Skip to content

Facelift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de facelift kosten in Turkije? Met het verstrijken van de tijd worden de gevolgen van stress, veroudering, vermagering en blootstelling aan de zon zichtbaar.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Bent u benieuwd naar de facelift kosten in Turkije? Met het verstrijken van de tijd worden de gevolgen van stress, veroudering, vermagering en blootstelling aan de zon zichtbaar. De elasticiteit van de huid neemt af en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Tekenen van huidveroudering komen in het gezicht tot uiting. Er ontstaan rimpels en diepe plooien. De verslapte huid kan afzakken boven en onder uw ogen, maar ook bij de hals en kaaklijn kan een huidoverschot ontstaan. Een facelift in Turkije kan een oplossing zijn om weer een frisse, jeugdige uitstraling te hebben. De facelift Turkije kosten zijn uiterst betaalbaar.

Wat zijn de voordelen van een facelift bij Dutch Clinic?

Populaire cosmetische ingreep

Een facelift is in Turkije een veel toegepaste en gevraagde ingreep door mannen en vrouwen. Ouder worden gaat vanzelf. De tekenen hiervan uiten zich bij iedereen op eigen wijze. De een heeft al op jongere leeftijd te maken met rimpels en lijntjes in het gezicht dan de ander. Huidveroudering geeft uw gezicht een vermoeide, soms sombere uitstraling. Merkt u dat uw zelfvertrouwen langzaam maar zeker afbrokkelt? De ervaren cosmetisch artsen van Dutch Clinic in Istanbul geven u uw zelfvertrouwen terug. De gespecialiseerde chirurgen corrigeren de verschillende afwijkingen en tekenen van veroudering in uw gezicht, hals en décolleté. Tijdens een adviesgesprek worden de verschillende facelift technieken toegelicht en kijkt een arts welke techniek bij u het gewenste resultaat zal geven. Facelift Turkije kosten hangen af van de gebruikte facelift techniek.

Maak direct een afspraak

Facelift Turkije kosten en resultaten

De resultaten die bereikt worden zijn afhankelijk van uw verwachting, maar ook de vaardigheid, kennis en ervaring van de cosmetische chirurg zijn van invloed. De arts van Dutch Clinic bespreekt van tevoren of uw verwachting realistisch is en of er aan uw verwachting kan worden voldaan. De artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verschillende facelift technieken:

• Minilift, of S-lift
• MACS-lift
• Full Facelift
• Halslift
• Hals-facelift

De facelift is een operatieve ingreep, waarbij de rimpels en plooien van de gezichtshuid strak worden getrokken. Afhankelijk van uw situatie kan er gekozen worden om tegelijkertijd de dieper gelegen weefselstructuren te corrigeren. De ingreep, die wordt uitgevoerd onder narcose, is bij Dutch Clinic in Istanbul in verhouding met Nederlandse en Belgische klinieken een stuk goedkoper. De facelift Turkije kosten bedragen € 6.999, terwijl in Nederland een facelift gemiddeld € 8.500 kost.

Gespecialiseerde facelift behandeling

De medewerkers en artsen van Dutch Clinic hebben jarenlange ervaring met het toepassen van cosmetische ingrepen waaronder de facelift. Zowel in de kliniek in Hoofddorp als in Istanbul wordt voldaan aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van Volksgezondheid, hygiëne en kwaliteit. U wordt begeleid vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de laatste nazorg. Wat kunt u van Dutch Clinic verwachten?

• Ervaren plastisch chirurgen en specialisten
• Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid
• Korte wachtlijsten
• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
• Nauwe samenwerking tussen de artsen van beide klinieken in Hoofddorp en Istanbul

De facelift, die in Istanbul wordt toegepast, wordt vanuit Nederland voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opvolging van uw medisch dossier. De artsen en chirurgen onderhouden nauwe contacten, zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Nederlandstalige begeleiding is in de Turkse kliniek aanwezig, van communicatieproblemen is geen sprake. U wordt gedurende het volledige behandeltraject bijgestaan.

Betaalbare facelift in Turkije

Kiest uzelf voor een facelift? Een facelift kan worden overwogen als uw gezicht er somber en donker uitziet door het verslappen van de huid en het ontstaan van rimpels en plooien. Het merendeel van de mannen en vrouwen die een facelift ondergaan doen dit om cosmetische redenen. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden voor cosmetische ingrepen. Aanvullende zorgverzekeringspakketten bieden zeer beperkte vergoedingsbedragen. Wanneer u de kosten voor de facelift zelf betaald zoekt u daarvoor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Al jaren neemt het aantal mensen dat naar Turkije gaat voor een cosmetisch ingreep toe. De moderne kliniek van Dutch Clinic is voorzien van alle moderne gemakken. Jaarlijks worden in de klinieken meer dan 200 facelifts uitgevoerd. U kunt zowel foto’s als video’s bekijken van ingrepen die door de chirurgen zijn toegepast. Door de facelift in Istanbul toe te laten passen, bespaart u flink op de kosten. Gemiddeld liggen de kosten in Turkije 25% tot 50% lager dan in Nederland.

Facelift adviesgesprek

Hoort u regelmatig dat u er moe of oud uitziet? Stoort u zich aan de rimpels en lijntjes in uw gezicht? Een facelift kan een oplossing bieden. U kunt een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek bij Dutch Clinic in Hoofddorp. De ingreep wordt toegelicht en de arts vraagt naar uw verwachting. Het gesprek is vrijblijvend.

Maak direct een afspraak

Facelift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een facelift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een facelift is een oplossing voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van natuurlijke huidveroudering. Huidveroudering is ook een gevolg van blootstelling aan bijvoorbeeld de verschillende weersinvloeden, stress en roken. Uw huid krijgt rimpels en ziet er oud uit. Met behulp van een facelift worden zowel het onderhuidse bindweefsel, de spieren als de huid strakgetrokken. Uw gezicht ziet er jeugdiger uit. De meeste mensen die een facelift laten toepassen zijn tussen 35 en 70 jaar. Op jongere leeftijd wordt geadviseerd om de eerste tekenen van het ouder worden met een alternatieve behandeling op te lossen. Fillers of injectables bieden dan een prima oplossing.

De exacte behandelduur van de ingreep verschilt per persoon en hangt onder meer af van het soort facelift dat bij u wordt toegepast. De gemiddelde behandeltijden zijn:

  • Mini-lift of S-lift, 2 uur
  • MACS-lift, 2 tot 3 uur
  • Full Facelift, 2 tot 4 uur
  • Halslift, 2 tot 4 uur Bij een combinatie van meerdere behandelingen zal de behandeltijd langer zijn. Dit wordt toegelicht tijdens het intakegesprek.

Van de ingreep zelf ervaart u door de verdoving geen pijn. De manier van verdoven, plaatselijk, sedatie of narcose, hangt af van de gekozen behandelmethode. Het aanbrengen van de verdovingen, door middel van injecties, kunt u als gevoelig ervaren. Na het afronden van de facelift en het uitwerken van de verdoving kunt u napijn krijgen. Uw gezicht en/of hals zijn pijnlijk. Indien gewenst kunt u een pijnstiller gebruiken. U kunt het behandelde gebied ook regelmatig koelen om de pijn tegen te gaan. Na twee weken is de pijn verdwenen.

Met name de eerste dagen is uw gezicht niet toonbaar en draagt u een verband. Uw gezicht is gezwollen, uw ogen kunnen daardoor dichtzitten, blauwe en rode huidverkleuringen zijn zichtbaar. De ergste zwellingen en verkleuringen zijn na twee weken verdwenen.

De hersteltijd verschilt per persoon en is afhankelijk van het type facelift dat bij u wordt toegepast. De eerste dagen is uw gezicht verbonden. Door de zwellingen en verkleuringen heeft u de eerste dagen niet veel zin om enige activiteit te ondernemen. De eerste week wordt het doen van fysieke inspanningen afgeraden en ook in de twee week is onder meer bukken nog niet toegestaan. Zwaardere inspanningen zoals tillen en heffen mogen pas weer na een maand. De meeste mensen die een facelift ondergaan, gaan na ongeveer twee weken weer aan het werk, als de werkzaamheden en de arbeidsomstandigheden dit toelaten.

Het doel van de facelift is uw huid te verstrakken, zodat uw gezicht er frisser en uitgerust uitziet. U heeft dezelfde gezichtsuitdrukking als voor de facelift. Het risico is wel dat er tijdens de chirurgische ingreep een zenuw beschadigd wordt, waardoor uw mimiek niet meer zo expressief is als voorheen. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg die over aantoonbare ervaring beschikt met het toepassen van een facelift.

De plastisch chirurg zal de incisies zo maken dat ze in uw haargrens of een huidplooi vallen. Het litteken valt hier later in weg en is nauwelijks zichtbaar. Het is zo dat een vers litteken 12 tot 18 maanden nodig heeft om tot rust te komen. Naarmate de maanden verstrijken ziet u dat het litteken de kleur van omliggende huid steeds beter aanneemt.

Een deel van de eerdere rimpels wordt als resultaat van de facelift minder diep. Een facelift heeft echter geen directe invloed op rimpelvorming in de hals en/of uw voorhoofd. De rimpels die op deze plaatsen aanwezig zijn kunnen eventueel met een andere behandeling, een halslift of een voorhoofdslift behandeld worden. Rimpels die bij uw gezichtsuitdrukking horen tijdens het lachen en praten blijven gewoon zichtbaar.

De duur waarin de effecten zichtbaar zijn verschillen per persoon. Gemiddeld genomen heeft u 10 tot 15 jaar plezier van het resultaat. Het natuurlijke verouderingsproces kan niet stilgezet worden. Ook uw levensstijl is van invloed op het resultaat.

Nee, een facelift is een puur cosmetische ingreep waar geen vergoedingsmogelijkheden voor zijn.

Als gevolg van de ingreep kunt u de eerste dagen problemen en pijn ervaren met het openen en sluiten van de mond. Kauwen is dan ook extra gevoelig. Geadviseerd wordt om de eerste dagen uw voeding aan te passen en door een rietje te drinken. Kies voor zachte of vloeibare voeding.

a. Rokers wordt geadviseerd om zes weken voor de geplande facelift te stoppen met roken en dit vol te houden, totdat de huid is hersteld. Roken is van negatieve invloed op de doorbloeding van zowel uw lichaam als huid en komt het herstel niet ten goede. Bovendien is de kans op nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing groter bij rokers.

Plan een facelift ruimschoot voor of na een zonvakantie. Na de ingreep is het beter om de eerste zes weken niet te zwemmen of te zonnen. De warmte van de zon kan zwellingen tot gevolg hebben en erger nog de littekens kunnen verbranden. Bescherm uw huid goed tegen de zon. Te vroeg beginnen met zwemmen kan de wondjes week maken, waardoor het herstel langer duurt dan voorzien.

Ja, mits de ingreep wordt toegepast in een daartoe geschikte omgeving en door een ervaren chirurg is het een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op complicaties.

Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com