Skip to content

Liposuctie Turkije kosten

Bent u op zoek naar liposuctie Turkije kosten? Cosmetische behandelingen zijn tegenwoordig algemeen geaccepteerd.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Overweegt u liposculptuur en wilt u liposuctie Turkije kosten vergelijken met de kosten van liposuctie in Nederland? Kosten voor een liposuctie behandeling verschillen enorm. Niet alleen verschillen de kosten van kliniek tot kliniek, maar is de prijs die u voor de behandeling betaald ook afhankelijk van de lichaamsplaatsen die u laat behandelen. Liposuctie Turkije kosten zijn over het algemeen lager dan de tarieven die Nederlandse klinieken hanteren.

Geen alternatief om gewicht te verliezen

U kent ze vast wel hardnekkige vetophopingen die zich maar niet laten verwijderen. Sporten en gezond eten hebben geen invloed op overtollig vet dat zich ophoopt op plaatsen als uw buik, bovenbenen, heupen, armen en enkels. Zowel mannen als vrouwen hebben hier last van. Waar sommige mensen prima kunnen leven met hun ‘zwembandje’, kunt u zich ook vreselijk irriteren aan het vastzittende vet. Liposuctie kan op relatief eenvoudige wijze het vet wegzuigen. Hoe mooi de resultaten van een liposculptuur behandeling ook zijn, niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking. Zo moet u een stabiel gewicht hebben en een gezonde BMI waarde. Liposuctie wordt niet toegepast in geval van obesitas, het is dan ook zeker geen ingreep om op snelle manier flink wat kilo’s af te vallen!

Samenstelling liposuctie Turkije kosten

De kosten van de ingreep variëren per kliniek. De ene kliniek is duurder dan de andere. De ene kliniek heeft een groter marketingbudget dan de andere en de ene kliniek is bekender dan de andere. Allemaal factoren die van invloed zijn op de tariefstructuur van cosmetische behandelingen. De voorbije jaren is reizen naar het buitenland voor een cosmetische ingreep steeds gewoner geworden. Vaak zijn buitenlandse klinieken goedkoper dan de Nederlandse collega’s. Het verschil in kostprijs ontstaat voornamelijk door dat klinieken, onder meer in Turkije, te maken hebben met lagere kosten voor personeel. Ook zijn de vaste maandlasten lager dan in Nederland. U kunt hier uw voordeel meedoen, zonder dat u inboet op kwaliteit van de zorg. Een van de bepalende factoren van een liposuctie behandeling is de omvang van de ingreep. Hoe meer locaties u laat behandelen, hoe hoger de kosten zijn. Dutch Clinic rekent € 2.450 voor een liposuctie behandeling van 1 zone. Voor elke bijkomende zone wordt een bedrag van € 450 gerekend.

Liposuctie kosten vergelijken

Als onderdeel van uw voorbereiding op een liposuctie behandeling leest u veel informatie, zoekt u naar ervaringsverhalen en vergelijkt u de tarieven met elkaar. Om een betrouwbare vergelijking te maken, kijkt u naar het aantal behandelzones dat bij een prijs is inbegrepen. Vaak is het voordeliger om meerdere zones tegelijkertijd te laten behandelen. De ingreep wordt veelal met plaatselijke verdovingen toegepast, eventueel kan sedatie of narcose overwogen worden. Gedurende de ingreep kan de arts u meerdere malen vragen om op te staan, om zo een mooi symmetrisch resultaat te bereiken. Let bij het vergelijken van liposuctie tarieven op welke verdovingswijze wordt gebruikt. Wanneer voor volledige narcose wordt gekozen, kan dat de ingreep duurder maken dan wanneer een arts adviseert om plaatselijk te verdoven.

Betaalbare liposuctie Turkije

De kliniek van Dutch Clinic in Istanbul werkt efficiënt samen met de vestiging in Hoofddorp. Voor een betaalbare cosmetische ingreep bent u bij Dutch Clinic aan het juiste adres. De cosmetisch chirurgen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de liposuctie techniek. Jaarlijks worden in de kliniek meer dan 500 liposuctie behandeling uitgevoerd. Na de ingreep verblijft u minimaal 1 nacht in de kliniek. Laat u meerdere zones tegelijkertijd behandelen? U kunt dan gebruik maken van het After Care Treatment pakket. Hierbij zijn inbegrepen een extra overnachting in de kliniek en tijdens uw verblijf in het hotel krijgt u gedurende drie dagen een persoonlijke verpleegster. De cosmetisch arts licht de mogelijkheden van de After Care Treatment uitgebreid toe tijdens het adviesgesprek in Hoofddorp. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en de resultaten die met liposuctie bereikt worden zijn blijvend. Het verwijderde vet kan niet terugkomen. Geadviseerd wordt om op gewicht te blijven en niet aan te komen. Komt u toch in gewicht aan, dan geeft u niet verwijderde vetcellen de kans zich te vullen waardoor nieuwe vetophopingen gevormd worden.

Adviesgesprek liposuctie Turkije

Stoort u zich al een tijdje aan uw ‘zwembandje’, en heeft u er alles gedaan om het vet met bewegen en gezond eten weg te krijgen? Liposuctie kan een mooie oplossing zijn. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij de ervaren artsen van Dutch Clinic. Het gesprek vindt plaats in Hoofddorp en is bedoeld om u te adviseren over de behandelmogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Liposuctie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een liposuctie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Liposuctie is een oplossing om de lichaamscontouren te verbeteren door ongewenst, opgehoopt vet te verwijderen. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met een gezond BMI, onder de 30, en een stevige huid. De ingreep kan en mag niet gezien worden als manier om overtollige kilo’s kwijt te raken.
De behandelduur hangt af van het aantal lichaamsgebieden dat behandeld wordt en de hoeveelheid vet dat wordt verwijderd. De normale behandelduur ligt tussen de 30 minuten en 3 uur. De ingreep wordt onder sedatie toegepast, waardoor u niets voelt van de liposuctie. Eventuele pijn die ontstaat na het uitwerken van de verdovingen, kan met een gewone pijnstiller bestreden worden.
Vet hoopt zich verspreid over het lichaam op. Gebieden die bij vrouwen regelmatig behandeld worden zijn de heupen, de buitenkant van de bovenbenen, de binnenkant van de benen, de buik, de kuiten en enkels. Mannen daarentegen laten vet meestal verwijderen van de buik, de rug en de zogenaamde love handles, oftewel de flanken.
Op de dag van de ingreep tekent de plastisch chirurg eerst nauwkeurig de plaatsen op uw lichaam af, waar het vet zal worden verwijderd. Na het plaatselijk verdoven worden kleine incisies gemaakt. Met behulp van fijne canules wordt vervolgens een grote hoeveelheid verdovende vloeistof ingespoten. Het duurt even, voordat deze is ingewerkt. Vervolgens worden de vetcellen weggezogen.
Het verwijderde vet is na afloop van de liposuctie niet meer zichtbaar. Toch is het eindresultaat dan nog niet zichtbaar. Het behandelde gebied is door de ingreep gezwollen en moet herstellen. Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden, alvorens het resultaat definitief is.
Tijdens de uren na de liposuctie kan er vloeistof uit de wondjes lekken. Dit is normaal en kan worden opgevangen met een verband. Kies voor comfortabele kleding die u over de drukkleding draagt. Geadviseerd wordt om meerdere setjes drukkleding aan te schaffen, zodat u zich regelmatig kunt verschonen.
De incisies die gemaakt worden, zijn van minimale omvang, waardoor er slechts kleine littekentjes achter blijven. Aangezien de incisies worden gemaakt op plaatsen die veelal aan het zicht worden onttrokken, worden deze littekens niet als storend ervaren.
Welke zones u tegelijkertijd kunt laten behandelen, wordt beoordeeld door de plastisch chirurg. Betreft het meerdere grote oppervlaktes, dan kan een arts voorstellen om de ingreep gefaseerd, in verschillende behandelingen, uit te voeren.
Liposuctie wordt wereldwijd met succes toegepast. Het is een veilige ingreep die u bij voorkeur door een ervaren plastisch chirurgen toe laat passen. Net zoals iedere andere operatie gaat de ingreep gepaard met algemene bijwerkingen. Hiertoe behoren onder meer zwellingen, bloeduitstortingen, verkleuringen van de huid, nabloedingen, infecties en slechte wondgenezing.
Liposuctie maakt uw huid niet strakker of gladder. De structuur van de huid kan echter wel minder gebobbeld ogen en aanvoelen. Voor het verwijderen van cellulitis zijn eventueel ook andere behandelingen beschikbaar.
Aangezien u na de ingreep een beurs gevoel kunt ervaren, doet u het in eerste instantie kalm aan. Het is echter niet nodig om stil te zitten of bedrust te nemen. Bouw de lichaamsbeweging op, maar ga niet direct zwaar fysiek werk doen of intensief sporten. Wandel wat en verricht dagelijkse huishoudelijke klusjes. Eén of twee weken na de liposuctie gaan de meeste mensen, afhankelijk van de functie, weer aan het werk. Na zes weken kunt u weer sporten.
Vetcellen die verwijderd worden, zijn voorgoed weg. De resultaten van de liposuctie zijn dan in principe ook permanent. Komt u echter aan in gewicht dan geeft u andere vetcellen, die niet weggezogen werden, de kans om zich te ontwikkelen waardoor nieuwe vetophopingen kunnen ontstaan. Regelmatig sporten en een verantwoord voedingspatroon zijn na een liposuctie van belang om de verbeterde lichaamscontouren te behouden.
De plastisch chirurg geeft u tijdens het consult informatie over geschikte drukkleding en/of bandages. Vaak wordt voor een optimaal herstel speciaal aangemeten drukkleding geadviseerd. U kunt echter ook gebruik maken van drukkleding die vrij verkrijgbaar is, dit is dan voornamelijk figuur corrigerende onderkleding. De arts kan aangeven wat in uw situatie het beste is.
Vanuit de basisverzekering zijn er helaas geen vergoedingsmogelijkheden. Ook aanvullende zorgpakketten bieden zeer geringe mogelijkheden tot vergoeding van de liposuctie. U kunt het één en ander nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.
Vaak wordt gedacht dat liposuctie een manier is om snel gewicht te verliezen. Dat is niet waar. Mensen die te zwaar zijn, wordt aangeraden om eerst zelfstandig overgewicht kwijt te raken. Het is een ingreep die zich richt op hardnekkig vet. Soms blijven er kleine littekens achter.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com