Skip to content

Haartransplantatie Turkije kosten

Als u de kosten van een haartransplantatie bekijkt, kunnen de prijzen u doen duizelen. De kosten voor een haarimplantatie kunnen in Nederland oplopen tot boven € 10.000.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Bij grotere behandelingen zijn hoge kosten geen uitzondering. De ingreep wordt in Turkije veel goedkoper aangeboden en uitgevoerd. Een van de voornaamste oorzaken voor het prijsverschil zijn de loonkosten. De haartransplantatie Turkije kosten worden berekend op basis van het aantal grafts. Vergelijken met Nederlandse haarklinieken is interessant en noodzakelijk om de juiste keuze te kunnen maken.

Voordelen haartransplantatie Turkije

Bij het lezen van ervaringen met haartransplantaties in Turkije, ziet u zowel positieve als negatieve reviews. Mensen reizen niet uitsluitend naar Turkije, omdat de aangeboden tarieven daar aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland. Al enkele jaren is Turkije een geliefde bestemming voor zowel medische als cosmetische ingrepen. Jaarlijks worden in Turkse haarklinieken honderdduizenden haartransplantaties toegepast. Mannen en vrouwen weten steeds vaker en beter de weg naar betaalbare kwaliteit te vinden. Verspreid over Turkije vindt u luxueuze, moderne haarklinieken waar gespecialiseerde artsen werkzaam zijn. Dutch Clinic heeft, naast de kliniek in Hoofddorp, een moderne vestiging in Istanbul waar FUE haartransplantaties worden aangeboden. De artsen in deze kliniek zijn ISHRS geregistreerd en werken met state-of-the-art apparatuur. U bent bij Dutch Clinic verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie, met een betaalbaar prijskaartje. Een ander voordeel van een haartransplantatie in Turkije is, dat u de ingreep kunt combineren met een stedentrip of een zonvakantie.

Betaalbare haartransplantatie Turkije kosten

Bij het overwegen van een oplossing bij blijvende haaruitval gaat u niet over een nacht ijs. Met een haartransplantatie wordt haargroei op kale plekken weer mogelijk. Door gebruik te maken van uw eigen donorhaar worden natuurlijke resultaten bereikt. Niet elke behandelaar is ervaren. Voor een succesvolle haartransplantatie zoekt u een specialist die over aantoonbare ervaring beschikt. Bij Dutch Clinic bent u verzekerd van:

• ISHRS geregistreerde haarchirurgen met meer dan 15 jaar ervaring.
• Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 750 FUE haartransplantaties uitgevoerd.
• Behandeling door middel van moderne apparatuur.
• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
• Consult, nazorg en controles vinden plaats in Nederland.
• Persoonlijke aandacht en Nederlandstalige begeleiding in Turkije.

Haartransplantatie Turkije kosten worden berekend op basis van de haarzakjes die getransplanteerd worden. Behandeltarieven liggen tussen € 1.899 en € 2.899. Naast de ingreep zijn inbegrepen de retourvlucht, hotelovernachtingen, transfers en medicatie.

Wel of geen haartransplantatie Turkije?

Naast de voordelen kan een haartransplantatie in Turkije ook nadelen hebben. Voordat u een beslissing neemt is het goed om alle positieve en negatieve aspecten van een haartransplantatie in het buitenland te bekijken. Zo staat niet iedereen te springen om naar Turkije te reizen. Ook kan het tegenvallen dat u, in tegenstelling tot een ingreep in Nederland, niet direct dezelfde dag naar huis kunt. U verblijft een aantal nachten in een comfortabel hotel op korte afstand van de kliniek. Leest u in ervaringen dat de communicatie ter plaatse moeizaam is? Daar hoeft u zich bij Dutch Clinic geen zorgen over te maken. In Istanbul is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. Door de dagelijkse samenwerking tussen de kliniek in Hoofddorp en Istanbul zijn de artsen altijd op de hoogte van uw situatie. Het is niet noodzakelijk om uw verhaal keer op keer te vertellen. De samenwerking zorgt ervoor dat de nazorg en controles naadloos opgevolgd worden. Na terugkeer in Nederland kunt u met vragen en/of klachten altijd terecht in Hoofddorp.

Geen vergoeding haartransplantatie Turkije kosten

Wanneer u een haarimplantatie overweegt, kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of er beschikbare vergoedingsmogelijkheden zijn. Zonder medische noodzaak en bij het ontbreken van een medische indicatie worden de kosten voor haartransplantaties niet vergoed. Dit geldt zowel voor behandelingen die in Nederland als in het buitenland plaatsvinden. De lagere kosten die in Turkije gerekend worden, zijn vaak extra aantrekkelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over minderwaardige kwaliteit of onvolledige ingrepen. Online vindt u verschillende reviews en klantwaarderingen over haartransplantaties die bij Dutch Clinic in Istanbul zijn toegepast. Ook kunt u voorbeelden bekijken van ingrepen die de voorbije jaren bij de kliniek zijn uitgevoerd. De ervaren haarchirurgen passen de FUE techniek zowel bij mannen als vrouwen met erfelijke haaruitval toe en weten hoe de haarzakjes in de juiste groeirichting geplaatst moeten worden. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend. U geniet uw leven lang van nieuwe haargroei.

Haartransplantatie consult

Heeft u interesse in een haartransplantatie en spreken de lage haartransplantatie kosten in Turkije u aan? Maak dan een afspraak voor een consult bij de kliniek van Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Instructies veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over instructies voor en na een haartransplantatie. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Als bij u een haarsparende FUE haartransplantatie wordt toegepast, dan is het niet noodzakelijk om uw haar vooraf te scheren. In de kliniek wordt het donorgebied geschoren. De haren die lang genoeg zijn, vallen na de ingreep over het donorgebied heen. Bij een traditionele FUE ingreep, waarbij het haar wordt geschoren, kunnen tijdens een dagbehandeling meer grafts geoogst en getransplanteerd worden.
Met name de eerste 5 tot 10 dagen is het goed zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Verspreid over het hoofd zijn rode puntjes en korstjes zichtbaar. Uw hoofdhuid begint na de ingreep te herstellen en na 5 tot 7 dagen is de ergste roodheid achter de rug. Meestal is het 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie voor buitenstaanders bijna niet meer te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.
Gezien de gebruikte plaatselijke verdoving wordt het afgeraden om zelfstandig achter het stuur plaats te nemen. Het is beter en veiliger om u op te laten halen door een bekende en u thuis te laten brengen. Wordt de ingreep in de kliniek in Istanbul toegepast? Dan wordt u teruggebracht naar het hotel.
De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter, indien het herstel verloopt zoals het hoort. Dat betekent dat u de huid met rust laat direct na de behandeling en ook als de korstjes beginnen te jeuken niet krabt of wrijft. Dit kan de huid beschadigen en in sommige gevallen littekentjes veroorzaken.
Volg hiervoor het advies van de arts op. Let op dat de waterdruk laag is en dat het water niet te warm is. Blijf niet te lang onder de douche staan. Volg de was- en verzorgingsinstructies van de haarchirurg op.
Nee, de eerste dagen en weken gebruikt u de verzorgende producten die u van ons heeft ontvangen. Wanneer de hoofdhuid is hersteld kunt u, indien gewenst, weer overstappen op uw gebruikelijke shampoo en conditioner.
Als gevolg van de plaatselijke verdovingen kan het gebeuren dat uw voorhoofd er licht gezwollen uitziet. Dit is niets om u zorgen over te maken en zo’n 5 dagen na de ingreep beginnen de zwellingen af te nemen. U kunt de zwelling tegengaan door zo weinig mogelijk voorover te buigen. Ook kunt u uw gezicht of de zwelling koelen, waarbij u op let dat u de transplantatiegebieden vermijdt. Veel water drinken helpt eveneens de zwelling te verminderen.
De eerste twee weken na de haartransplantatie wordt sporten niet geadviseerd. Daarna kunt u lichte vormen van sport hervatten, maar wordt intensief zweten nog altijd niet toegejuicht. Met name contactsporten zoals onder meer voetbal, rugby en vechtsporten hervat u niet eerder dan 6 weken na de ingreep.
Het bezoeken van een sauna en het zwemmen in zoet of zout water vermijdt u minimaal tot 4 weken na de haartransplantatie. Zowel de vochtigheid als de hoge temperaturen kunnen het herstel nadelig beïnvloeden.
Twee tot vier weken na de haarimplantatie ziet het merendeel van de mensen het getransplanteerde haar uitvallen. Alhoewel dit een paniek reactie kan veroorzaken, is het goed om te weten dat het een normaal verschijnsel is. Het haarverlies is niet blijvend. Gemiddeld genomen begint het haar na zo’n 3 á 4 maanden weer te groeien.

In overleg met de behandelend haarchirurg is het gebruik van een middel als Minoxidil mogelijk. U kunt het middel niet te snel na een ingreep gebruiken. Volg daarom altijd het advies van de specialist nauwgezet op en gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Puistjes in de behandelgebieden komen geregeld voor. U hoeft hier eigenlijk niets aan te doen. Zijn de puistjes erg pijnlijk, dan kunt u eventueel een warm kompres op de puistjes leggen. Laat dit een aantal minuten inwerken. Daarna kunt u met 2 gaaskompressen het puistje voorzichtig uitknijpen. Knijp deze puistjes niet met uw blote handen uit, hiermee geeft u infecties en littekens een kans.
Verzorg de droge hoofdhuid met aandacht en voorkom dat de huid gaat bloeden. De huid kan behandeld worden met een goed hydraterende body lotion. Weet u niet welke lotion u het beste gebruikt, dan kan de behandelend haarchirurg u hierin adviseren.
Nee. De snelheid waarin het natuurlijke haargroeiproces zich voltrekt, is bij iedereen anders. Drie maanden is dan ook eerder een gemiddelde.
Resultaten ontwikkelen zich zo’n 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie. Het kan echter ook gebeuren dat het eindresultaat bij u pas na 18 maanden beoordeeld kan worden.
Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven de rest van uw leven nieuwe haren produceren. De resultaten zijn blijvend. Naarmate u ouder wordt kunnen de haren wel op natuurlijke wijze dunner worden. De haartransplantatie heeft hier geen invloed op.
Als het haar begint te groeien, kunt u het in principe laten knippen. Er wordt doorgaans aangeraden hier wel een aantal maanden mee te wachten. Vaak is de eerste kappersbeurt na een haartransplantatie extra bijzonder. U kunt het haar laten knippen en stylen naar wens.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com