Skip to content

Liposuctie Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar liposuctie Turkije ervaringen? Heeft u alles geprobeerd om van die hardnekkige vetophoping af te komen? Sport u regelmatig? Eet u gezond?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

U bent helaas niet de enige die te maken heeft met plaatselijke vetophopingen die zich niet laten verwijderen. Wanneer u alles heeft geprobeerd en weinig tot geen overgewicht heeft, kan liposuctie interessant zijn. Liposuctie is gericht op het verwijderen van overtollige vetophopingen. Het is mogelijk om liposuctie Turkije ervaringen te lezen als voorbereiding op een consult bij een cosmetisch arts.

Interessante liposuctie ervaringen

Bent u eruit? Wilt u overtollig vet van ongewenste plekken laten weghalen? Liposuctie is één van de meest populaire cosmetische ingrepen. De ingreep wordt wereldwijd met succes toegepast. Het is echter géén behandeling om snel wat overtollige kilo’s kwijt te raken en af te vallen. Liposuctie wordt alleen toegepast als u een gezonde BMI-waarde heeft. Het is dan ook een ingreep die gericht is op het verwijderen van hardnekkige vetophopingen op ongewenste plaatsen. Voordat u de ingreep overweegt en toe laat passen is het goed om liposuctie ervaringen te lezen. Liposuctie Turkije ervaringen vindt u online op een groot aantal (inter)nationale websites. De ervaringen en meningen over de ingreep lopen uiteen. Het merendeel van de mensen die de ingreep toe laat passen is achteraf te spreken en tevreden over het bereikte resultaat. Zoals bij elke andere cosmetische ingreep is er ook wel eens een negatief geluid te horen. Lees ervaringsverhalen en meningen van anderen met een objectieve blik. Baseer uw uiteindelijke keuze niet enkel op online liposuctie ervaringen. Maak zelf kennis bij een aantal klinieken en laat u zelf persoonlijk voorlichten over de ingreep.

Vergelijk liposuctie Turkije ervaringen

Als voorbereiding op een eventuele liposuctie is het verstandig om liposuctie Turkije ervaringen te vergelijken met ervaringen bij Nederlandse klinieken. Wanneer een kliniek voornamelijk positief wordt besproken dan is de kans groot dat u hetzelfde ervaart. Toch blijft het verstandig om bij meerdere klinieken een intakegesprek te doen. Het gebeurt vaak dat u, zonder dat u eerder een kliniek heeft bezocht, nadenkt over een cosmetische ingreep. Het is dan extra moeilijk om een objectief oordeel te vellen. Pas wanneer u zelf heeft ervaren hoe een kliniek te werk gaat en hoe een behandeling op uw situatie wordt geprojecteerd, beschikt u over eigen vergelijkingsmateriaal. Vergelijken kan op basis van verschillende zaken. Zo is de prijs van de liposuctie behandeling belangrijk, maar kunt u ook aandacht besteden aan de bereikbaarheid, uitstraling en service van een kliniek. Wat opvalt is dat liposuctie behandelingen in Turkije vaak voordeliger zijn dan een vergelijkbare ingreep in Nederland. Daar staat tegenover dat niet iedereen staat te springen om voor een cosmetische ingreep naar het buitenland te reizen.

Betaalbare liposuctie Turkije

Cosmetische behandelingen kunnen in Turkije goedkoper worden aangeboden, omdat de klinieken ter plaatse maandelijks te maken hebben met lagere kosten dan de klinieken in Nederland. Zo betaalt u bij Dutch Clinic voor een liposuctie van 1 zone een bedrag van € 1.950, terwijl iedere aanvullende zone € 450 kost. Bij dit bedrag zijn alle transfers inbegrepen. Ook de begeleiding in het ziekenhuis en de nazorg en controles in Nederland zijn inclusief. U kunt gebruik maken van een After Care Treatment behandeling. Hierbij zijn inbegrepen een extra overnachting in het ziekenhuis, persoonlijke verpleging gedurende de eerste drie dagen in het hotel na de ingreep, maaltijden en non-alcoholische dranken in het hotel gedurende drie dagen na de ingreep. De meerprijs van het After Care Treatment pakket worden toegelicht tijdens het adviesgesprek in de kliniek. Wanneer u de liposuctie ervaringen Turkije en Nederland met elkaar vergelijkt, dan ziet u dat u in Turkije ruim 20% tot 40% kan besparen op de kosten. De resultaten van de ingreep zijn blijvend. De vetcellen die verwijderd zijn kunnen niet terugkomen. Om het effect te behouden is het belangrijk om op gewicht te blijven en niet te veel aan te komen. Gewichtstoename kan achtergebleven vetcellen aanzetten om zich te ontwikkelen en nieuwe vetophopingen te vormen.

Informatie liposuctie Turkije

Overweegt u een liposuctie behandeling en wilt u meer weten over de ingreep in Turkije? De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp nodigen u uit voor een gratis adviesgesprek. Tijdens het gesprek worden uw verwachtingen besproken, en geeft een arts u een behandeladvies. Al uw vragen worden beantwoord en u ontvangt een behandelplan, inclusief een prijsopgave. Het gesprek is gratis en kent geen verplichtingen. De eventuele behandeling wordt in goed overleg met u gepland, net zoals het reisschema van en naar Istanbul. Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Liposuctie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een liposuctie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Liposuctie is een oplossing om de lichaamscontouren te verbeteren door ongewenst, opgehoopt vet te verwijderen. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met een gezond BMI, onder de 30, en een stevige huid. De ingreep kan en mag niet gezien worden als manier om overtollige kilo’s kwijt te raken.
De behandelduur hangt af van het aantal lichaamsgebieden dat behandeld wordt en de hoeveelheid vet dat wordt verwijderd. De normale behandelduur ligt tussen de 30 minuten en 3 uur. De ingreep wordt onder sedatie toegepast, waardoor u niets voelt van de liposuctie. Eventuele pijn die ontstaat na het uitwerken van de verdovingen, kan met een gewone pijnstiller bestreden worden.
Vet hoopt zich verspreid over het lichaam op. Gebieden die bij vrouwen regelmatig behandeld worden zijn de heupen, de buitenkant van de bovenbenen, de binnenkant van de benen, de buik, de kuiten en enkels. Mannen daarentegen laten vet meestal verwijderen van de buik, de rug en de zogenaamde love handles, oftewel de flanken.
Op de dag van de ingreep tekent de plastisch chirurg eerst nauwkeurig de plaatsen op uw lichaam af, waar het vet zal worden verwijderd. Na het plaatselijk verdoven worden kleine incisies gemaakt. Met behulp van fijne canules wordt vervolgens een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Het duurt even, voordat deze is ingewerkt. Vervolgens worden de vetcellen weggezogen.
Het verwijderde vet is na afloop van de liposuctie niet meer zichtbaar. Toch is het eindresultaat dan nog niet zichtbaar. Het behandelde gebied is door de ingreep gezwollen en moet herstellen. Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden, alvorens het resultaat definitief is.
Tijdens de uren na de liposuctie kan er vloeistof uit de wondjes lekken. Dit is normaal en kan worden opgevangen met een verband. Kies voor comfortabele kleding die u over de drukkleding draagt. Geadviseerd wordt om meerdere setjes drukkleding aan te schaffen, zodat u zich regelmatig kunt verschonen.
De incisies die gemaakt worden, zijn van minimale omvang, waardoor er slechts kleine littekentjes achter blijven. Aangezien de incisies worden gemaakt op plaatsen die veelal aan het zicht worden onttrokken, worden deze littekens niet als storend ervaren.
Welke zones u tegelijkertijd kunt laten behandelen, wordt beoordeeld door de plastisch chirurg. Betreft het meerdere grote oppervlaktes, dan kan een arts voorstellen om de ingreep gefaseerd, in verschillende behandelingen, uit te voeren.
Liposuctie wordt wereldwijd met succes toegepast. Het is een veilige ingreep die u bij voorkeur door een ervaren plastisch chirurgen toe laat passen. Net zoals iedere andere operatie gaat de ingreep gepaard met algemene bijwerkingen. Hiertoe behoren onder meer zwellingen, bloeduitstortingen, verkleuringen van de huid, nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing.
Liposuctie maakt uw huid niet strakker of gladder. De structuur van de huid kan echter wel minder gebobbeld ogen en aanvoelen. Voor het verwijderen van cellulitis zijn eventueel ook andere behandelingen beschikbaar.
Aangezien u na de ingreep een beurs gevoel kunt ervaren, doet u het in eerste instantie kalm aan. Het is echter niet nodig om stil te zitten of bedrust te nemen. Bouw de lichaamsbeweging op, maar ga niet direct zwaar fysiek werk doen of intensief sporten. Wandel wat en verricht dagelijkse huishoudelijke klusjes. Eén of twee weken na de liposuctie gaan de meeste mensen, afhankelijk van de functie, weer aan het werk. Na zes weken kunt u weer sporten.
Vetcellen die verwijderd worden, zijn voorgoed weg. De resultaten van de liposuctie zijn dan in principe ook permanent. Komt u echter aan in gewicht dan geeft u andere vetcellen, die niet weggezogen werden, de kans om zich te ontwikkelen waardoor nieuwe vetophopingen kunnen ontstaan. Regelmatig sporten en een verantwoord voedingspatroon zijn na een liposuctie van belang om de verbeterde lichaamscontouren te behouden.
De plastisch chirurg geeft u tijdens het consult informatie over geschikte drukkleding en/of bandages. Vaak wordt voor een optimaal herstel speciaal aangemeten drukkleding geadviseerd. U kunt echter ook gebruik maken van drukkleding die vrij verkrijgbaar is, dit is dan voornamelijk figuur corrigerende onderkleding. De arts kan aangeven wat in uw situatie het beste is.
Vanuit de basisverzekering zijn er helaas geen vergoedingsmogelijkheden. Ook aanvullende zorgpakketten bieden zeer geringe mogelijkheden tot vergoeding van de liposuctie. U kunt het één en ander nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.
Vaak wordt gedacht dat liposuctie een manier is om snel gewicht te verliezen. Dat is niet waar. Mensen die te zwaar zijn, wordt aangeraden om eerst zelfstandig overgewicht kwijt te raken. Het is een ingreep die zich richt op hardnekkig vet. Soms blijven er kleine littekens achter.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com