Skip to content

Liposuctie Istanbul

Overweegt u een liposuctie in Istanbul? Stoort u zich aan dat ene randje vet op uw heupen? Heeft u last van zwembandjes?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Liposuctie is een veel uitgevoerde ingreep om storende vetophopingen te verwijderen. Hormonale invloeden kunnen ervoor zorgen dat vet in onevenredige verhoudingen op uw lichaam wordt opgeslagen. Diëten en sporten helpen dan niet voldoende om de gewenste lichaamsbouw te krijgen, liposuctie kan dat dan wel doen.

Moderne liposuctie Istanbul

De gespecialiseerde artsen van Dutch Clinic in Istanbul passen de meest moderne en verfijnde liposuctie technieken toe. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast, zodat u tijdens de ingreep zowel kunt liggen als op vraag van de specialist recht staan. Voorafgaand aan de liposuctie behandeling tekent de specialist het te behandelen gebied af op de huid. Na het inwerken van de verdovingen worden kleine incisies gemaakt waar een behoorlijk grote hoeveelheid tumescente, verdovende vloeistoffen in worden gespoten. Het duurt gemiddeld 20 minuten voordat de verdovingen werken en de arts met een canule het opgehoopte vet weg kan zuigen. Tijdens de ingreep kan de arts u vragen om op te staan, op deze manier kan de vetverdeling geoptimaliseerd worden, waardoor de resultaten symmetrisch zijn. Voordelen van de liposuctie in Istanbul zijn:

• Veilige ingreep, die wordt toegepast door gespecialiseerde en ervaren artsen.
• De ingreep verloopt nagenoeg pijnloos.
• Het gebruik van plaatselijke verdovingen, betekent dat u voor de ingreep licht kunt ontbijten en drinken.
• Vlot herstel, met een uiterst kleine kans op risico’s of complicaties.
• Uw verbeterde lichaamscontouren zijn al direct na de ingreep zichtbaar.

Bij een liposuctie in Istanbul is het gebruikelijk dat u één of een aantal nachten in de kliniek verblijft. Dutch Clinic biedt verschillende mogelijkheden zoals een After Care Treatment, die de verzorging na de ingreep optimaliseren. Afhankelijk van het aantal lichaamszones dat u laat behandelen, kan de specialist aangeven hoelang u in de kliniek verblijft.

Betaalbare liposuctie Istanbul

Liposuctie en liposculptuur zijn cosmetische behandelingen die zonder medische indicatie niet vergoed worden. Medische indicaties worden gegeven wanneer iemand niet goed kan functioneren als gevolg van de vetophopingen, bovendien moet liposuctie de beste behandelmethode zijn om u van de klachten af te helpen. Eventueel aanvullende verzekeringen geven ook weinig vergoedingsmogelijkheden. U kunt de mogelijkheden nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Wanneer de kosten niet vergoed worden en u de ingreep uit eigen middelen betaald, is het logisch dat u zoekt naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Voor een liposuctie behandeling van 1 zone betaalt u € 1.950, iedere bijkomende zone die behandeld wordt kost € 450. Dit is, in vergelijking met Nederlandse klinieken, een betaalbare prijs. Bovendien bent u bij Dutch Clinic zeker van:

• Behandeling in de geaccrediteerde kliniek in Istanbul.
• Behandeling door vakbekwame, ervaren specialisten.
• Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 500 liposucties uitgevoerd.
• Gebruik van moderne apparatuur en behandeltechnieken.
• Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige behandeltraject.
• Professionele nazorg en controles in Hoofddorp.

Veilige liposuctie

Liposuctie behandelingen die door ervaren specialisten worden toegepast zijn veilig en hebben een kleine kans op complicaties. Als u de richtlijnen van de specialist opvolgt, wordt de kans op risico’s verder beperkt en kunt u rekenen op een vlot herstel. Al direct na de ingreep is verbetering van de lichaamscontouren zichtbaar. Blijf ook na de liposuctie in beweging, maar overbelast uzelf niet. Doe het rustig aan en gun uw lichaam de tijd om te herstellen. Na een week tot tien dagen kunnen de meeste werkzaamheden hervat worden. Intensief sporten doet u de eerste weken niet. Het duurt enkele weken voordat de zwellingen volledig zijn weggetrokken. De resultaten zijn definitief, de verwijderde vetcellen kunnen niet terugkomen. Toch is het belangrijk om niet te veel kilo’s aan te komen, waardoor andere vetcellen zich vullen en nieuwe vetophopingen vormen.

Adviesgesprek liposuctie Istanbul

Wilt u weer met vertrouwen dat leuke jurkje aantrekken, zonder dat u zich schaamt voor het opgehoopte vet op uw bovenbenen? Heeft u genoeg van uw zwembandjes? Een liposuctie behandeling rekent op efficiënte wijze af met het ongewenste, hardnekkige vet. Dutch Clinic heeft meer dan 15 jaar ervaring met liposuctie behandelingen. Tijdens een adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp wordt de techniek met u besproken en kunt u voorbeelden zien van liposuctie behandelingen die door de artsen zijn toegepast. Geef aan wat uw verwachtingen zijn en van welke vetophopingen u graag af zou willen. De arts geeft u een behandeladvies en bespreekt het behandeltraject met u. Het adviesgesprek is gratis, een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Liposuctie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een liposuctie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Liposuctie is een oplossing om de lichaamscontouren te verbeteren door ongewenst, opgehoopt vet te verwijderen. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met een gezond BMI, onder de 30, en een stevige huid. De ingreep kan en mag niet gezien worden als manier om overtollige kilo’s kwijt te raken.
De behandelduur hangt af van het aantal lichaamsgebieden dat behandeld wordt en de hoeveelheid vet dat wordt verwijderd. De normale behandelduur ligt tussen de 30 minuten en 3 uur. De ingreep wordt onder sedatie toegepast, waardoor u niets voelt van de liposuctie. Eventuele pijn die ontstaat na het uitwerken van de verdovingen, kan met een gewone pijnstiller bestreden worden.
Vet hoopt zich verspreid over het lichaam op. Gebieden die bij vrouwen regelmatig behandeld worden zijn de heupen, de buitenkant van de bovenbenen, de binnenkant van de benen, de buik, de kuiten en enkels. Mannen daarentegen laten vet meestal verwijderen van de buik, de rug en de zogenaamde love handles, oftewel de flanken.
Op de dag van de ingreep tekent de plastisch chirurg eerst nauwkeurig de plaatsen op uw lichaam af, waar het vet zal worden verwijderd. Na het plaatselijk verdoven worden kleine incisies gemaakt. Met behulp van fijne canules wordt vervolgens een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Het duurt even, voordat deze is ingewerkt. Vervolgens worden de vetcellen weggezogen.
Het verwijderde vet is na afloop van de liposuctie niet meer zichtbaar. Toch is het eindresultaat dan nog niet zichtbaar. Het behandelde gebied is door de ingreep gezwollen en moet herstellen. Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden, alvorens het resultaat definitief is.
Tijdens de uren na de liposuctie kan er vloeistof uit de wondjes lekken. Dit is normaal en kan worden opgevangen met een verband. Kies voor comfortabele kleding die u over de drukkleding draagt. Geadviseerd wordt om meerdere setjes drukkleding aan te schaffen, zodat u zich regelmatig kunt verschonen.
De incisies die gemaakt worden, zijn van minimale omvang, waardoor er slechts kleine littekentjes achter blijven. Aangezien de incisies worden gemaakt op plaatsen die veelal aan het zicht worden onttrokken, worden deze littekens niet als storend ervaren.
Welke zones u tegelijkertijd kunt laten behandelen, wordt beoordeeld door de plastisch chirurg. Betreft het meerdere grote oppervlaktes, dan kan een arts voorstellen om de ingreep gefaseerd, in verschillende behandelingen, uit te voeren.
Liposuctie wordt wereldwijd met succes toegepast. Het is een veilige ingreep die u bij voorkeur door een ervaren plastisch chirurgen toe laat passen. Net zoals iedere andere operatie gaat de ingreep gepaard met algemene bijwerkingen. Hiertoe behoren onder meer zwellingen, bloeduitstortingen, verkleuringen van de huid, nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing.
Liposuctie maakt uw huid niet strakker of gladder. De structuur van de huid kan echter wel minder gebobbeld ogen en aanvoelen. Voor het verwijderen van cellulitis zijn eventueel ook andere behandelingen beschikbaar.
Aangezien u na de ingreep een beurs gevoel kunt ervaren, doet u het in eerste instantie kalm aan. Het is echter niet nodig om stil te zitten of bedrust te nemen. Bouw de lichaamsbeweging op, maar ga niet direct zwaar fysiek werk doen of intensief sporten. Wandel wat en verricht dagelijkse huishoudelijke klusjes. Eén of twee weken na de liposuctie gaan de meeste mensen, afhankelijk van de functie, weer aan het werk. Na zes weken kunt u weer sporten.
Vetcellen die verwijderd worden, zijn voorgoed weg. De resultaten van de liposuctie zijn dan in principe ook permanent. Komt u echter aan in gewicht dan geeft u andere vetcellen, die niet weggezogen werden, de kans om zich te ontwikkelen waardoor nieuwe vetophopingen kunnen ontstaan. Regelmatig sporten en een verantwoord voedingspatroon zijn na een liposuctie van belang om de verbeterde lichaamscontouren te behouden.
De plastisch chirurg geeft u tijdens het consult informatie over geschikte drukkleding en/of bandages. Vaak wordt voor een optimaal herstel speciaal aangemeten drukkleding geadviseerd. U kunt echter ook gebruik maken van drukkleding die vrij verkrijgbaar is, dit is dan voornamelijk figuur corrigerende onderkleding. De arts kan aangeven wat in uw situatie het beste is.
Vanuit de basisverzekering zijn er helaas geen vergoedingsmogelijkheden. Ook aanvullende zorgpakketten bieden zeer geringe mogelijkheden tot vergoeding van de liposuctie. U kunt het één en ander nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.
Vaak wordt gedacht dat liposuctie een manier is om snel gewicht te verliezen. Dat is niet waar. Mensen die te zwaar zijn, wordt aangeraden om eerst zelfstandig overgewicht kwijt te raken. Het is een ingreep die zich richt op hardnekkig vet. Soms blijven er kleine littekens achter.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.