Skip to content

Dijbeenlift Turkije forum

Bent u op zoek naar een forum voor dijbeenlift in Turkije? Mannen en vrouwen kunnen, afhankelijk van gewicht en leeftijd, last hebben van verslapping van de huid op de dijbenen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Zeker wanneer iemand veel gewicht verliest, kan een huidoverschot ontstaan. Het teveel aan afhangende huid kan storend zijn en huidirritaties veroorzaken. Een dijbeenlift verwijdert het huidoverschot en geeft uw dijen verbeterde contouren. Hoe anderen de ingreep ervaren en welke resultaten u mag verwachten, leest u onder andere op een dijbeenlift Turkije forum.

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Onderwerpen dijbeenlift Turkije forum

Bereidt u zich voor op een dijbeenlift? Online vindt u veel informatie over deze cosmetische ingreep. Toch kan het zijn dat u bepaalde vragen heeft en/of dat er zaken zijn die niet helemaal duidelijk zijn. De vragen die u heeft, kunt u stellen aan een cosmetisch arts tijdens een consult, maar u kunt uw vraag ook voorleggen op een dijbeenlift forum. Zowel binnen- als buitenlandse fora besteden aandacht aan cosmetische behandelingen waaronder een dijbeenlift. De dijbeenlift vindt altijd onder narcose plaats en na afloop verblijft u een nacht in de kliniek. Afhankelijk van de mate waarin de huid is verslapt, en overtollig is, wordt de operatietechniek bepaald. Geringe huidoverschotten kunnen op minder ingrijpende wijze gecorrigeerd worden dan wanneer de arts de huid in twee richtingen opspant. Een dijbeenlift laat een lang S-vormig litteken van uw knie tot aan uw lies achter. De incisies worden zoveel mogelijk gemaakt in de minder opvallende binnenkant van het bovenbeen. Heeft u naast overtollige huid ook last van opgehoopte vetweefsels op de dijen? Dan kan dit te veel tegelijkertijd weggezogen worden. De huid wordt door middel van onderhuidse hechtingen gehecht en verbonden. Het kan gebeuren dat de arts drains in het operatiegebied achterlaat om het wondvocht en bloed op te vangen. Deze drains worden veelal de volgende dag verwijderd. Mannen en vrouwen die hun ervaring delen op een dijbeenlift Turkije forum plaatsen ter verduidelijking en ondersteuning van hun verhaal regelmatig foto’s en video’s. U ziet hoe iemand eruit ziet vlak na de ingreep, maar ook worden foto’s geplaatst van dagen, weken en maanden na de dijbeenlift.

Vragen stellen op een dijbeenlift forum

Meelezen op een forum kan in de meeste gevallen zonder dat u zich daarvoor eerst moet aanmelden of registreren. Besproken onderwerpen en topics worden op volgorde van actualiteit en activiteit vermeld. Heeft een forum een zoekfunctie? Het gericht zoeken en vinden van bepaalde topics wordt zo vereenvoudigd. Op een dijbeenlift Turkije forum worden naast ervaringen ook vragen en andere onderwerp gerelateerde zaken vermeld. Wilt u zelf een vraag stellen of een opmerking plaatsen? Registratie kan noodzakelijk zijn. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u zelf berichten plaatsen, reageren en bijgevoegd beeldmateriaal bekijken. Het handige van een forum is onder andere dat uw eerste vragen vlot beantwoord worden. Zo gaat u voorbereidt naar een intakegesprek en kunt u aan de cosmetisch arts gerichte vragen stellen die betrekking hebben op uw persoonlijke dijbeenlift.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije forum vergelijken

Veel mensen gebruiken een forum ook om vergelijkingen te maken. De berichten op een forum vertellen hoe een bepaalde kliniek te werk gaat en hoe de ervaring met cosmetisch artsen is. Ook worden prijzen van behandelingen vermeld. U leest ervaringen over de eventuele kliniek van uw voorkeur en ziet daarnaast ook resultaten die door andere klinieken bereikt zijn. Wordt uw voorkeurs kliniek negatief omschreven? Raak niet direct in paniek. Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Neem de vragen die u heeft mee naar het gesprek en ervaar zelf hoe u te woord wordt gestaan. Het is enerzijds makkelijk om blind te varen op de mening van anderen, anderzijds is het gevaarlijk om uw keuze enkel en alleen te baseren op de ervaring van onbekenden. Vertrouw op uw eigen gevoel.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

Als voorbereiding op een dijbeenlift kunt u zich laten adviseren door de cosmetisch artsen van Dutch Clinic. Dutch Clinic, gevestigd in Hoofddorp en Istanbul, biedt u een compleet aanbod van cosmetische behandelingen die worden toegepast door gespecialiseerde artsen. Artsen van beide klinieken onderhouden nauwe onderlinge contacten, en volgen uw medisch dossier naadloos op. Cosmetische chirurgie wordt gedaan in de moderne kliniek in Istanbul en volledig geregeld vanuit Hoofddorp. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, u bent in vakbekwame handen. Tijdens het intakegesprek kunt u de vragen stellen die u heeft. Ook laat een cosmetisch arts u zien hoe de ingreep wordt uitgevoerd, en welke resultaten u kunt verwachten. Het gesprek vindt plaats in Hoofddorp, waar u na de dijbeenlift ook komt voor nazorg en controles.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid van de bovenbenen wordt verwijderd. Het kan ook gecombineerd worden met een liposuctiebehandeling om overtollig vetweefsel te verwijderen.

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen die last hebben van overtollige huid op de bovenbenen als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je gezond bent en een gezonde BMI hebt. Het is geen geschikte ingreep voor gewichtsverlies.

Als je van plan bent om veel af te vallen, wordt het aangeraden om de dijbeenlift pas te laten uitvoeren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. De ingreep wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen met ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende technieken voor een dijbeenlift, afhankelijk van het deel van het bovenbeen dat je wilt laten liften. De meest gebruikte techniek omvat incisies in de lies en langs de achterkant van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep kan alleen een incisie in de lies voldoende zijn.

Bij een volledige dijbeenlift verwijdert de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs de heup naar beneden of aan de binnenkant van de dijen. Via de binnenkant van de dijen kan ook vetweefsel worden verwijderd.

De behandelduur varieert afhankelijk van de toegepaste techniek. Een kleinere ingreep duurt doorgaans 2 tot 3 uur, terwijl een volledige dijbeenlift, eventueel gecombineerd met liposuctie, ongeveer 3 tot 4 uur duurt.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, dus je zult geen pijn ervaren tijdens de operatie. Na de ingreep kun je echter trekkerige pijn ervaren in de huid en spieren van het behandelde gebied. Het operatiegebied kan gezwollen, beurs en gevoelig zijn. Pijnstillers kunnen worden voorgeschreven om de pijn te verlichten.

Direct na de ingreep zullen je benen verbonden zijn en kan er een drukverband zijn aangelegd om zwelling te verminderen. Mogelijk zijn er ook drains geplaatst om overtollig wondvocht en bloed af te voeren. Na enkele dagen wordt het drukverband verwijderd en vervangen door een steunpanty of drukkleding.

In de eerste week na de dijbeenlift is het belangrijk om rustig aan te doen en de wonden te laten genezen. Na een week kun je lichte werkzaamheden hervatten, maar intensief sporten en drukverhogende activiteiten moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Het operatiegebied kan nog steeds gevoelig zijn. Het dragen van drukkleding wordt aanbevolen gedurende minimaal 6 weken.

In de eerste twee dagen na de ingreep wordt douchen afgeraden. Sporten en intensief lopen moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Blootstelling aan de zon zonder bescherming wordt ook afgeraden, omdat dit de genezing van de littekens kan beïnvloeden.

Net als bij elke operatie zijn er algemene risico’s en mogelijke complicaties verbonden aan een dijbeenlift. Dit kan onder meer allergische reacties, infecties, nabloedingen, slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging, trombose en langdurige pijn omvatten. Een plastisch chirurg zal tijdens een consult de mogelijke bijwerkingen bespreken en advies geven om de kans op complicaties te minimaliseren.

Direct na de ingreep is het resultaat zichtbaar, maar het duurt enkele maanden tot een jaar voordat het optimale resultaat bereikt is. Gedurende deze tijd herstelt je lichaam volledig van de dijbeenlift. In het begin zullen de littekens goed zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen ze geleidelijk aan de kleur van je huid aannemen. Over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden met de bereikte resultaten van de dijbeenlift.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

Een dijbeenlift is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak, dus zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep doorgaans niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en werkt met ervaren plastisch chirurgen. Ze maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. De artsen in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen, waardoor je in goede handen bent en kunt rekenen op de beste zorg tegen een betaalbaar tarief. Controles en nazorg vinden plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com