Skip to content

Buikwandcorrectie Turkije Istanbul

Overweegt u een buikwandcorrectie in Istanbul? Bent u fors afgevallen en/of is uw buikhuid verslapt als gevolg van een zwangerschap?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Buikwandcorrectie Turkije

Een uitgerekte buikwand laat zich door sporten en een aangepast voedingspatroon moeilijk strak maken. Met een buikwandcorrectie kunt u een strakkere buik krijgen. De resultaten van de ingreep zijn blijvend en de littekens vallen niet of nauwelijks op. Bekijk de verschillende mogelijkheden van een betaalbare buikwandcorrectie Istanbul.

Wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie bij Dutch Clinic?

Geschiktheid buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij verslapte buikspieren worden strakgetrokken en/of de overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd. De ingreep kan niet bij iedereen met afhangende buikhuid worden toegepast. Met name mensen die als gevolg van fors gewichtsverlies een losse huid hebben, en mensen waarbij de elasticiteit van de huid door lichamelijke veroudering is afgenomen kunnen een buikwandcorrectie overwegen. Ook vrouwen die na een of meerdere zwangerschappen de buikspieren niet of onvoldoende aan kunnen spannen en/of last hebben van overtollige huid, kunnen de ingreep overwegen. Een buikwandcorrectie is géén methode om snel af te vallen. Tijdens een consult bij een cosmetisch arts wordt gesproken over uw:

• Algemene gezondheid;
• Operatieve ingrepen die u in het verleden heeft meegemaakt;
• Medicatiegebruik;
• Bekendheid met chronische aandoeningen en/of ziektes.

Ook wordt een lichamelijk onderzoek gedaan, waarbij uw buik en de buikspieren nader bekeken worden. Op basis van de onderzoeksresultaten geeft de arts uitleg over de behandelmethode die bij u past. Daarbij wordt aandacht besteed aan de risico’s die aan de ingreep zijn verbonden, en de resultaten die u kunt verwachten.

Liposuctie of buikwandcorrectie Istanbul

Vaak wordt gedacht dat een buikwandcorrectie hetzelfde is als liposuctie. Dit is niet waar. Het zijn aparte ingrepen die eventueel wel gecombineerd kunnen worden. Liposuctie kan het opgehoopte vet wegzuigen en plaatsen als uw buik, heupen of benen strakker maken. De techniek heeft nauwelijks tot geen effect op de uitgerekte huid of een verslapte buikwand. Heeft u overtollige, verslapte buikhuid dan is een buikwandcorrectie geschikter, omdat de overtollige huid wordt verwijderd en uw buik gelift. Afhankelijk van de werkwijze van de arts kan tijdens de buikwandcorrectie het aanwezige vet worden weggezogen. Vooraf is bepaald welke ingreep bij u wordt toegepast:

• Mini-buikwandcorrectie Istanbul. Deze ingreep wordt geadviseerd en toegepast bij mensen waarvan de buikhuid is uitgerekt. Uw buikwand is nog intact. Door de incisies te maken over uw schaamheuvel, vallen de littekens later weg onder uw ondergoed. Bij een mini-buikwandcorrectie wordt de overtollige huid weggesneden. Eventueel worden de uitgerekte spieren strak gehecht.
• Volledige buikwandcorrectie Istanbul. Wanneer zowel de buikhuid als de onderliggende spieren zijn uitgerekt kan de volledige buikwandcorrectie geadviseerd worden. De procedure verloopt grotendeels op dezelfde wijze als bij een mini-buikwandcorrectie. Het verschil is dat ook de navel zal moeten worden verplaatst. Bij een uitgebreide buikwandcorrectie wordt meer weefsel weggesneden dan bij een beperkte ingreep.

Na de ingreep heeft u tijd nodig om te herstellen. De eerste resultaten zijn zichtbaar, al is het beeld vertekend. Het operatiegebied is opgezet en verkleurd als gevolg van de ingreep. In de dagen en weken na de ingreep kan er sprake zijn van een zeurende napijn. Hiervoor kunnen pijnstillers gebruikt worden. Naarmate uw lichaam herstelt, neemt de pijn af. De eerste weken zal een ondersteunend korset noodzakelijk zijn. De arts heeft u hier tijdens het adviesgesprek al over geïnformeerd. Het merendeel van de buikwandcorrecties verloopt zonder complicaties.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van buikwandcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Betaalbare buikwandcorrectie Istanbul

Een buikwandcorrectie is een gangbare operatieve ingreep. De kosten van de ingreep worden niet altijd vergoed en vaak blijkt het voordeliger te zijn om de buikwandcorrectie in het buitenland toe te laten passen. Dutch Clinic past uiteenlopende cosmetische behandelingen toe in de modern ingerichte kliniek in Istanbul. De cosmetisch artsen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende buikwandcorrectie technieken. De prijs voor de ingreep bedraagt € 3.499 en dat is aanmerkelijk lager dan de gemiddelde prijs in Nederland. Bovendien zijn bij het bedrag inbegrepen:

• Transfers in Istanbul.
• Verblijf in ziekenhuis en hotel.
• Medicatie.
• Nederlandstalige begeleiding.
• Nazorg en controles in Nederland.

De kostprijs voor de vliegreis zijn niet inbegrepen. Retourtickets naar Istanbul zijn beschikbaar vanaf € 175. Geef uw reisgegevens zo snel mogelijk door aan de medewerkers van Dutch Clinic, zodat de transfer na aankomst in Istanbul voor u klaar staat.

Gratis adviesgesprek buikwandcorrectie Istanbul

Denkt u na over een (mini)buikwandcorrectie, maar vallen de tarieven van Nederlandse klinieken tegen? Laat u vrijblijvend informeren over een buikwandcorrectie in Istanbul. Dutch Clinic heeft een geaccrediteerde kliniek in Istanbul. Ervaren artsen en kliniekmedewerkers passen dagelijks diverse cosmetische behandelingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding toe.

Gratis consult

Stoort u zich aan een hangbuikje en zoekt u meer informatie over de behandelmogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis consult bij een van onze plastisch chirurgen.

Maak direct een afspraak

Buikwandcorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een buikwandcorrectie in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een mini-buikwandcorrectie volstaat als u alleen onder de navel een huidoverschot heeft. Uw navel wordt tijdens de ingreep niet verplaatst. Heeft u echter zowel onder als boven de navel last van overtollige huid, dan is een buikwandcorrectie aanbevolen. Dit is een grotere en complexere ingreep die langer duurt dan een mini-buikwandcorrectie. Tijdens een buikwandcorrectie is het ook mogelijk om de buikspieren aaneen te hechten, waardoor u een plattere buik krijgt. Eventueel kan een buikwandcorrectie gecombineerd worden met het wegzuigen van overtollige vetophopingen.
In principe komt iedereen hiervoor in aanmerking met een hangende of slappe buikwand. De oorzaak voor het afhangen van de buikwand is veroudering, een fors gewichtsverlies en/of zwangerschap(pen). Een buikwandcorrectie wordt alleen bij volwassenen uitgevoerd en u dient in goede gezondheid te verkeren. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een stabiel gewicht aan te raden. Heeft u na de buikwandcorrectie grote schommelingen in uw lichaamsgewicht, dan kan het bereikte effect verdwijnen. De ingreep is geen manier om snel een paar kilo’s kwijt te raken.
Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie die zo’n 2 tot 4 uur duurt. Na afloop van de ingreep verblijft u één tot twee nachten in de kliniek om te herstellen.
Ja. De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, waardoor u niets merkt van de ingreep. De manier waarop de verdoving wordt toegepast, wordt door de anesthesist met u besproken.
Van de ingreep zelf merkt u door de narcose niets. Napijn ontstaat pas wanneer de verdoving is uitgewerkt. Mensen die de ingreep hebben ondergaan, geven over het algemeen aan dat de pijn verdraagbaar is en goed bestreden kan worden met een pijnstiller.
Na de ingreep worden vaak 1 of 2 drains aangebracht die het overtollige wondvocht en bloed afvoeren. Deze worden de volgende dag verwijderd. Na uw ontslag uit de kliniek draagt u 4 weken dag en nacht een ondersteunend korset. Daarna draagt u het korset nog een paar weken alleen overdag. Het korset geeft stevigheid aan het operatiegebied en dit komt het herstel ten goede. Uw buik blijft de eerste weken gezwollen met duidelijke aanwezige bloeduitstortingen. Dit neemt af naarmate de tijd verstrijkt.
Met name de eerste week is rust het advies. Doe het 1 tot 2 weken rustig aan. Na twee weken gaan de meeste mensen weer aan het werk. Zware, inspannende werkzaamheden en/of sportieve inspanningen doet u gedurende 6 weken beter niet. Hetzelfde geldt voor zwemmen en het bezoeken van een sauna.
De incisies worden door de plastisch chirurg zoveel mogelijk gemaakt in huidplooien en onder de bikinilijn. Hierdoor kunt u de littekens bedekken met ondergoed of badkleding. De incisie en het litteken rondom uw navel worden zo gemaakt dat het na een aantal maanden nauwelijks nog zichtbaar is.
Meteen na de ingreep is resultaat merkbaar, al is dat voor de buitenwereld niet zichtbaar. Wanneer u het korset na 4 tot 6 weken niet meer hoeft te dragen, dan zijn de meeste zwellingen verdwenen. Uw lichaam is op dat moment nog niet volledig hersteld van de buikwandcorrectie, dit kan nog een aantal maanden duren. Dan wordt ook het eindresultaat zichtbaar.
Striae, onder andere ontstaan na een zwangerschap, wordt niet weggehaald. Het is wel mogelijk dat een gedeelte van de striae na een buikwandcorrectie minder zichtbaar is. Met name striae dat op het gedeelte van de huid zit dat verwijderd wordt, is na afloop niet meer aanwezig. Hoe dat in uw situatie is, kan een plastisch chirurg vertellen tijdens een consult.
Ja, een zwangerschap na een buikwandcorrectie is mogelijk. Als gevolg van de zwangerschap zal de huid oprekken, wat gevolgen heeft voor het resultaat van de ingreep. Geadviseerd wordt om bij een eventuele kinderwens de buikwandcorrectie tot een later moment uit te stellen.
De plastisch chirurgen die werkzaam zijn in de kliniek van Dutch Clinic in Istanbul zijn gespecialiseerd in buikwandcorrecties. De combinatie van kennis, ervaring en state-of-the-art apparatuur zorgt voor een constante hoge kwaliteit. Omdat de kosten voor onder meer personeel lager zijn in Turkije, kan de buikwandcorrectie voor een betaalbaar tarief worden aangeboden.
Buikwandcorrecties worden meestal om cosmetische redenen ondergaan. Vergoeding is dan helaas niet mogelijk. Alleen bij een medische noodzaak en/of medische indicatie is soms een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Andere mogelijkheden hangen af van uw zorgverzekeraar en de aanvullende zorgverzekering die u heeft afgesloten. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren in geval van een medische noodzaak zijn strikt. Voldoet u niet aan de gestelde eisen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
Ja. Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance, een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische en medische ingrepen. Een krediet wordt verstrekt na goedkeuring van uw gegevens. Dat houdt in dat u inzage geeft in uw financiële situatie en verplichtingen. Wees uzelf ervan bewust dat lenen geld kost en dat u vaak meerdere jaren maandelijkse afbetalingen doet voor de gewenste cosmetische ingreep.
U heeft langdurig plezier van een geslaagde buikwandcorrectie. Een strakke buik blijft behouden door uw levensstijl aan te passen en regelmatig te bewegen. Zorg ervoor dat u op een stabiel gewicht blijft. Komt u na de ingreep veel aan, of valt u veel af? Dan kan de huid van de buik weer verslappen en afhangen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com