Skip to content

Kliniek

De plastische chirurgen die de diverse ingrepen in Turkije uitvoeren, hebben stuk voor stuk minimaal 15 jaar ervaring. U kunt u er dus op rekenen dat u in vertrouwde handen bent.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Ziekenhuis in Istanbul, Turkije voor plastische chirurgie

Kiest u bij Dutch Clinic voor een behandeling in plastische chirurgie in Turkije, dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze kliniek in Istanbul, Turkije voldoet aan alle internationale eisen en beschikt over de verplichte accreditaties.

Plastisch chirurgen

De plastische chirurgen die de diverse ingrepen in Turkije uitvoeren, hebben stuk voor stuk minimaal 15 jaar ervaring. U kunt u er dus op rekenen dat u in vertrouwde handen bent. De intake en de nazorg in Nederland wordt uitgevoerd door dokter Deniz van Dutch Clinic. Deze specialist in cosmetische behandelingen heeft eveneens vele jaren ervaring en staat in nauw contact met de plastisch chirurgen in Istanbul.

Onze beloftes aan u

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp doen we er alles aan om u een uitstekende behandeling te geven waar u tevreden op kunt terugkijken. We zijn er daarom voor u vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste nazorg. U mag van ons dan ook altijd het volgende verwachten:

Komt u eens kennismaken?

Bij vragen over de behandelingen in plastische chirurgie in Turkije of voor een intake kunt u altijd bij ons een vrijblijvende afspraak maken. En heeft u na de behandeling daar nog vragen? Dan zijn wij er natuurlijk ook voor u. Komt u snel kennismaken?

Klachtenregeling

De medewerkers van Dutch Clinic doen hun uiterste best om u goede zorg en hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent over een behandeling. Aan uw opmerkingen of klacht hechten we veel belang. Allereerst omdat Dutch Clinic het belangrijk vindt, dat u geheel tevreden bent. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om de zorgverlening te verbeteren. Lees hier wat u kunt doen met uw klacht of opmerking.

Voorleggen aan uw zorgverlener

Wanneer u niet geheel tevreden bent over een behandeling, is het raadzaam hier niet mee rond te blijven lopen. Veel klachten zijn gebaseerd op miscommunicatie of een verschillend verwachtingspatroon. Uw zorgverlener stelt het in zo’n situatie op prijs dat u contact opneemt met degene die u heeft behandeld, zodat hij of zij in de gelegenheid is om uw onvrede weg te nemen. De ervaring heeft geleerd dat een groot deel van de klachten op deze manier verholpen kan worden.

Klachtenfunctionaris

Mocht u er samen met uw zorgverlener niet uitkomen, dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de klachtenfunctionaris. Een klachtenfunctionaris is een onafhankelijke professionele bemiddelaar die samen met u en uw zorgverlener kan werken aan een oplossing. Wanneer u een klacht indient, wordt ernaar gestreefd om binnen zes weken tot een oplossing te komen.

Indien u contact wilt opnemen met de klachtenfunctionaris, dan kunt u mailen naar gin@dutchclinic.com.

Geschillencommissie

Komt u er samen met de klachtenfunctionaris en uw zorgverlener niet uit, dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie. Deze geschillencommissie is een onafhankelijke organisatie die uitspraak doet over de gegrondheid van een klacht. In bepaalde gevallen kan de geschillencommissie een schadevergoeding toekennen.

Uw zorgaanbieder heeft voor het behandelen van geschillen een overeenkomst gesloten met Stichting Geschillencommissie EZa. De geschillencommissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en twee leden van wie één met een medische achtergrond. Wanneer een geschil wordt ingediend zal onderzoek worden gedaan naar de oorzaken van de klacht. Afhankelijk van de aard van het geschil wordt door de voorzitter bepaald hoe de commissie tot een uitspraak komt.

Meer informatie over de werkwijze van de geschillencommissie kunt u vinden op de website: www.geschillencommissie-EZa.nl. Hier vindt u ook informatie over hoe u een geschil kunt indienen.

Tot slot

Houdt u tot slot nog rekening met de volgende punten:
• Uw zorgverlener vindt het belangrijk dat u tevreden bent over zijn geleverde zorg. Wanneer u open bent over uw ervaringen, helpt u uw zorgverlener om dit doel te realiseren.
• Het samen met een klachtenfunctionaris werken aan het oplossen van uw klacht, zorgt er niet voor dat uw recht tot het indienen van een geschil vervalt.
• Mocht u een geschil indienen, dan dient u rekening te houden met een termijn van zes maanden waarbinnen de geschillencommissie tot een uitspraak komt. U wordt in dat geval verzocht om de geschillencommissie inzage te geven in uw medisch dossier.

Contact

Voor persoonlijk advies en meer informatie over de plastische chirurgie in Turkije via Dutch Clinic, kunt u altijd contact met ons opnemen. De specialisten en het team van Dutch Clinic staan persoonlijk voor u klaar en vertellen u graag meer over plastische chirurgie in Istanbul, Turkije, de behandelingen en het verblijf daar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Maak direct een afspraak

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Behandeling geheel geregeld vanuit Nederland

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.