook net zo snel weer terug bij te komen. Gewichtsafname kan echter ook meer dan een paar kilo betreffen. Bent u veel afvallen en heeft u als gevolg daarvan overtollige huid en een hangende buik? Een buikwandcorrectie kan een oplossing betekenen. Bestudeer ervaringen van anderen op een buikwandcorrectie Turkije forum.

Wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie bij Dutch Clinic?

Actueel buikwandcorrectie Turkije forum

Jaarlijks laten duizenden mannen en vrouwen een buikwandcorrectie toepassen. Hierbij kan worden gekozen tussen een mini-buikwandcorrectie en een volledige buikwandcorrectie. Tussen beide behandelingen zit een prijsverschil. Een groot aantal mensen dat de ingreep heeft laten toepassen deelt hierover zijn of haar ervaring online. Als voorbereiding op uw eigen buikwandcorrectie kan het interessant zijn om deze ervaringen te lezen. Niet alleen komt u op eenvoudige manier meer te weten over de voor- en nadelen van de ingreep, maar kunt u ook de behandelend klinieken en artsen met elkaar vergelijken. Reviews vindt u onder meer op een buikwandcorrectie Turkije forum. Online zijn (inter)nationale websites waar buikwandcorrectie ervaringen worden gedeeld. U kunt hierbij denken aan sites en fora waar reviews en waarderingen worden gegeven en gedeeld. Verschillende beautysites, ziekenhuizen, patiëntenverenigingen, belangenorganisaties en privé klinieken hebben een website met daaraan gekoppeld een forum. Op deze websites vindt u naast interessante informatie over de ingreep zelf, ook ervaringen. Voordeel van een buikwandcorrectie forum is dat u kunt reageren op de berichten die geplaatst worden. Wilt u zelf een vraag of bericht plaatsen? Volledige functionaliteit is meestal beschikbaar nadat u zichzelf heeft aangemeld of geregistreerd bij het forum. Dit wordt gedaan om spam-berichten en aangeklede advertenties zoveel mogelijk te voorkomen. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u van het forum gebruik maken en bijvoorbeeld ook het geplaatste beeldmateriaal bekijken. De voorbije jaren is een groot aantal ervaringen gedeeld. Niet alleen worden de verschillende behandeltechnieken toegelicht, u kunt ook zien hoe iemand eruit ziet na de ingreep.

Beeldmateriaal buikwandcorrectie

Een afhangende buik als gevolg van overtollige huid is storend en draagt niet bij aan uw zelfvertrouwen. Dat een buikwandcorrectie dit kan oplossen is bekend, maar wat kunt u verwachten van de ingreep en de periode die daarop volgt? Een groot aantal ervaringsverhalen wordt verduidelijkt door het bijvoegen van foto’s en video’s. Zo kunt u op een buikwandcorrectie Turkije forum meer zien dan alleen de buikwandcorrectie voor en na foto’s die klinieken u tonen. Online vindt u meer dan 10.000 ervaringen en reviews die gerelateerd zijn aan een (mini)buikwandcorrectie. Bekijk de foto’s die anderen geplaatst hebben, zodat een idee krijgt van hetgeen u kunt verwachten. Lees ook hoe anderen de herstelperiode ervaren en hoe de kans op complicaties verkleind kan worden. Onderschat de ingreep niet. Het is een ingrijpende chirurgische operatie waarvan u moet herstellen. Gemiddeld duurt het 2 weken voordat u, gefaseerd, terug aan het werk kunt. Hoe de herstelperiode verloopt verschilt van persoon tot persoon. De ene mens heeft een groter herstelvermogen dan de ander, daarbij is ook de aard van de werkzaamheden die u verricht van invloed op het herstel.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van buikwandcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vergelijken buikwandcorrectie Turkije forum

U kunt de ervaringen en meningen die u op een forum tegenkomt globaal vergelijken. Wat veel mensen over het hoofd zien is dat er niets zo belangrijk is als uw eigen gevoel. Baseer uw keuze voor een cosmetische behandeling of een kliniek niet enkel en alleen op de ervaring of mening van anderen. Ga zelf naar de kliniek van uw voorkeur toe en ervaar zelf hoe u wordt behandeld. Ontbreekt een vertrouwt of begrepen gevoel? Maak een afspraak voor een consult bij een andere kliniek. Daarna kunt u beide ervaringen met elkaar vergelijken. Een buikwandcorrectie is een ingrijpende behandeling. U ziet minder tegen de ingreep op als u de behandeling met vertrouwen tegemoet ziet.

Meer informatie buikwandcorrectie Turkije

Wilt u af van de overtollige, afhangende buikhuid en vergelijkt u de behandelmogelijkheden met elkaar? De ervaren cosmetisch artsen van Dutch Clinic nodigen u uit voor een gratis adviesgesprek. Terwijl de ingreep in de moderne kliniek in Istanbul wordt uitgevoerd, vinden het consult, de controles en nazorg plaats in Hoofddorp. Beide klinieken werken nauw samen en uw medisch dossier is altijd up-to-date. Jaarlijks passen de artsen meer dan 250 buikwandcorrecties toe, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne behandeltechnieken.

Gratis consult

Bereidt u zichzelf voor een op een (mini)buikwandcorrectie en wilt u een weloverwogen keuze op basis van uw eigen ervaring maken? U kunt gratis kennismaken met Dutch Clinic tijdens een adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp. De arts bespreekt samen met u de mogelijkheden en luistert naar uw wensen en verwachtingen. Gekeken wordt tevens naar uw huidige en actuele gezondheid en eventueel medicijngebruik. Heeft u in het verleden andere operaties ondergaan? Maak hiervan melding, het kan van invloed zijn op de buikwandcorrectie. Het eerste consult is gratis. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Buikwandcorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een buikwandcorrectie in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een mini-buikwandcorrectie volstaat als u alleen onder de navel een huidoverschot heeft. Uw navel wordt tijdens de ingreep niet verplaatst. Heeft u echter zowel onder als boven de navel last van overtollige huid, dan is een buikwandcorrectie aanbevolen. Dit is een grotere en complexere ingreep die langer duurt dan een mini-buikwandcorrectie. Tijdens een buikwandcorrectie is het ook mogelijk om de buikspieren aaneen te hechten, waardoor u een plattere buik krijgt. Eventueel kan een buikwandcorrectie gecombineerd worden met het wegzuigen van overtollige vetophopingen.
In principe komt iedereen hiervoor in aanmerking met een hangende of slappe buikwand. De oorzaak voor het afhangen van de buikwand is veroudering, een fors gewichtsverlies en/of zwangerschap(pen). Een buikwandcorrectie wordt alleen bij volwassenen uitgevoerd en u dient in goede gezondheid te verkeren. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een stabiel gewicht aan te raden. Heeft u na de buikwandcorrectie grote schommelingen in uw lichaamsgewicht, dan kan het bereikte effect verdwijnen. De ingreep is geen manier om snel een paar kilo’s kwijt te raken.
Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie die zo’n 2 tot 4 uur duurt. Na afloop van de ingreep verblijft u één tot twee nachten in de kliniek om te herstellen.
Ja. De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, waardoor u niets merkt van de ingreep. De manier waarop de verdoving wordt toegepast, wordt door de anesthesist met u besproken.
Van de ingreep zelf merkt u door de narcose niets. Napijn ontstaat pas wanneer de verdoving is uitgewerkt. Mensen die de ingreep hebben ondergaan, geven over het algemeen aan dat de pijn verdraagbaar is en goed bestreden kan worden met een pijnstiller.
Na de ingreep worden vaak 1 of 2 drains aangebracht die het overtollige wondvocht en bloed afvoeren. Deze worden de volgende dag verwijderd. Na uw ontslag uit de kliniek draagt u 4 weken dag en nacht een ondersteunend korset. Daarna draagt u het korset nog een paar weken alleen overdag. Het korset geeft stevigheid aan het operatiegebied en dit komt het herstel ten goede. Uw buik blijft de eerste weken gezwollen met duidelijke aanwezige bloeduitstortingen. Dit neemt af naarmate de tijd verstrijkt.
Met name de eerste week is rust het advies. Doe het 1 tot 2 weken rustig aan. Na twee weken gaan de meeste mensen weer aan het werk. Zware, inspannende werkzaamheden en/of sportieve inspanningen doet u gedurende 6 weken beter niet. Hetzelfde geldt voor zwemmen en het bezoeken van een sauna.
De incisies worden door de plastisch chirurg zoveel mogelijk gemaakt in huidplooien en onder de bikinilijn. Hierdoor kunt u de littekens bedekken met ondergoed of badkleding. De incisie en het litteken rondom uw navel worden zo gemaakt dat het na een aantal maanden nauwelijks nog zichtbaar is.
Meteen na de ingreep is resultaat merkbaar, al is dat voor de buitenwereld niet zichtbaar. Wanneer u het korset na 4 tot 6 weken niet meer hoeft te dragen, dan zijn de meeste zwellingen verdwenen. Uw lichaam is op dat moment nog niet volledig hersteld van de buikwandcorrectie, dit kan nog een aantal maanden duren. Dan wordt ook het eindresultaat zichtbaar.
Striae, onder andere ontstaan na een zwangerschap, wordt niet weggehaald. Het is wel mogelijk dat een gedeelte van de striae na een buikwandcorrectie minder zichtbaar is. Met name striae dat op het gedeelte van de huid zit dat verwijderd wordt, is na afloop niet meer aanwezig. Hoe dat in uw situatie is, kan een plastisch chirurg vertellen tijdens een consult.
Ja, een zwangerschap na een buikwandcorrectie is mogelijk. Als gevolg van de zwangerschap zal de huid oprekken, wat gevolgen heeft voor het resultaat van de ingreep. Geadviseerd wordt om bij een eventuele kinderwens de buikwandcorrectie tot een later moment uit te stellen.
De plastisch chirurgen die werkzaam zijn in de kliniek van Dutch Clinic in Istanbul zijn gespecialiseerd in buikwandcorrecties. De combinatie van kennis, ervaring en state-of-the-art apparatuur zorgt voor een constante hoge kwaliteit. Omdat de kosten voor onder meer personeel lager zijn in Turkije, kan de buikwandcorrectie voor een betaalbaar tarief worden aangeboden.
Buikwandcorrecties worden meestal om cosmetische redenen ondergaan. Vergoeding is dan helaas niet mogelijk. Alleen bij een medische noodzaak en/of medische indicatie is soms een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Andere mogelijkheden hangen af van uw zorgverzekeraar en de aanvullende zorgverzekering die u heeft afgesloten. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren in geval van een medische noodzaak zijn strikt. Voldoet u niet aan de gestelde eisen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
Ja. Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance, een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische en medische ingrepen. Een krediet wordt verstrekt na goedkeuring van uw gegevens. Dat houdt in dat u inzage geeft in uw financiële situatie en verplichtingen. Wees uzelf ervan bewust dat lenen geld kost en dat u vaak meerdere jaren maandelijkse afbetalingen doet voor de gewenste cosmetische ingreep.
U heeft langdurig plezier van een geslaagde buikwandcorrectie. Een strakke buik blijft behouden door uw levensstijl aan te passen en regelmatig te bewegen. Zorg ervoor dat u op een stabiel gewicht blijft. Komt u na de ingreep veel aan, of valt u veel af? Dan kan de huid van de buik weer verslappen en afhangen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com