Skip to content

Dijbeenlift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de dijbeenlift kosten in Turkije? Bent u behoorlijk afgevallen of heeft u door een andere oorzaak last van een lubberende huid op uw dijbenen?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De huid en eventuele vetophopingen laten zich niet zonder slag of stoot verstrakken of verwijderen. Een dijbeenlift kan uw huid weer strakker maken. De ingreep kan eventueel met een liposuctie behandeling gecombineerd worden. Dijbeenlift Turkije kosten zijn interessant om te vergelijken met tarieven die in Nederland berekend worden.

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Chirurgische dijbeenlift Turkije kosten

Een dijbeenlift is met name geschikt voor mensen die door gewichtsverlies of veroudering last hebben van sterk verslapte huid bij de bovenbenen. De slappe huid kan als storend of lelijk worden ervaren, daarnaast kan het klachten veroorzaken en schuurt de huid tegen elkaar als u loopt. Een dijbeenlift kan verbetering brengen. Het is een behoorlijk ingrijpende behandeling, waarbij een litteken achterblijft. Wilt u veel opgehoopt vet kwijt, of heeft u een ernstig lipoedeem? Een dijbeenlift is niet altijd geschikt. Een arts kan voorstellen om eerst op natuurlijke wijze overtollige kilo’s kwijt te raken of een liposuctie toe te laten passen. Verder komt vrijwel iedereen met overtollige huid op de dijbenen in aanmerking voor de ingreep. Uiteraard dient uw gezondheid de ingreep toe te staan. De dijbeenlift wordt onder narcose uitgevoerd en zeker wanneer uw gezondheid niet optimaal is, kan hier een zeker risico aan zitten. Waar u ook rekening mee moet houden is dat na een dijbeenlift altijd een litteken achterblijft. Afhankelijk van de omvang van de ingreep kan gekozen worden voor een incisie in de lies-bilplooi. Het litteken valt dan net onder de bikinilijn. Heeft u echter een ernstigere huidverslapping, dan zal de arts adviseren om over de volledige lengte van u bovenbeen een incisie te maken. U heeft daarna een verticaal litteken aan zowel de achter- als binnenkant van uw dij. Naarmate het littekenweefsel tot rust komt, trekt de opvallend rode kleur vanzelf weg en krijgt het litteken meer de kleur van de huid. Helemaal verdwijnen doen de littekens echter nooit. Bij een Nederlandse kliniek liggen de kosten voor de ingreep tussen € 3.500 en € 6.500. Bij Dutch Clinic in Istanbul betaalt u een all-in tarief van € 3.999.

Verschil dijbeenlift kosten Nederland en Turkije

Prijzen voor cosmetische ingrepen variëren sterk, en aandachtig vergelijken loont op verschillende gebieden. Zo kunt u niet alleen op de kostprijs besparen, maar kunt u ook ervaringen vergelijken en meer te weten komen over behandelend cosmetisch artsen en de klinieken waar de ingreep wordt toegepast. Dutch Clinic heeft twee klinieken. Zowel in het Nederlandse Hoofddorp als in het Turkse Istanbul zijn vakbekwame, gespecialiseerde artsen werkzaam die verschillende cosmetische behandelingen toepassen. Waar u voor het adviesgesprek, maar ook de nazorg en controles in Hoofddorp terecht kunt, vindt de dijbeenlift in Istanbul plaats. De nauwe samenwerking tussen de artsen van beide klinieken maakt dat uw ingreep feilloos wordt opgevolgd. Bovendien kunt u gebruik maken van betaalbare dijbeenlift Turkije kosten. Het prijsverschil vindt zijn oorsprong in de kosten die beide klinieken maandelijks uitgeven om operationeel te zijn. De kliniek in Turkije heeft maandelijks met lagere vaste lasten en personeelskosten te maken dan klinieken in Nederland. Dat er niet wordt ingeboet op kwaliteit is bij Dutch Clinic gegarandeerd. De kliniek is geaccrediteerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid. De artsen die bij de kliniek werkzaam zijn hebben meer dan 15 jaren ervaring en passen jaarlijks meer dan 100 dijbeenlift behandelingen toe.

Maak direct een afspraak

Ingrijpende cosmetische operatie

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep die niet onderschat mag worden. Na de ingreep zijn uw benen verbonden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een compressieverband of een bandage om de zwellingen tegen te gaan. U draagt de bandages de eerste weken dag en nacht. Met name de eerste 7 tot 10 dagen is het nemen van rust noodzakelijk. De arts geeft u hierbij het advies om regelmatig recht te staan en te bewegen, maar zeker niet veel te lopen. Probeer de instructies van de arts altijd zo veel mogelijk op te volgen. Lichte klusjes en werkzaamheden worden vaak na een week hervat, maar u moet er rekening mee houden dat veel lopen wordt afgeraden. Naarmate de weken voorbijgaan nemen de zwellingen en verkleuringen af. Het merendeel van de mensen die een dijbeenlift laten toepassen zijn na 6 weken weer net zo mobiel als voor de ingreep.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

De keuze om een dijbeenlift te ondergaan neemt u niet zomaar. U laat zich van tevoren uitgebreid informeren over de ingreep en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Zeker bij plastische chirurgie die in het buitenland wordt toegepast is het vooraf belangrijk om te weten waar u precies aan toe bent. Dutch Clinic neemt u alle zorgen uithanden. Uw verblijf en de behandeling in de kliniek in Istanbul worden volledig geregeld. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw situatie optimaal opgevolgd kan worden. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. De unieke samenwerking heeft naast succesvolle resultaten ook een betaalbaar tarief tot gevolg. Door de ingreep toe te laten passen door ervaren plastisch chirurgen in Istanbul, kunnen we de ingreep voor een betaalbaar bedrag aanbieden, zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of resultaat. U bent bij Dutch Clinic in ervaren en bovendien vertrouwde handen. Wilt u meer weten over de dijbeenlift? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid van de bovenbenen wordt verwijderd. Het kan ook gecombineerd worden met een liposuctiebehandeling om overtollig vetweefsel te verwijderen.

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen die last hebben van overtollige huid op de bovenbenen als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je gezond bent en een gezonde BMI hebt. Het is geen geschikte ingreep voor gewichtsverlies.

Als je van plan bent om veel af te vallen, wordt het aangeraden om de dijbeenlift pas te laten uitvoeren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. De ingreep wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen met ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende technieken voor een dijbeenlift, afhankelijk van het deel van het bovenbeen dat je wilt laten liften. De meest gebruikte techniek omvat incisies in de lies en langs de achterkant van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep kan alleen een incisie in de lies voldoende zijn.

Bij een volledige dijbeenlift verwijdert de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs de heup naar beneden of aan de binnenkant van de dijen. Via de binnenkant van de dijen kan ook vetweefsel worden verwijderd.

De behandelduur varieert afhankelijk van de toegepaste techniek. Een kleinere ingreep duurt doorgaans 2 tot 3 uur, terwijl een volledige dijbeenlift, eventueel gecombineerd met liposuctie, ongeveer 3 tot 4 uur duurt.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, dus je zult geen pijn ervaren tijdens de operatie. Na de ingreep kun je echter trekkerige pijn ervaren in de huid en spieren van het behandelde gebied. Het operatiegebied kan gezwollen, beurs en gevoelig zijn. Pijnstillers kunnen worden voorgeschreven om de pijn te verlichten.

Direct na de ingreep zullen je benen verbonden zijn en kan er een drukverband zijn aangelegd om zwelling te verminderen. Mogelijk zijn er ook drains geplaatst om overtollig wondvocht en bloed af te voeren. Na enkele dagen wordt het drukverband verwijderd en vervangen door een steunpanty of drukkleding.

In de eerste week na de dijbeenlift is het belangrijk om rustig aan te doen en de wonden te laten genezen. Na een week kun je lichte werkzaamheden hervatten, maar intensief sporten en drukverhogende activiteiten moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Het operatiegebied kan nog steeds gevoelig zijn. Het dragen van drukkleding wordt aanbevolen gedurende minimaal 6 weken.

In de eerste twee dagen na de ingreep wordt douchen afgeraden. Sporten en intensief lopen moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Blootstelling aan de zon zonder bescherming wordt ook afgeraden, omdat dit de genezing van de littekens kan beïnvloeden.

Net als bij elke operatie zijn er algemene risico’s en mogelijke complicaties verbonden aan een dijbeenlift. Dit kan onder meer allergische reacties, infecties, nabloedingen, slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging, trombose en langdurige pijn omvatten. Een plastisch chirurg zal tijdens een consult de mogelijke bijwerkingen bespreken en advies geven om de kans op complicaties te minimaliseren.

Direct na de ingreep is het resultaat zichtbaar, maar het duurt enkele maanden tot een jaar voordat het optimale resultaat bereikt is. Gedurende deze tijd herstelt je lichaam volledig van de dijbeenlift. In het begin zullen de littekens goed zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen ze geleidelijk aan de kleur van je huid aannemen. Over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden met de bereikte resultaten van de dijbeenlift.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

Een dijbeenlift is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak, dus zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep doorgaans niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en werkt met ervaren plastisch chirurgen. Ze maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. De artsen in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen, waardoor je in goede handen bent en kunt rekenen op de beste zorg tegen een betaalbaar tarief. Controles en nazorg vinden plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com