Skip to content

Cosmetische tandheelkunde Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van cosmetische tandheelkunde in Turkije? Cosmetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit met behulp van tandheelkundige ingrepen.

Effectieve tandheelkundige behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Het laten bleken van uw tanden, het plaatsen van facings, kronen en/of implantaten behoren tot de cosmetische tandheelkunde. De verschillende behandelmethodes zijn erop gericht de kleur, vorm of stand van uw tanden en kiezen te verbeteren. De cosmetische tandheelkunde Turkije kosten zijn lager dan de behandelingen die in Nederland worden aangeboden en toegepast.

Wat zijn de voordelen van een cosmetische tandheelkunde bij Dutch Clinic?

Mooie, stralende glimlach

Schaamt u zich voor uw gebit? Mensen zijn om uiteenlopende redenen ontevreden met hun gebit. Het hebben van een slecht gebit heeft verschillende oorzaken. Zo heeft niet iedereen van nature een sterk gebit en is de een gevoeliger voor gaatjes en tanderosie dan de ander. Na een jarenlange gebitsverwaarlozing kan de stap naar de tandarts te groot zijn. Achterstallig onderhoud en angst voor de tandarts maken vervolgens de barrière om naar het gebit te laten kijken steeds groter, met als gevolg dat uw gebit er alleen verder op achteruit gaat. Cosmetische tandheelkunde heeft de voorbije jaren veel aan populariteit gewonnen. Het verfraaien van een gebit omvat veel meer dan het bleken van de tanden. De ervaren en gespecialiseerde tandartsen van Dutch Clinic adviseren u graag over de verschillende tandheelkundige behandelingen. Dutch Clinic garandeert u daarbij:

• Behandeling met toepassing van geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken.
• Persoonlijke begeleiding. Uw gebitsproblemen en wensen staan centraal.
• Ervaren tandtechnici die weten hoe uw gebit op de mooiste manier gecorrigeerd kan worden.
• Korte wachttijden.

Betaalbare cosmetische tandheelkunde Turkije kosten

Tandheelkundige behandelingen in Nederland zijn niet goedkoop. Vaak heeft u een aanvullende verzekering nodig om de standaard behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed te krijgen. De kostprijs is een van redenen waarom mensen besluiten om voor cosmetische tandheelkunde naar Turkije te gaan. De kosten voor zowel facings als kronen en gebitsrenovatie zijn in Turkije lager dan in Nederland en België. Maak vooraf voor uzelf een goede afweging en vergelijk de kosten met elkaar. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering en kijk of er mogelijkheden zijn voor een kostenvergoeding. Het kan gebeuren dat uw zorgverzekeraar een bepaald gedeelte van de behandeling vergoed, maar dat u dan gebonden bent aan de keuze voor een vastgesteld materiaal. Zo kunnen composiet facings gedeeltelijk vergoed worden, maar is dat niet het geval wanneer u keramische of porseleinen facings laat plaatsen. De kosten voor een cosmetisch tandheelkundige behandeling kunnen behoorlijk oplopen, zeker wanneer u tegelijkertijd meerdere tanden en/of kiezen laat behandelen. U kunt daarom eerst bij verschillende tandheelkundige praktijken een offerte opvragen en deze met elkaar vergelijken. Besteed daarbij aandacht aan het soort materiaal dat wordt gebruikt en het aantal tanden en kiezen dat behandeld wordt. Het bleken van uw tanden wordt zelden tot nooit door zorgverzekeraars vergoed. De ervaren tandtechnici en tandartsen van Dutch Clinic helpen u bij het verfraaien en verbeteren van:

• Het behandelen van een of meerdere verkleurde tanden en kiezen.
• Ontevredenheid met schuine, scheve tanden of een verkeerde beet.
• Ontevredenheid over het uiterlijk van het tandvlees.
• Gebitsproblemen door ontbrekende, kapotte of lelijke tanden.

De kosten voor cosmetische tandheelkunde in Turkije zijn soms tot 50% lager dan in Nederland. Tijdens een adviesgesprek bij Dutch Clinic wordt uw gebit bekeken en de problemen besproken. Op basis van uw verwachting en wens wordt een behandelplan samengesteld en ontvangt u een prijsopgave op maat.

Maak direct een afspraak

Vergelijk de kosten van cosmetische tandheelkunde

Uw gebit verdient voldoende aandacht en dagelijkse verzorging. Dagelijks krijgt uw gebit heel wat te verduren. Een groot aantal factoren laten hun sporen na op uw tanden en kiezen. Zo is het drinken van koffie, thee en alcohol van invloed op de kleur van uw tanden. In combinatie met voedsel en roken verkleuren uw tanden sneller dan gedacht. Scheve tanden, tanden die te ver uit elkaar staan, een zichtbare overbeet of afgebroken en lelijke tanden kunnen schaamtegevoelens oproepen. Houdt u regelmatig uw hand voor uw mond tijdens het lachen? Laat uzelf vrijblijvend adviseren over een cosmetische tandheelkundige behandeling om uw gebit te verfraaien. De stap naar een tandarts of tandtechnicus is niet altijd makkelijk. Lees daarom de ervaringsverhalen van anderen en bekijk foto’s van voor en na een tandheelkundige behandeling. U zult zien dat ook u weer met een verzorgd gebit, stralend en onbezorgd kunt lachen. Vergelijk de kosten van cosmetische tandheelkundige behandelingen in Nederland met die van Dutch Clinic in Turkije. Tijdens een gratis adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp worden de verschillende behandelingen toegelicht en geeft een tandarts een behandeladvies op maat.

Veelgestelde vragen tandheelkunde Turkije

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Binnen de reguliere tandheelkunde is cosmetische of esthetische tandheelkunde een apart vakgebied. Het uiterlijk van het gebit staat centraal, waarbij diverse hulpmiddelen en technieken gebruikt kunnen worden om het gebit te verfraaien.
Een van de natuurlijke gevolgen van het ouder worden, is dat uw tanden minder wit worden. In principe kan iedereen zijn of haar tanden laten bleken, wanneer uw tandwortels volgroeid zijn. Dit is doorgaans het geval vanaf ongeveer het 18e levensjaar.
De kleur van uw tanden verandert onder invloed van diverse factoren. Zowel koffie, thee, rode wijn als roken zijn nadelig voor de witte kleur. Dagelijks 3 keer poetsen is niet alleen van belang voor de gezondheid van uw tanden, het is ook goed voor het behoud van de witte kleur.
Cosmetisch tandartsen maken gebruik van een bleeklepel, waarvoor een bitje op maat wordt gemaakt. Het bitje beschermt het tandvlees tegen de bleekmiddelen die gebruikt worden. De bleeklepel wordt gevuld met een gel die uw tanden bleekt.
Nee, afhankelijk van de methode die wordt toegepast, duurt het meestal een aantal dagen tot weken voordat u resultaat ziet.
Bereikte resultaten houden meestal zo’n 2 tot 3 jaar aan. Dit is echter sterk afhankelijk van uw dagelijkse eetgewoonten en levensstijl.
Mensen met overgevoelige tanden wordt afgeraden om de tanden te laten bleken. Daarnaast werkt bleken ook niet bij composiet vullingen, kronen of facings. Heeft u gaatjes? Dan zal een tandarts adviseren deze eerst te laten vullen alvorens de tanden te bleken.
Behandelingen die door een cosmetisch tandarts worden toegepast, zijn relatief veilig. Een enkele keer ontstaan er blaren in de mond en/of schade aan het glazuur. Volg de tips en adviezen van de tandarts altijd op, hiermee voorkomt u onnodige beschadigingen van het tandglazuur.
Scheve of afgebroken tanden zijn in de regel gezond en geven geen pijnklachten. Ze komen het uiterlijk van uw gebit echter niet ten goede. Facings worden geplaatst bij volwassenen om cosmetische redenen.
Zowel de tandgevoeligheid als de gevoeligheid van het tandvlees verschillen per persoon. Vooraf kan niet met zekerheid gezegd worden of u de behandeling als gevoelig zult ervaren. Het is gebruikelijk om de plekken die behandeld worden met een verdovende crème in te smeren.
Voordat de facings geplaatst worden, wordt eerst het gebit nauwkeurig bekeken. Ook worden afdrukken gemaakt van de tanden waar een facing over wordt geplaatst. De facings worden door het tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Daarna worden uw tanden, waar nodig, geslepen en wordt het hechtmateriaal aangebracht, zodat de facings geplaatst worden.
In principe kunt u eten zoals u gewend bent. De tandarts kan adviseren om de eerste uren en dagen hard voedsel, zoals een lolly of appel, te vermijden.
Afhankelijk van de ervaring van de cosmetisch tandarts en de materialen die gebruikt worden, zijn de resultaten langdurig. De mogelijkheden op het gebied van facings zijn de voorbije jaren enorm verbeterd.
Een behandeling met facings is alleen mogelijk als er nog tanden aanwezig zijn, om de facings op te plaatsen. Ook zijn facings gevoelig voor de vorming van tandplak. Goede verzorging is van belang.
Wanneer u facings wilt laten plaatsen om tandverkleuring te camoufleren, kan ook overwogen worden om de tanden te bleken. Zijn het echter scheve of afgebroken tanden die u wilt laten behandelen, dan kunt u eventueel tandimplantaten overwegen.
Vergoedingsmogelijkheden en bedragen hangen af van uw zorgverzekeraar en het aanvullend verzekeringspakket dat u heeft afgesloten.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com