Skip to content

Facelift Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar facelift Turkije ervaringen? Overweegt u een facelift in Turkije? Dan is het fijn om uzelf eerst in te lezen in de beschikbare informatie.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Facelift ervaringen

Een van de grootste angsten bij mensen die een facelift overwegen is het feit dat men er ‘te strak’ uit komt te zien. Met een facelift worden de contouren van uw gezicht verbeterd, rimpels en lijntjes strak getrokken. Het resultaat van de ingreep is een natuurlijke frisse, jeugdige uitstraling. Facelift Turkije ervaringen geven u inzicht in hoe anderen het behandeltraject hebben ervaren.

Wat zijn de voordelen van een facelift bij Dutch Clinic?

Gemak online facelift Turkije ervaringen

De facelift wordt al jaren succesvol toegepast. Het is een ingreep die met behulp van diverse technieken wordt uitgevoerd en die u een jeugdige gezichtsuitstraling geeft. De facelift is een cosmetische ingreep die niet direct goedkoop is. Afhankelijk van de omvang van de ingreep liggen de kosten in Nederland tussen € 5.900 en € 9.000. Een manier om op de kosten te besparen, zonder dat u daarbij inboet op de kwaliteit, is het overwegen van een facelift in Turkije. Een facelift is in Turkije een stuk goedkoper dan in Nederland. Het prijsverschil wordt veroorzaakt door de lagere loonkosten van chirurgen, artsen en algemene kliniekmedewerkers. Ook betaald een kliniek in Turkije maandelijks minder voor algemene vaste kosten. Online kunt u facelift Turkije ervaringen bestuderen en vergelijken.

Maak direct een afspraak

Verschil facelift technieken

Een facelift wordt op verschillende manieren uitgevoerd. De plastisch chirurg past de techniek toe die bij u het beste resultaat geeft. Zo worden rimpels en lijntjes strak getrokken, maar kan een arts u ook wijzen op de mogelijkheid om wat vet onder de kin weg te halen. De facelift in Turkije kan gecombineerd worden met andere behandelingen, waaronder een ooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift. Artsen onderscheiden de volgende facelift technieken:

• Minilift of S-lift. Dit is een relatief kleine facelift, waarbij de huid van uw wangen en kaaklijn wordt gelift.
• MACS-lift. Uitgebreider dan de minilift. Zowel de huid en onderliggende spieren bij uw wangen en kaaklijn worden strakgetrokken en gelift.
• Full facelift. Duidelijke lift van de gezichtshuid en onderliggende spieren en weefselstructuren bij uw hals, kaaklijn en wangen.
• Halslift. Lift van de halshuid, eventueel kunnen ook de onderliggende spier- en vetweefsels gecorrigeerd worden.

Afhankelijk van uw verwachtingspatroon en de manier waarop uw gezichtshuid is verslapt, adviseert een cosmetisch arts een bepaalde behandeltechniek. De verschillende technieken hebben ook verschillende tarieven. Een facelift is een vrij grote investering in uw eigen welzijn. Het lezen van facelift Turkije ervaringen kan helpen bij het maken van een beslissing om de ingreep wel of niet uit te laten voeren.

Facelift tarieven Turkije

De prijs voor een facelift bij Dutch Clinic in Istanbul bedraagt € 6.999. Dit tarief is aanmerkelijk goedkoper dan wanneer u voor een vergelijkbare ingreep naar een Nederlandse kliniek gaat. Laat u van tevoren grondig informeren over de behandelmogelijkheden en het behandeltraject dat u doorloopt. Het voordeel van een facelift in Turkije is dat u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit, vakbekwaamheid en expertise van de cosmetisch chirurgen. De moderne kliniek is geaccrediteerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid en voldoet aan strikte regels op het gebied van hygiëne en kwaliteit van zowel de zorg als dienstverlening. Zoals bij iedere chirurgische ingreep, bestaat er bij een facelift een zeker risico’s op complicaties. Deze worden tijdens het adviesgesprek toegelicht. U wilt echter voorkomen dat zich na de facelift complicaties voordoen. Door het bestuderen van facelift Turkije ervaringen leert u wat u kunt doen om de kans op bijwerkingen te minimaliseren. Het lezen van reviews laat zien wat anderen tijdens de herstelperiode wel en niet gedaan hebben om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast leest u hoe snel anderen na de ingreep weer aan het werk zijn gegaan en hoelang het heeft geduurd voordat het eindresultaat bereikt is.

Binnen- en buitenlandse facelift Turkije ervaringen

Cosmetische ingrepen die in Turkije worden aangeboden zijn populair. Van over de hele wereld reizen jaarlijks duizenden mensen naar het land om een betaalbare cosmetische ingreep te ondergaan. Online vindt u dan ook binnen- en buitenlandse facelift reviews. Het interessante van ervaringen zijn de beelden die bijgevoegd worden. U ziet hoe een gezicht eruit ziet na het afronden van de ingreep en hoe de zwellingen en bloeduitstortingen geleidelijk wegtrekken. Het geeft een realistische kijk op dat wat u van een facelift kunt verwachten. Voorkom bij het lezen van facelift ervaringen van anderen dat u zichzelf volledig laat leiden door de mening van anderen. Maak zelf kennis met een behandelend cosmetisch arts, zodat u zelf ervaart hoe een kliniek werkt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de facelift in Istanbul, Turkije? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren specialisten van de Dutch Clinic. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Hoofddorp.

Maak direct een afspraak

Facelift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een facelift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een facelift is een oplossing voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van natuurlijke huidveroudering. Huidveroudering is ook een gevolg van blootstelling aan bijvoorbeeld de verschillende weersinvloeden, stress en roken. Uw huid krijgt rimpels en ziet er oud uit. Met behulp van een facelift worden zowel het onderhuidse bindweefsel, de spieren als de huid strakgetrokken. Uw gezicht ziet er jeugdiger uit. De meeste mensen die een facelift laten toepassen zijn tussen 35 en 70 jaar. Op jongere leeftijd wordt geadviseerd om de eerste tekenen van het ouder worden met een alternatieve behandeling op te lossen. Fillers of injectables bieden dan een prima oplossing.

De exacte behandelduur van de ingreep verschilt per persoon en hangt onder meer af van het soort facelift dat bij u wordt toegepast. De gemiddelde behandeltijden zijn:

  • Mini-lift of S-lift, 2 uur
  • MACS-lift, 2 tot 3 uur
  • Full Facelift, 2 tot 4 uur
  • Halslift, 2 tot 4 uur Bij een combinatie van meerdere behandelingen zal de behandeltijd langer zijn. Dit wordt toegelicht tijdens het intakegesprek.

Van de ingreep zelf ervaart u door de verdoving geen pijn. De manier van verdoven, plaatselijk, sedatie of narcose, hangt af van de gekozen behandelmethode. Het aanbrengen van de verdovingen, door middel van injecties, kunt u als gevoelig ervaren. Na het afronden van de facelift en het uitwerken van de verdoving kunt u napijn krijgen. Uw gezicht en/of hals zijn pijnlijk. Indien gewenst kunt u een pijnstiller gebruiken. U kunt het behandelde gebied ook regelmatig koelen om de pijn tegen te gaan. Na twee weken is de pijn verdwenen.

Met name de eerste dagen is uw gezicht niet toonbaar en draagt u een verband. Uw gezicht is gezwollen, uw ogen kunnen daardoor dichtzitten, blauwe en rode huidverkleuringen zijn zichtbaar. De ergste zwellingen en verkleuringen zijn na twee weken verdwenen.

De hersteltijd verschilt per persoon en is afhankelijk van het type facelift dat bij u wordt toegepast. De eerste dagen is uw gezicht verbonden. Door de zwellingen en verkleuringen heeft u de eerste dagen niet veel zin om enige activiteit te ondernemen. De eerste week wordt het doen van fysieke inspanningen afgeraden en ook in de twee week is onder meer bukken nog niet toegestaan. Zwaardere inspanningen zoals tillen en heffen mogen pas weer na een maand. De meeste mensen die een facelift ondergaan, gaan na ongeveer twee weken weer aan het werk, als de werkzaamheden en de arbeidsomstandigheden dit toelaten.

Het doel van de facelift is uw huid te verstrakken, zodat uw gezicht er frisser en uitgerust uitziet. U heeft dezelfde gezichtsuitdrukking als voor de facelift. Het risico is wel dat er tijdens de chirurgische ingreep een zenuw beschadigd wordt, waardoor uw mimiek niet meer zo expressief is als voorheen. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg die over aantoonbare ervaring beschikt met het toepassen van een facelift.

De plastisch chirurg zal de incisies zo maken dat ze in uw haargrens of een huidplooi vallen. Het litteken valt hier later in weg en is nauwelijks zichtbaar. Het is zo dat een vers litteken 12 tot 18 maanden nodig heeft om tot rust te komen. Naarmate de maanden verstrijken ziet u dat het litteken de kleur van omliggende huid steeds beter aanneemt.

Een deel van de eerdere rimpels wordt als resultaat van de facelift minder diep. Een facelift heeft echter geen directe invloed op rimpelvorming in de hals en/of uw voorhoofd. De rimpels die op deze plaatsen aanwezig zijn kunnen eventueel met een andere behandeling, een halslift of een voorhoofdslift behandeld worden. Rimpels die bij uw gezichtsuitdrukking horen tijdens het lachen en praten blijven gewoon zichtbaar.

De duur waarin de effecten zichtbaar zijn verschillen per persoon. Gemiddeld genomen heeft u 10 tot 15 jaar plezier van het resultaat. Het natuurlijke verouderingsproces kan niet stilgezet worden. Ook uw levensstijl is van invloed op het resultaat.

Nee, een facelift is een puur cosmetische ingreep waar geen vergoedingsmogelijkheden voor zijn.

Als gevolg van de ingreep kunt u de eerste dagen problemen en pijn ervaren met het openen en sluiten van de mond. Kauwen is dan ook extra gevoelig. Geadviseerd wordt om de eerste dagen uw voeding aan te passen en door een rietje te drinken. Kies voor zachte of vloeibare voeding.

a. Rokers wordt geadviseerd om zes weken voor de geplande facelift te stoppen met roken en dit vol te houden, totdat de huid is hersteld. Roken is van negatieve invloed op de doorbloeding van zowel uw lichaam als huid en komt het herstel niet ten goede. Bovendien is de kans op nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing groter bij rokers.

Plan een facelift ruimschoot voor of na een zonvakantie. Na de ingreep is het beter om de eerste zes weken niet te zwemmen of te zonnen. De warmte van de zon kan zwellingen tot gevolg hebben en erger nog de littekens kunnen verbranden. Bescherm uw huid goed tegen de zon. Te vroeg beginnen met zwemmen kan de wondjes week maken, waardoor het herstel langer duurt dan voorzien.

Ja, mits de ingreep wordt toegepast in een daartoe geschikte omgeving en door een ervaren chirurg is het een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op complicaties.

Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com