Skip to content

Mini-buikwandcorrectie Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de mini-buikwandcorrectie kosten in Turkije? Bent u binnen korte tijd veel gewicht verloren of bent u onlangs bevallen? Een verslapte onderbuik kan daarvan het gevolg zijn. Het huidoverschot en/of de vetophoping kunnen een storende impact hebben. Het is niet mooi en het kan gebeuren dat uw buik behoorlijk in de weg zit. Een mini-buikwandcorrectie kan een oplossing zijn. De ingreep wordt uitgevoerd zonder uw navel te verplaatsen. Bestudeerd u buikwandcorrectie ervaringen? U kunt de mini-buikwandcorrectie Turkije kosten vergelijken met Nederlandse tarieven.

Veilige mini-buikwandcorrectie

In tegenstelling tot wat de naam van de ingreep doet vermoeden, is een mini-buikwandcorrectie een behoorlijk zware ingreep. Weliswaar blijft uw navel op dezelfde plek zitten, u laat overtollige huid en vetweefsels verwijderen en houdt een blijvend litteken aan de operatie over. Het litteken wordt meestal binnen de zogenaamde bikinilijn gehouden en valt nauwelijks op. Wanneer kunt u een mini-buikwandcorrectie overwegen? Om een mini-buikwandcorrectie toe te laten passen bevindt de verslapte en afhangende huid zich alleen onder de navel. Bij de ingreep wordt tot zo’n 10 centimeter aan huid verwijderd en het betreft uitsluitend huidoverschot onder uw navel. De arts verwijderd overtollige huid tussen uw navel en schaambeen. Een mini-buikwandcorrectie kan ook in gevallen van striae een goede oplossing bieden. Heeft u echter ook last van huid die boven uw navel is verslapt? Dan is een volledige buikwandcorrectie wellicht een betere oplossing. In dat geval wordt niet alleen de overtollige huid verwijderd, maar ook worden uw spieren opnieuw strak gehecht. Uw navel wordt verplaatst en er wordt meer huid weggesneden. Dit is een zware ingreep en in vergelijking met een mini-buikwandcorrectie duurt het herstel ook langer. Ook zit er een verschil tussen de volledige en mini-buikwandcorrectie Turkije kosten.

Betaalbare mini-buikwandcorrectie Turkije kosten

De kosten voor cosmetische ingrepen lopen erg uiteen. Dit verschilt per land en per kliniek. Mini-buikwandcorrecties worden in een groot aantal privé klinieken en ziekenhuizen toegepast. In Nederland liggen de tarieven tussen € 3.000 en € 7.500. Kijkt u naar tarieven in het buitenland, dan vindt u daar niet zelden goedkopere behandelmogelijkheden. Zo kunt u de ingreep bij Dutch Clinic in Istanbul ondergaan. De mini-buikwandcorrectie Turkije kosten bedragen € 2.999. De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid en is van alle gemakken voorzien. Standaard zijn bij het behandeltarief inbegrepen:

• Transfers in Istanbul.
• Opname en begeleiding in de kliniek.
• Nederlandstalige begeleiding.
• Controles en nazorg in Hoofddorp.

Afhankelijk van de ingreep die u ondergaat en/of de combinatie met een liposuctie kunt u overwegen gebruik te maken van een After Care Treatment, ACT, pakket. Bij dit pakket zijn inbegrepen een extra overnachting in het ziekenhuis, gedurende de eerste 3 dagen van uw verblijf in het hotel na uw behandeling een persoonlijke verpleegster, maaltijden en non-alcoholische dranken in het hotel tot 3 dagen na de ingreep. De mogelijkheid en kosten van het ACT pakket worden met u besproken tijdens het adviesgesprek.

Vergoedingsmogelijkheden mini-buikwandcorrectie

Een mini-buikwandcorrectie is meestal een cosmetische operatie die over het algemeen niet wordt vergoed door uw zorgverzekering. Biedt ook uw aanvullende zorgverzekering geen mogelijkheid tot vergoeding? Dan moet u de ingreep zelf betalen. U ontvangt van tevoren een overzichtelijke opgave van de kosten die u voor de ingreep betaalt. Op deze manier wordt voorkomen dat u achteraf te maken krijgt met onverwachte kostenverhogingen en/of bijkomende kosten. Dutch Clinic werkt met duidelijke tarieven, waarbij het volledige behandeltraject is inbegrepen. Het enige wat u extra betaalt zijn de kosten voor de vliegreis en eventueel een langer verblijf in Turkije. Dutch Clinic biedt de mogelijkheid de mini-buikwandcorrectie Turkije kosten in termijnen te betalen. Hiervoor is een samenwerkingsverband met Cosmetic Finance, een gespecialiseerde kredietmaatschappij. De medewerkers van de kliniek kunnen in u contact brengen met de kredietverstrekker.

Persoonlijk behandelplan mini-buikwandcorrectie

Wilt u graag af van uw hangbuikje? Met zelfvertrouwen naar het strand, zwembad of sauna? Een mini-buikwandcorrectie maakt uw buik strakker. De ingreep wordt uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen. Jaarlijks worden bij de kliniek in Istanbul meer dan 250 (mini)buikwandcorrecties toegepast. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten van een mini-buikwandcorrectie in Istanbul?

• Behandeling in een moderne geaccrediteerde kliniek.
• Ervaren plastisch chirurgen met persoonlijke betrokkenheid.
• Nauwe samenwerking tussen de artsen in Istanbul en Dutch Clinic in Hoofddorp.
• Nederlandstalige begeleiding.
• Korte wachtlijsten en betaalbare tarieven.

Laat uzelf vrijblijvend voorlichten over een cosmetische ingreep bij Dutch Clinic. Het adviesgesprek vindt plaats in Hoofddorp, hier kunt u ook terecht voor nazorg en controles. Wilt u een afspraak maken voor een gratis consult? Dutch Clinic is telefonisch te bereiken op (0)20 21 42 033. U kunt ook het online contactformulier invullen.

Maak direct een afspraak

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com