Skip to content

Liposuctie Turkije forum

Bent u op zoek naar een liposuctie Turkije forum? Cosmetische behandelingen zijn tegenwoordig algemeen geaccepteerd.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Waar het vroeger nogal eens gebeurde dat een gesprek in de taboesfeer terecht kwam, is dat allang niet meer het geval. Dit geldt ook voor liposuctie of liposculptuur behandelingen. Er zijn een groot aantal binnen- en buitenlandse klinieken waar u terecht kunt om overtollige vetophopingen te laten wegzuigen. Waar kunt u het beste terecht en waar vindt u meer informatie over liposuctie? Een liposuctie Turkije forum kan naast een persoonlijk intakegesprek bij een kliniek gebruikt worden voor een optimale voorbereiding.

Inhoud liposuctie Turkije forum

De titel zegt het al. Op een liposuctie forum worden onderwerpen en vragen met betrekking tot liposculptuur besproken en gedeeld. Een echt liposuctie Turkije forum is moeilijk te vinden. Er zijn online echter wel diverse andere fora waar cosmetische behandelingen, zoals liposuctie, worden besproken. Onder andere het Viva forum besteed veel aandacht een cosmetische ingrepen, klinieken en behandelend specialisten. Op het forum worden ook veel beauty en schoonheids gerelateerde onderwerpen besproken. Om een beter beeld te krijgen van de cosmetische ingreep die u voor ogen heeft is het belangrijk om een forum goed te bestuderen. Actuele en drukbezochte fora plaatsen naast onderwerpen en vragen van bezoekers ook betaalde advertenties van klinieken en specialisten. Hierdoor lijkt het alsof sommige berichten niet objectief zijn. Kijkt u echter verder dan zult u zien dat het forum erbij vermeld dat het een advertentie en/of advertorial betreft. Liposuctie ervaringen zijn online goed te vinden. U bent daarvoor niet alleen afhankelijk van een forum, maar ook andere websites kunnen u van interessante informatie voorzien.

Liposuctie Turkije ervaringen

Wanneer u een liposuctie behandeling overweegt, is het verstandig om uzelf eerst te verdiepen in de behandeling. U kunt hiervoor onder andere liposuctie ervaringen en reviews van anderen raadplegen. Op basis van deze informatie en de informatie die een kliniek u geeft, kunt u op een verantwoorde manier een keuze maken. Zowel in Nederland als in Turkije kunt u een liposuctie behandeling toe laten passen. Gespecialiseerde, ervaren artsen passen de behandeling al jaren met succes toe. Lees op een liposuctie Turkije forum zowel positieve als negatieve reviews. U bent hierdoor nog beter in staat uzelf een beeld te vormen van de ingreep en u kunt tijdens een adviesgesprek bij een kliniek gerichte vragen stellen die op uw situatie van toepassing zijn.

Voor- en nadelen liposuctie Turkije forum

Meelezen, vragen stellen en reageren op berichten die u vindt op een forum heeft zowel voor- als nadelen. Bijdragen die u op een forum leest geven op eenvoudige manier antwoord op de basis of standaardvragen die u heeft. Wanneer de antwoorden op een verkeerde manier gegeven of gelezen worden, kan uw beeld van de liposuctie verkeerd zijn. Baseer uw keuze voor liposculptuur niet alleen op de verhalen die u leest op een forum. Heeft u een kliniek op het oog waar uw voorkeur naar uitgaat? Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat u persoonlijk adviseren over een liposuctie behandeling. Vergelijk deze ervaring met een persoonlijk consult bij een andere kliniek. Op deze manier te werk gaan, levert vaak een nog beter beeld op dan wanneer u de bijdragen op een liposuctie forum leest. Behandelend specialisten zijn in staat om de ingreep op uw situatie te spiegelen en kunnen aangeven welke lichaamszones u kunt laten behandelen om het gewenste resultaat te bereiken.

Vergelijk ervaringen op een forum

Een forum is ook geschikt om vergelijkingen mee te maken. Op basis van ervaringsverhalen, maar ook de prijs van een ingreep kunt u overzichtelijk maken. Bekijk de verschillen tussen een ingreep in Nederland en Turkije en zie hoeveel u kunt besparen door de ingreep in Turkije toe te laten passen. Dutch Clinic heeft vestigingen in Hoofddorp en het Turkse Istanbul. De artsen van beide klinieken werken nauw samen en begeleiden u gedurende het volledige behandeltraject. Vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste controle kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, dienstverlening en een hoge mate van zorg. Dutch Clinic biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor liposuctie behandelingen aan. U betaalt voor een liposuctie behandeling van 1 zone € 1.950, terwijl voor iedere bijkomende zone een tarief van € 450 geldt.

Gratis consult liposuctie Turkije

Wilt u af van uw ‘zwembandjes’ of die storende ‘rijbroek’? Laat u adviseren door de specialisten van Dutch Clinic. Het eerste adviesgesprek vindt plaats in Hoofddorp en is gratis. De specialist laat u voorbeelden zien van eerder toegepaste liposuctie behandelingen en informeert u uitgebreid over het behandeltraject. Direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Liposuctie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een liposuctie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Liposuctie is een oplossing om de lichaamscontouren te verbeteren door ongewenst, opgehoopt vet te verwijderen. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met een gezond BMI, onder de 30, en een stevige huid. De ingreep kan en mag niet gezien worden als manier om overtollige kilo’s kwijt te raken.
De behandelduur hangt af van het aantal lichaamsgebieden dat behandeld wordt en de hoeveelheid vet dat wordt verwijderd. De normale behandelduur ligt tussen de 30 minuten en 3 uur. De ingreep wordt onder sedatie toegepast, waardoor u niets voelt van de liposuctie. Eventuele pijn die ontstaat na het uitwerken van de verdovingen, kan met een gewone pijnstiller bestreden worden.
Vet hoopt zich verspreid over het lichaam op. Gebieden die bij vrouwen regelmatig behandeld worden zijn de heupen, de buitenkant van de bovenbenen, de binnenkant van de benen, de buik, de kuiten en enkels. Mannen daarentegen laten vet meestal verwijderen van de buik, de rug en de zogenaamde love handles, oftewel de flanken.
Op de dag van de ingreep tekent de plastisch chirurg eerst nauwkeurig de plaatsen op uw lichaam af, waar het vet zal worden verwijderd. Na het plaatselijk verdoven worden kleine incisies gemaakt. Met behulp van fijne canules wordt vervolgens een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Het duurt even, voordat deze is ingewerkt. Vervolgens worden de vetcellen weggezogen.
Het verwijderde vet is na afloop van de liposuctie niet meer zichtbaar. Toch is het eindresultaat dan nog niet zichtbaar. Het behandelde gebied is door de ingreep gezwollen en moet herstellen. Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden, alvorens het resultaat definitief is.
Tijdens de uren na de liposuctie kan er vloeistof uit de wondjes lekken. Dit is normaal en kan worden opgevangen met een verband. Kies voor comfortabele kleding die u over de drukkleding draagt. Geadviseerd wordt om meerdere setjes drukkleding aan te schaffen, zodat u zich regelmatig kunt verschonen.
De incisies die gemaakt worden, zijn van minimale omvang, waardoor er slechts kleine littekentjes achter blijven. Aangezien de incisies worden gemaakt op plaatsen die veelal aan het zicht worden onttrokken, worden deze littekens niet als storend ervaren.
Welke zones u tegelijkertijd kunt laten behandelen, wordt beoordeeld door de plastisch chirurg. Betreft het meerdere grote oppervlaktes, dan kan een arts voorstellen om de ingreep gefaseerd, in verschillende behandelingen, uit te voeren.
Liposuctie wordt wereldwijd met succes toegepast. Het is een veilige ingreep die u bij voorkeur door een ervaren plastisch chirurgen toe laat passen. Net zoals iedere andere operatie gaat de ingreep gepaard met algemene bijwerkingen. Hiertoe behoren onder meer zwellingen, bloeduitstortingen, verkleuringen van de huid, nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing.
Liposuctie maakt uw huid niet strakker of gladder. De structuur van de huid kan echter wel minder gebobbeld ogen en aanvoelen. Voor het verwijderen van cellulitis zijn eventueel ook andere behandelingen beschikbaar.
Aangezien u na de ingreep een beurs gevoel kunt ervaren, doet u het in eerste instantie kalm aan. Het is echter niet nodig om stil te zitten of bedrust te nemen. Bouw de lichaamsbeweging op, maar ga niet direct zwaar fysiek werk doen of intensief sporten. Wandel wat en verricht dagelijkse huishoudelijke klusjes. Eén of twee weken na de liposuctie gaan de meeste mensen, afhankelijk van de functie, weer aan het werk. Na zes weken kunt u weer sporten.
Vetcellen die verwijderd worden, zijn voorgoed weg. De resultaten van de liposuctie zijn dan in principe ook permanent. Komt u echter aan in gewicht dan geeft u andere vetcellen, die niet weggezogen werden, de kans om zich te ontwikkelen waardoor nieuwe vetophopingen kunnen ontstaan. Regelmatig sporten en een verantwoord voedingspatroon zijn na een liposuctie van belang om de verbeterde lichaamscontouren te behouden.
De plastisch chirurg geeft u tijdens het consult informatie over geschikte drukkleding en/of bandages. Vaak wordt voor een optimaal herstel speciaal aangemeten drukkleding geadviseerd. U kunt echter ook gebruik maken van drukkleding die vrij verkrijgbaar is, dit is dan voornamelijk figuur corrigerende onderkleding. De arts kan aangeven wat in uw situatie het beste is.
Vanuit de basisverzekering zijn er helaas geen vergoedingsmogelijkheden. Ook aanvullende zorgpakketten bieden zeer geringe mogelijkheden tot vergoeding van de liposuctie. U kunt het één en ander nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.
Vaak wordt gedacht dat liposuctie een manier is om snel gewicht te verliezen. Dat is niet waar. Mensen die te zwaar zijn, wordt aangeraden om eerst zelfstandig overgewicht kwijt te raken. Het is een ingreep die zich richt op hardnekkig vet. Soms blijven er kleine littekens achter.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com