Skip to content

Dijbeenlift Turkije

Denkt u na over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul? Huidverslapping verandert uw strakke lichaamscontouren. Ouder worden en/of het verliezen van veel lichaamsgewicht maken uw huid minder elastisch.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Als gevolg van een streng dieet of door het ouder worden, wordt de huid aan de binnenkant van uw bovenbenen slapper en gaat hangen. Mensen ervaren dit niet alleen regelmatig als lelijk, de verslapte huid kan ook huidirritaties veroorzaken omdat uw benen langs elkaar schuren. Een dijbeenlift in Turkije kan dit corrigeren.

Meer informatie over dijbeenlift:

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Dijbeenlift correctie van slappe huid bij de bovenbenen

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen met een verslapte bovenbeenhuid. De verslapping is een gevolg van een grote gewichtsafname of natuurlijke veroudering. De huid gaat door het verlies van elasticiteit afhangen, waardoor de huid van beide benen langs elkaar schuurt. In extreme gevallen is het vinden van passende kleding lastig en schamen mensen zich ervoor om naar het strand of zwembad te gaan. U kunt dan overwegen om een dijbeenlift toe te laten passen. Zowel de overtollige huid als de opgehoopte vetweefsels worden verwijderd en uw huid wordt strak om de bovenbenen aangelegd. De ingreep biedt goede resultaten, maar mag zeker niet onderschat worden. Een dijbeenlift is een behoorlijk zware chirurgische ingreep waarbij een litteken achterblijft. Wanneer er sprake is van een ernstig lipoedeem, of veel vet dan is de dijbeenlift niet geschikt. Artsen adviseren om eerst wat kilo’s kwijt te raken, of een liposuctie behandeling toe te laten passen. Tijdens een uitgebreid consult wordt uw situatie beoordeeld, waarbij tegelijkertijd naar uw gezondheid wordt gekeken.

Behandeling dijbeenlift Turkije, Istanbul

Voor de ingreep wordt de procedure nogmaals met u doorgenomen en tekent de plastisch chirurg, volgens het behandelplan, de huid af. De dijbeenlift wordt onder narcose toegepast. Afhankelijk van de omvang van de afwijking zijn er twee technieken die toegepast worden. Is er bij u sprake van lichte tot matige plooivorming dan volstaat het om de overtollige huid onder uw lies-bilplooi te verwijderen. De incisies en hechtingen komen onder uw bikinilijn en vallen later nauwelijks op. Is de afwijking groter, dan worden tijdens de ingreep zowel overtollige huid als vetweefsels verwijderd. Dit wordt gedaan over de volledige lengte van uw bovenbeen tot net boven uw knie. Bij een uitgebreide dijbeenlift loopt het litteken verticaal over de binnenzijde van uw dij. U kunt dit vergelijken met de lijn die een broeknaad heeft. Indien nodig en gewenst kan de plastisch chirurg bij beide operatie technieken een combinatie met liposuctie maken, waarbij het overtollige vet gelijktijdig wordt weggezogen. Afhankelijk van de gekozen behandelmethode duurt een dijbeencorrectie 2 tot 3,5 uur.

Maak direct een afspraak

Herstel dijbeenlift

Afhankelijk van de omvang van de ingreep en uw herstel beslist de plastisch chirurg of u een nachtje in de kliniek blijft of dat u naar uw hotel wordt teruggebracht. De herstelperiode duurt meerdere weken. Na de ingreep zijn uw benen verbonden en is een bandage of drukverband aangebracht om mogelijke zwellingen tegen te gaan. Het verband houdt de huid goed op zijn plaats en u draagt het de eerste dagen 24 uur per dag. Soms zijn drains in het wondgebied aangebracht, deze zorgen ervoor dat bloed en wondvocht worden afgevoerd en worden binnen een paar dagen verwijderd. De eerste week na de ingreep doet u het rustig aan. Opstaan en bewegen zijn goed voor het herstel, veel lopen wordt afgeraden. U krijgt instructies voor een optimaal herstel. Na een week kunt u lichte werkzaamheden verrichten, maar veel lopen wordt nog altijd afgeraden. Zware inspanningen dienen 6 weken tot een minimum beperkt te worden. Het operatiegebied, de wonden, blauwe plekken en zwellingen kunnen pijn veroorzaken. Met de juiste pijnstilling wordt dit gevoel tot een minimum beperkt. Tijdens de herstelperiode draagt u een steunpanty, drukkleding. De meeste mensen zijn 6 weken na de dijbeenlift weer volledig aan het werk.

Veilige dijbeenlift met goed resultaat

Aan elke operatieve ingreep zijn risico’s verbonden, dat is ook bij een dijbeenlift van toepassing. Zo kunt u een allergische reactie krijgen door de gebruikte verband-, verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. Bent u bekend met bepaalde allergieën? Maak dit al bij het eerste consult bekend, dan wordt daar tijdens de ingreep rekening mee gehouden. Regelmatig voorkomende complicaties bij een dijbeenlift zijn:

  • Nabloedingen, zwellingen, blauwe en rode huidverkleuringen.
  • Infecties en slechte wondgenezing.
  • Zenuwbeschadiging, waardoor het gevoel in de huid van het been afneemt.
  • Trombose.
  • Asymmetrische resultaten.
  • Aanhoudende pijnklachten.

Na de dijbeenlift is het resultaat al direct gedeeltelijk zichtbaar, het duurt echter meerdere maanden voordat het maximale resultaat merkbaar is. Het duurt enige tijd voordat de wonden zijn genezen en de zwellingen volledig zijn afgenomen. De ingreep laat zichtbare littekens achter, die met name de eerste maanden goed opvallen. Littekens herstellen vaak goed, zolang u ze niet blootstelt aan het zonlicht. Na een jaar heeft het litteken een witte kleur gekregen en valt het minder op. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken om de intensiteit af te doen nemen. Bij een realistisch verwachtingspatroon is het resultaat vaak naar tevredenheid. De ingreep geeft nooit volledig strakke bovenbenen, wel worden uw beencontouren mooier en is er minder overtollige huid aanwezig.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

De keuze om een dijbeenlift te ondergaan neemt u niet zomaar. U laat zich van tevoren uitgebreid informeren over de ingreep en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Zeker bij plastische chirurgie die in het buitenland wordt toegepast is het vooraf belangrijk om te weten waar u precies aan toe bent. Dutch Clinic neemt u alle zorgen uithanden. Uw verblijf en de behandeling in de kliniek in Istanbul worden volledig geregeld. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw situatie optimaal opgevolgd kan worden. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. De unieke samenwerking heeft naast succesvolle resultaten ook een betaalbaar tarief tot gevolg. Door de ingreep toe te laten passen door ervaren plastisch chirurgen in Istanbul, kunnen we de ingreep voor een betaalbaar bedrag aanbieden, zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of resultaat. U bent bij Dutch Clinic in ervaren en bovendien vertrouwde handen. Wilt u meer weten over de dijbeenlift? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid van de bovenbenen wordt verwijderd. Het kan ook gecombineerd worden met een liposuctiebehandeling om overtollig vetweefsel te verwijderen.

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen die last hebben van overtollige huid op de bovenbenen als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je gezond bent en een gezonde BMI hebt. Het is geen geschikte ingreep voor gewichtsverlies.

Als je van plan bent om veel af te vallen, wordt het aangeraden om de dijbeenlift pas te laten uitvoeren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. De ingreep wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen met ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende technieken voor een dijbeenlift, afhankelijk van het deel van het bovenbeen dat je wilt laten liften. De meest gebruikte techniek omvat incisies in de lies en langs de achterkant van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep kan alleen een incisie in de lies voldoende zijn.

Bij een volledige dijbeenlift verwijdert de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs de heup naar beneden of aan de binnenkant van de dijen. Via de binnenkant van de dijen kan ook vetweefsel worden verwijderd.

De behandelduur varieert afhankelijk van de toegepaste techniek. Een kleinere ingreep duurt doorgaans 2 tot 3 uur, terwijl een volledige dijbeenlift, eventueel gecombineerd met liposuctie, ongeveer 3 tot 4 uur duurt.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, dus je zult geen pijn ervaren tijdens de operatie. Na de ingreep kun je echter trekkerige pijn ervaren in de huid en spieren van het behandelde gebied. Het operatiegebied kan gezwollen, beurs en gevoelig zijn. Pijnstillers kunnen worden voorgeschreven om de pijn te verlichten.

Direct na de ingreep zullen je benen verbonden zijn en kan er een drukverband zijn aangelegd om zwelling te verminderen. Mogelijk zijn er ook drains geplaatst om overtollig wondvocht en bloed af te voeren. Na enkele dagen wordt het drukverband verwijderd en vervangen door een steunpanty of drukkleding.

In de eerste week na de dijbeenlift is het belangrijk om rustig aan te doen en de wonden te laten genezen. Na een week kun je lichte werkzaamheden hervatten, maar intensief sporten en drukverhogende activiteiten moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Het operatiegebied kan nog steeds gevoelig zijn. Het dragen van drukkleding wordt aanbevolen gedurende minimaal 6 weken.

In de eerste twee dagen na de ingreep wordt douchen afgeraden. Sporten en intensief lopen moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Blootstelling aan de zon zonder bescherming wordt ook afgeraden, omdat dit de genezing van de littekens kan beïnvloeden.

Net als bij elke operatie zijn er algemene risico’s en mogelijke complicaties verbonden aan een dijbeenlift. Dit kan onder meer allergische reacties, infecties, nabloedingen, slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging, trombose en langdurige pijn omvatten. Een plastisch chirurg zal tijdens een consult de mogelijke bijwerkingen bespreken en advies geven om de kans op complicaties te minimaliseren.

Direct na de ingreep is het resultaat zichtbaar, maar het duurt enkele maanden tot een jaar voordat het optimale resultaat bereikt is. Gedurende deze tijd herstelt je lichaam volledig van de dijbeenlift. In het begin zullen de littekens goed zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen ze geleidelijk aan de kleur van je huid aannemen. Over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden met de bereikte resultaten van de dijbeenlift.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

Een dijbeenlift is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak, dus zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep doorgaans niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en werkt met ervaren plastisch chirurgen. Ze maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. De artsen in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen, waardoor je in goede handen bent en kunt rekenen op de beste zorg tegen een betaalbaar tarief. Controles en nazorg vinden plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.