Skip to content

Facelift Turkije forum

Bent u op zoek naar een facelift Turkije forum? Stoort u zich aan de diepe plooien en rimpels in uw gezicht, maar twijfelt u aan het laten uitvoeren van een facelift?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

U heeft wellicht al veel informatie gevonden en gelezen over de cosmetische ingreep, en bepaalde zaken zijn niet duidelijk. De vragen die u heeft, kunt u stellen aan een arts, maar u kunt ze ook voorleggen op een facelift Turkije forum. Online vindt u verschillende fora die zich richten op plastische chirurgie. Het kan interessant zijn om de informatie op een forum te lezen.

Wat zijn de voordelen van een facelift bij Dutch Clinic?

Facelift Turkije ervaringen

Veel mannen en vrouwen krijgen te maken met rimpels en plooien in het gezicht. Het gezicht krijgt daardoor een verouderde en sombere uitstraling. Huid- en gezichtsveroudering kent verschillende invloedsfactoren. De lichaamsveroudering wordt onder invloed van factoren als stress, blootstelling aan het zonlicht en gewichtstoe- en afname versnelt. Hierdoor ziet u er ouder en vermoeider uit, terwijl u zich niet moe voelt. Het is ook mogelijk dat de huid bij de wangen, hals en kin gaat hangen. Dit is het gevolg van de afname van natuurlijke huidelasticiteit. Met behulp van een facelift kunnen deze problemen gecorrigeerd en opgelost worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende facelift technieken. De facelift behoort tot de meest toegepaste cosmetische ingrepen die door zowel mannen als vrouwen wordt overwogen. Veel facelift ervaringen worden gedeeld. Mensen komen er makkelijk en eerlijk voor uit dat ze een plastische ingreep hebben ondergaan. Ervaringen vindt u onder meer op een facelift Turkije forum. Naast het letterlijke verhaal, worden regelmatig foto’s en video’s geplaatst. Het geeft op een unieke manier inkijk in de facelift en de resultaten die worden bereikt.

Maak direct een afspraak

Ervaringen op een facelift Turkije forum

Online kunt u verschillende facelift fora vinden. Daarnaast zijn er ook verschillende sites waar facelift ervaringen worden gedeeld. Op een forum worden zowel ervaringsverhalen gedeeld en worden andere facelift gerelateerde onderwerpen besproken. Er wordt niet alleen ingegaan op behandelmogelijkheden. Ook worden verschillende klinieken en plastisch chirurgen besproken. Voordeel van een facelift Turkije forum is dat mensen ook foto’s bijplaatsen. Mensen vertellen hoe ze het behandeltraject hebben ervaren en hoe de herstelperiode is verlopen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van een facelift. Een ander voordeel van een facelift forum, is dat u zelf kunt reageren op geplaatste berichten en/of zelf een nieuwe topic kunt starten. Registratie is dan wel een vereiste. Nadat u zichzelf heeft geregistreerd en aangemeld kunt u gebruiken maken van de functionaliteit van het forum. U kunt zichzelf ook te allen tijde weer afmelden als forumgebruiker.

Onderwerpen facelift Turkije forum

De onderwerpen die op een facelift forum besproken worden lopen uiteen. Het is interessant om vragen die gesteld zijn door andere forumgebruikers te lezen. Vaak geeft de informatie op een forum antwoord op de vragen die u heeft over de ingreep. Het merendeel van de ervaringen die op een forum geplaatst worden, zijn authentiek. Een enkele keer worden advertenties of advertorials door klinieken en cosmetisch artsen vermeld. Vergelijk de ervaringen die u leest en probeer een overzicht te maken van de prijzen die anderen betaald hebben voor een facelift. De kosten van een facelift kunnen in Nederland behoorlijk oplopen. Behandeltarieven liggen tussen € 5.900 en € 9.000. De prijs voor een full-facelift al dan niet in combinatie met een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift is vaak hoger. Het kan interessant zijn om de facelift tarieven in binnen- en buitenland met elkaar te vergelijken. Er zijn verschillende klinieken die vestigingen hebben in Nederland en onder andere Turkije. Voordeel daarvan is dat u niet voor de eerste informatie en later de nazorg en controles naar het buitenland moet. Artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen en begeleiden u vanaf het allereerste adviesgesprek tot en met de laatste nazorg. Online vindt u klantwaarderingen van onder meer facelifts die door Dutch Clinic zijn uitgevoerd. Met een gemiddelde klantwaardering van 5 sterren kunt u rekenen op vakbekwame, gespecialiseerde plastisch chirurgen en een hoge mate van kwaliteit. De kliniek in Istanbul is volledig geaccrediteerd en voldoet aan de strikte wetten en regels die het Turkse Ministerie van Volksgezondheid stelt.

Keuze facelift Turkije

De keuze voor een betaalbare facelift in Turkije neemt u na zorgvuldig voorbereiden en het lezen van de beschikbare informatie. De artsen van Dutch Clinic adviseren en informeren u tijdens een gratis adviesgesprek over de facelift technieken die worden onderscheiden. Een persoonlijk consult stelt u in staat om vragen te stellen en facelift voor en na foto’s te bekijken. De plastisch chirurgen streven samen met u natuurlijke resultaten en een frisse, jonge gezichtsuitstraling na.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de facelift in Istanbul, Turkije? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren specialisten van de Dutch Clinic. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Hoofddorp.

Maak direct een afspraak

Facelift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een facelift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een facelift is een oplossing voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van natuurlijke huidveroudering. Huidveroudering is ook een gevolg van blootstelling aan bijvoorbeeld de verschillende weersinvloeden, stress en roken. Uw huid krijgt rimpels en ziet er oud uit. Met behulp van een facelift worden zowel het onderhuidse bindweefsel, de spieren als de huid strakgetrokken. Uw gezicht ziet er jeugdiger uit. De meeste mensen die een facelift laten toepassen zijn tussen 35 en 70 jaar. Op jongere leeftijd wordt geadviseerd om de eerste tekenen van het ouder worden met een alternatieve behandeling op te lossen. Fillers of injectables bieden dan een prima oplossing.

De exacte behandelduur van de ingreep verschilt per persoon en hangt onder meer af van het soort facelift dat bij u wordt toegepast. De gemiddelde behandeltijden zijn:

  • Mini-lift of S-lift, 2 uur
  • MACS-lift, 2 tot 3 uur
  • Full Facelift, 2 tot 4 uur
  • Halslift, 2 tot 4 uur Bij een combinatie van meerdere behandelingen zal de behandeltijd langer zijn. Dit wordt toegelicht tijdens het intakegesprek.

Van de ingreep zelf ervaart u door de verdoving geen pijn. De manier van verdoven, plaatselijk, sedatie of narcose, hangt af van de gekozen behandelmethode. Het aanbrengen van de verdovingen, door middel van injecties, kunt u als gevoelig ervaren. Na het afronden van de facelift en het uitwerken van de verdoving kunt u napijn krijgen. Uw gezicht en/of hals zijn pijnlijk. Indien gewenst kunt u een pijnstiller gebruiken. U kunt het behandelde gebied ook regelmatig koelen om de pijn tegen te gaan. Na twee weken is de pijn verdwenen.

Met name de eerste dagen is uw gezicht niet toonbaar en draagt u een verband. Uw gezicht is gezwollen, uw ogen kunnen daardoor dichtzitten, blauwe en rode huidverkleuringen zijn zichtbaar. De ergste zwellingen en verkleuringen zijn na twee weken verdwenen.

De hersteltijd verschilt per persoon en is afhankelijk van het type facelift dat bij u wordt toegepast. De eerste dagen is uw gezicht verbonden. Door de zwellingen en verkleuringen heeft u de eerste dagen niet veel zin om enige activiteit te ondernemen. De eerste week wordt het doen van fysieke inspanningen afgeraden en ook in de twee week is onder meer bukken nog niet toegestaan. Zwaardere inspanningen zoals tillen en heffen mogen pas weer na een maand. De meeste mensen die een facelift ondergaan, gaan na ongeveer twee weken weer aan het werk, als de werkzaamheden en de arbeidsomstandigheden dit toelaten.

Het doel van de facelift is uw huid te verstrakken, zodat uw gezicht er frisser en uitgerust uitziet. U heeft dezelfde gezichtsuitdrukking als voor de facelift. Het risico is wel dat er tijdens de chirurgische ingreep een zenuw beschadigd wordt, waardoor uw mimiek niet meer zo expressief is als voorheen. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg die over aantoonbare ervaring beschikt met het toepassen van een facelift.

De plastisch chirurg zal de incisies zo maken dat ze in uw haargrens of een huidplooi vallen. Het litteken valt hier later in weg en is nauwelijks zichtbaar. Het is zo dat een vers litteken 12 tot 18 maanden nodig heeft om tot rust te komen. Naarmate de maanden verstrijken ziet u dat het litteken de kleur van omliggende huid steeds beter aanneemt.

Een deel van de eerdere rimpels wordt als resultaat van de facelift minder diep. Een facelift heeft echter geen directe invloed op rimpelvorming in de hals en/of uw voorhoofd. De rimpels die op deze plaatsen aanwezig zijn kunnen eventueel met een andere behandeling, een halslift of een voorhoofdslift behandeld worden. Rimpels die bij uw gezichtsuitdrukking horen tijdens het lachen en praten blijven gewoon zichtbaar.

De duur waarin de effecten zichtbaar zijn verschillen per persoon. Gemiddeld genomen heeft u 10 tot 15 jaar plezier van het resultaat. Het natuurlijke verouderingsproces kan niet stilgezet worden. Ook uw levensstijl is van invloed op het resultaat.

Nee, een facelift is een puur cosmetische ingreep waar geen vergoedingsmogelijkheden voor zijn.

Als gevolg van de ingreep kunt u de eerste dagen problemen en pijn ervaren met het openen en sluiten van de mond. Kauwen is dan ook extra gevoelig. Geadviseerd wordt om de eerste dagen uw voeding aan te passen en door een rietje te drinken. Kies voor zachte of vloeibare voeding.

a. Rokers wordt geadviseerd om zes weken voor de geplande facelift te stoppen met roken en dit vol te houden, totdat de huid is hersteld. Roken is van negatieve invloed op de doorbloeding van zowel uw lichaam als huid en komt het herstel niet ten goede. Bovendien is de kans op nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing groter bij rokers.

Plan een facelift ruimschoot voor of na een zonvakantie. Na de ingreep is het beter om de eerste zes weken niet te zwemmen of te zonnen. De warmte van de zon kan zwellingen tot gevolg hebben en erger nog de littekens kunnen verbranden. Bescherm uw huid goed tegen de zon. Te vroeg beginnen met zwemmen kan de wondjes week maken, waardoor het herstel langer duurt dan voorzien.

Ja, mits de ingreep wordt toegepast in een daartoe geschikte omgeving en door een ervaren chirurg is het een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op complicaties.

Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com