Skip to content

Mini-buikwandcorrectie Istanbul

Overweegt u een mini-buikwandcorrectie in Istanbul? Bent u flink wat kilo’s afgevallen en is er slappe huid achtergebleven? Is uw buikhuid door veroudering verslapt en gaan hangen? Heeft u na een of meerdere zwangerschappen een slap buikje? Een mini-buikwandcorrectie wordt om uiteenlopende redenen overwogen. Het aanbod cosmetische behandelingen en klinieken in Nederland is groot. Vaak vallen de kosten van een ingreep tegen en gaat u op zoek naar betaalbare alternatieven. De kosten voor een mini-buikwandcorrectie Istanbul zijn over het algemeen lager dan de tarieven in Nederland.

Mini-buikwandcorrectie Istanbul voor een strakke buik

Een van de gevolgen van lichamelijke veroudering, bij mannen en vrouwen, is het verlies van huidelasticiteit. Ook vermagering en het doormaken van een zwangerschap hebben invloed op de stevigheid van uw buikwand en het afzakken van de buikhuid. Wanneer het vervolgens niet lukt om met sporten de huid strakker te krijgen en/of het overtollige vet kwijt te raken kan een buikwandcorrectie overwogen worden. U heeft daarbij de keuze uit een volledige buikwandcorrectie of een mini-buikwandcorrectie al dan niet in combinatie met liposuctie. Tijdens een consult bij een cosmetisch arts worden de verschillende ingrepen besproken.

Behandeltraject mini-buikwandcorrectie Istanbul

Ondanks dat de naam van de mini-buikwandcorrectie anders doet vermoeden, is het een relatief grote chirurgische ingreep die u niet zonder voorbereiding ondergaat. Het behandeltraject bestaat uit verschillende stappen:

Adviesgesprek

Voor de ingreep vindt een uitgebreid gesprek bij cosmetisch arts plaats. Deze bespreekt de volledige behandeling, van consult tot nazorg, met u en legt uit wat u van de ingreep kunt verwachten. Bekeken wordt of een mini-buikwandcorrectie bij u de gewenste oplossing is en/of dat een uitgebreidere ingreep meer op zijn plaats is. Ook uw gezondheid, medicijngebruik en medisch verleden worden doorgenomen. Het kan gebeuren dat de cosmetisch arts u een aangepast medicatieschema geeft voor de ingreep. U ontvangt een behandelplan met een prijsopgave.

De mini-buikwandcorrectie

Op de behandeldag zelf worden eerst foto’s gemaakt die in het medisch dossier bewaard worden. De ingreep wordt onder narcose gedaan. Vooraf tekent de arts de overtollige huid af, waarna de incisie over de schaamheuvel wordt gemaakt. De locatie van de incisie maakt dat de littekens nauwelijks zichtbaar zijn, omdat ze onder het ondergoed vallen. Na het maken van de incisie, wordt de huid losgemaakt van de spier- en vetlagen. De overtollige huid wordt verwijderd en eventueel wordt het teveel aan vet weggezogen, dit is vooraf met u besproken. De ingreep duurt gemiddeld 1 à 2 uur.

Herstelperiode mini-buikwandcorrectie Istanbul

Na de ingreep zijn er drains in het operatiegebied aangebracht die het wondvocht en bloed afvoeren. Meestal worden de drains de volgende dag verwijderd. Uw buik is gezwollen en voelt beurs aan. De hechtingen worden 10 tot 14 dagen na de ingreep verwijderd. Met name de eerste dagen kunt u behoorlijke last hebben van napijn en is rust belangrijk. Afhankelijk van uw lichamelijk herstelvermogen kunt u na 2 weken lichte werkzaamheden terug uitvoeren. Vermijd zware inspanning, druk of spanning op uw buik minimaal 6 weken. Het is noodzakelijk om een aantal weken een ondersteunend korset te dragen.

Resultaat mini-buikwandcorrectie

De ingreep maakt uw buik platter en strakker. De eerste resultaten zijn al vlot na de behandeling zichtbaar. Pas als alle zwellingen helemaal zijn verdwenen wordt het effect duidelijk. Specialisten spreken over een eindresultaat als de operatiewonden en de onderliggende weefsels genezen zijn. Dit duurt een jaar.

Complicaties mini-buikwandcorrectie

Dutch Clinic vindt het belangrijk dat u vooraf exact weet wat u van de ingreep kunt verwachten. De mini-buikwandcorrectie biedt prima resultaten, maar het blijft een chirurgische ingreep waar risico’s aan kleven. De mogelijke complicaties worden tijdens het adviesgesprek toegelicht. Zeldzame complicaties na een (mini)buikwandcorrectie zijn:

• Infecties en vertraagde wondgenezing.
• Gevoelloosheid van de huid in het operatiegebied.
• Allergische reacties.
• Teleurstellend resultaat.

Complicaties en bijwerkingen kunnen voorkomen worden door de nazorg op te volgen en naar de gemaakte controle afspraken te gaan. Om teleurstellende resultaten te vermijden is het belangrijk dat u een realistisch beeld heeft van de effecten die met de ingreep bereikt worden. Ook dit kan een cosmetisch arts toelichten.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding mini-buikwandcorrectie Istanbul

Wilt u niet te veel betalen voor een cosmetische ingreep, maar wilt u anderzijds niet inboeten op de kwaliteit? Dutch Clinic biedt behandelingen aan in Hoofddorp én Istanbul. In beide klinieken zijn ervaren cosmetisch artsen werkzaam die jaarlijks een groot aantal succesvolle buikwandcorrecties toepassen. Welke voordelen heeft Dutch Clinic u te bieden? Zowel het consult als de nazorg en controles gebeuren in Hoofddorp. De ingreep zelf vindt plaats in Istanbul. U kunt rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, terwijl u toch maar één keer naar Turkije reist. Meer weten? Maak een afspraak voor een consult.

Maak direct een afspraak

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com