Skip to content

Dijbeenlift Turkije Istanbul

Overweegt u een dijbeenlift in Istanbul? Ontevredenheid over het eigen lichaam komt regelmatig voor. Naarmate we ouder worden verliest de huid veel van de natuurlijke soepelheid en elasticiteit.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De strakke contouren gaan verloren en uw huid kan afzakken. Verliest u daarnaast een groot aantal kilo’s? Uw huid kan als gevolg hiervan extra afhangen en overtollig worden. Naast het feit dat overtollige huid op de dijen niet mooi is, kunt u ook last krijgen van huidirritaties als gevolg van de huid die schuurt. Een dijbeenlift Istanbul kan uw dijen corrigeren en uw lichaamscontouren verbeteren.

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Weg met overtollige huid en opgehoopte vetweefsels

Een dijbeenlift is een geschikte oplossing om de overtollige huid op de dijen te verwijderen. De huid is verslapt als gevolg van het ouder worden of door fors gewichtsverlies. Om voor de ingreep in aanmerking te komen moet u in goede gezondheid verkeren en bovendien een gezond BMI hebben. Een dijbeenlift is niet de aangewezen ingreep om af te vallen, ook al worden eventueel opgehoopte vetweefsels door middel van liposuctie weggezogen. De ingreep wordt door een uitgebreid adviesgesprek vooraf gegaan. Samen met een cosmetisch arts bespreekt u uw wensen en geeft u aan waarom u de dijbeenlift wilt laten toepassen. Onderwerpen die tijdens het gesprek aan bod komen zijn onder meer:

• Het toelichten van de verschillende behandeltechnieken, waarbij de aandacht ligt op de methode die het beste bij u past.
• De te verwachten resultaten. U kunt voorbeelden zien van ingrepen die door de arts eerder zijn uitgevoerd.
• De risico’s en complicaties die aan een dijbeenlift zijn verbonden.
• De herstelperiode, nazorg en controles.

Een cosmetisch arts geeft u een eerlijk advies. Mocht tijdens het gesprek blijken dat u, om wat voor reden dan ook, niet in aanmerking komt voor de ingreep dan wordt dit gezegd. Eventueel kan een andere behandeling voorgesteld worden.

Behandeltraject dijbeenlift in Istanbul

Waar het adviesgesprek en nazorg in Hoofddorp plaatsvinden, gaat u voor de dijbeenlift zelf naar de kliniek in Istanbul. De ingreep wordt voor u geregeld vanuit Hoofddorp, artsen in beide klinieken hebben regelmatig overleg en uw medisch dossier is altijd up-to-date. De manier waarop de ingreep bij u wordt toegepast is al tijdens het adviesgesprek besproken.

• Beperkte dijbeenlift. Als u de overtollige huid aan de binnenkant en voorzijde van uw dijbenen wilt laten liften dan kan een relatief kleine dijbeenlift worden toegepast. De incisies worden gemaakt vanaf de lies aan de voorzijde tot aan uw billen. Hier zijn later ook de littekens zichtbaar.
• Volledige dijbeenlift. Wilt u de volledige dijbenen laten liften, dan wordt uw huid over de lengte van het bovenbeen opengesneden. De incisies worden aan de binnenzijde van het been gemaakt, hebben meestal een S-vorm en lopen vanaf de lies tot aan de knie. Afhankelijk van uw situatie kan een arts besluiten om ook een verticale incisie aan de binnenkant van uw dijen te maken. Bij een volledige dijbeenlift wordt naast de overtollig huid ook opgehoopt vetweefsel verwijderd.

Zowel een beperkte als volledige dijbeenlift worden onder gehele narcose uitgevoerd. Na afloop van de ingreep zijn er drains in het behandelgebied aangebracht en verblijft u een nacht in de kliniek. De volgende dag controleert de arts het operatiegebied en worden de drains verwijderd. Afhankelijk van uw keuze kunt u nog een extra nacht in de kliniek verblijven of teruggaan naar het hotel. Deze mogelijkheden zijn eveneens met u besproken tijdens het consult in Hoofddorp. Eenmaal terug in Nederland wordt uw herstel opgevolgd door de cosmetisch artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Maak direct een afspraak

Betaalbare dijbeenlift Istanbul

Cosmetische ingrepen hebben zeer beperkte vergoedingsmogelijkheden. Een dijbeenlift kost in Nederland tussen € 4.500 en € 9.000. De prijs kan een reden zijn om van de gewenste ingreep af te zien. Besparen op de kosten van een dijbeenlift kan. Vergelijk de tarieven van de behandeling in Nederland met de kosten die Dutch Clinic in rekening brengt. U betaalt voor een dijbeenlift in Turkije € 2.999. Het behandeltarief is inclusief consult en nazorg. De kosten zijn vooraf bekend, en van dure verrassingen achteraf is geen sprake. De kwaliteit van de zorg in Istanbul is constant en de kliniek is volledig geaccrediteerd. U wordt behandeld door gespecialiseerde artsen die jaarlijks meer dan 100 dijbeenlift behandelingen succesvol toepassen. Online kunt u reviews en klantwaarderingen lezen van mannen en vrouwen die de ingreep hebben ondergaan.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

De keuze om een dijbeenlift te ondergaan neemt u niet zomaar. U laat zich van tevoren uitgebreid informeren over de ingreep en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Zeker bij plastische chirurgie die in het buitenland wordt toegepast is het vooraf belangrijk om te weten waar u precies aan toe bent. Dutch Clinic neemt u alle zorgen uithanden. Uw verblijf en de behandeling in de kliniek in Istanbul worden volledig geregeld. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw situatie optimaal opgevolgd kan worden. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. De unieke samenwerking heeft naast succesvolle resultaten ook een betaalbaar tarief tot gevolg. Door de ingreep toe te laten passen door ervaren plastisch chirurgen in Istanbul, kunnen we de ingreep voor een betaalbaar bedrag aanbieden, zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of resultaat. U bent bij Dutch Clinic in ervaren en bovendien vertrouwde handen. Wilt u meer weten over de dijbeenlift? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid van de bovenbenen wordt verwijderd. Het kan ook gecombineerd worden met een liposuctiebehandeling om overtollig vetweefsel te verwijderen.

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen die last hebben van overtollige huid op de bovenbenen als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je gezond bent en een gezonde BMI hebt. Het is geen geschikte ingreep voor gewichtsverlies.

Als je van plan bent om veel af te vallen, wordt het aangeraden om de dijbeenlift pas te laten uitvoeren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. De ingreep wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen met ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende technieken voor een dijbeenlift, afhankelijk van het deel van het bovenbeen dat je wilt laten liften. De meest gebruikte techniek omvat incisies in de lies en langs de achterkant van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep kan alleen een incisie in de lies voldoende zijn.

Bij een volledige dijbeenlift verwijdert de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs de heup naar beneden of aan de binnenkant van de dijen. Via de binnenkant van de dijen kan ook vetweefsel worden verwijderd.

De behandelduur varieert afhankelijk van de toegepaste techniek. Een kleinere ingreep duurt doorgaans 2 tot 3 uur, terwijl een volledige dijbeenlift, eventueel gecombineerd met liposuctie, ongeveer 3 tot 4 uur duurt.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, dus je zult geen pijn ervaren tijdens de operatie. Na de ingreep kun je echter trekkerige pijn ervaren in de huid en spieren van het behandelde gebied. Het operatiegebied kan gezwollen, beurs en gevoelig zijn. Pijnstillers kunnen worden voorgeschreven om de pijn te verlichten.

Direct na de ingreep zullen je benen verbonden zijn en kan er een drukverband zijn aangelegd om zwelling te verminderen. Mogelijk zijn er ook drains geplaatst om overtollig wondvocht en bloed af te voeren. Na enkele dagen wordt het drukverband verwijderd en vervangen door een steunpanty of drukkleding.

In de eerste week na de dijbeenlift is het belangrijk om rustig aan te doen en de wonden te laten genezen. Na een week kun je lichte werkzaamheden hervatten, maar intensief sporten en drukverhogende activiteiten moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Het operatiegebied kan nog steeds gevoelig zijn. Het dragen van drukkleding wordt aanbevolen gedurende minimaal 6 weken.

In de eerste twee dagen na de ingreep wordt douchen afgeraden. Sporten en intensief lopen moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Blootstelling aan de zon zonder bescherming wordt ook afgeraden, omdat dit de genezing van de littekens kan beïnvloeden.

Net als bij elke operatie zijn er algemene risico’s en mogelijke complicaties verbonden aan een dijbeenlift. Dit kan onder meer allergische reacties, infecties, nabloedingen, slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging, trombose en langdurige pijn omvatten. Een plastisch chirurg zal tijdens een consult de mogelijke bijwerkingen bespreken en advies geven om de kans op complicaties te minimaliseren.

Direct na de ingreep is het resultaat zichtbaar, maar het duurt enkele maanden tot een jaar voordat het optimale resultaat bereikt is. Gedurende deze tijd herstelt je lichaam volledig van de dijbeenlift. In het begin zullen de littekens goed zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen ze geleidelijk aan de kleur van je huid aannemen. Over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden met de bereikte resultaten van de dijbeenlift.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

Een dijbeenlift is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak, dus zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep doorgaans niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en werkt met ervaren plastisch chirurgen. Ze maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. De artsen in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen, waardoor je in goede handen bent en kunt rekenen op de beste zorg tegen een betaalbaar tarief. Controles en nazorg vinden plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com