Skip to content

Mini-buikwandcorrectie Turkije

Denkt u na over een mini-buikwandcorrectie in Turkije? Veroudering, een of meerdere zwangerschappen, gewichtsverlies: de huid van uw onderbuik kan om uiteenlopende oorzaken uitgerekt en slap zijn. Heeft u het gevoel dat u een hangbuikje heeft? Dan kan dat zowel irritaties als ergernissen en schaamtegevoelens oproepen. Een mini-buikwandcorrectie kan een oplossing zijn. Ondanks het woord mini is het een relatief grote cosmetische ingreep, waarbij de huid wordt gelift en aangespannen. Overtollige vetweefsels en huid worden verwijderd, uw navel wordt bij een mini-buikwandcorrectie niet verplaatst. De ingreep, die ook buikwandplastiek wordt genoemd, wordt in Turkije door gespecialiseerde plastisch chirurgen toegepast.

Meer informatie over mini-buikwandcorrectie:

Wat zijn de voordelen van een mini-buikwandcorrectie bij Dutch Clinic?

Hangende buik na gewichtsverlies of bevalling

Wanneer u behoorlijk wat kilo’s op korte tijd kwijtraakt, kan dit resulteren in een huidoverschot. Overtollig vet heeft de huid uitgerekt en de huid blijkt na gewichtsafname niet in staat dit zelfstandig te corrigeren. Dit wordt vaak op latere leeftijd in ernstige vormen gezien. Naast esthetische problemen geeft de overtollige huid ook huidirritaties. Zonder medische ingreep, blijkt de overtollige huid niet aan te pakken. Met een mini-buikwandcorrectie worden uw lichaamscontouren hersteld. Vaak blijkt een mini-buikwandcorrectie voldoende en hoeft de navel niet verplaatst te worden. Een enkele keer kan een plastisch chirurg toch een buikwandcorrectie al dan niet in combinatie met liposuctie adviseren. Overtollige huid onder de navel wordt tijdens een mini-buikwandcorrectie verwijderd. De incisie wordt gemaakt in uw bikinilijn, zodat er achteraf nauwelijks zichtbare littekens zijn. Als de overtollige huid een resultaat is van één of meerdere zwangerschappen, dan zal een arts altijd vragen of u er zeker van bent dat er geen zwangerschappen meer volgen. Pas dan zal de ingreep geadviseerd en toegepast worden.

Verloop mini-buikwandcorrectie Istanbul, Turkije

De plastisch chirurg maakt foto’s die aan uw medisch dossier worden toegevoegd en tekent de overtollige huid af. Een mini-buikwandcorrectie wordt onder narcose toegepast. De ingreep begint met het maken van een gebogen horizontale incisie over uw schaamheuvel, de littekens vallen later onder uw onderkleding. Daarna worden de onderliggende vet- en spierlagen losgemaakt van de huid. Het teveel aan huid wordt weggesneden en, indien afgesproken, het overtollige vet weggezogen. De totale behandelduur is 1,5 à 2 uur. Drains blijven 24 tot 48 uur in het behandelde gebied zitten en zorgen ervoor dat wondvocht en bloed worden afgevoerd. U verblijft één of twee nachten in de kliniek. Daarna wordt u naar het hotel gebracht en komt u dagelijks naar de kliniek voor controles. De plastisch chirurg geeft tips voor de verzorging van het behandelde gebied en zal toestemming geven om terug naar Nederland te gaan. De eerste weken na de mini-buikwandcorrectie in Turkije doet u het rustig aan. U hervat uw werkzaamheden pas na overleg met de arts, datzelfde geldt voor sporten en overige dagelijkse activiteiten en inspanningen. Geadviseerd wordt om de eerste tijd een korset ter ondersteuning en versteviging te dragen.

Verwachte resultaten mini-buikwandcorrectie

Het is belangrijk dat u een reële verwachting van de ingreep heeft. Een mini-buikwandcorrectie geeft duidelijke verbeteringen, maar u heeft zeker niet direct een perfecte buik. Kort na de ingreep is de verbetering al zichtbaar, maar door de kans op zwellingen is dit beeld niet gelijk aan het eindresultaat. Op het moment dat de zwellingen zijn verdwenen, dagen tot weken na de mini-buikwandcorrectie, krijgt u een goed beeld van het resultaat. Pas na gemiddeld een jaar is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Ervaren plastisch chirurgen brengen de incisies aan op plaatsen waar ze later als litteken niet of nauwelijks opvallen. Verse littekens hebben een aantal maanden nodig om tot rust te komen en in felheid af te nemen. Naarmate de maanden verstrijken neemt het litteken steeds meer de kleur van de huid aan.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van buikwandcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Relatief veilige ingreep met kleine kans op complicaties

De kans op complicaties bij een mini-buikwandcorrectie die in Turkije wordt toegepast is minimaal, maar toch zijn ze aanwezig en het is belangrijk om te weten wat de risico’s zijn. Zo bestaat er een zekere kans op allergische reacties, nabloedingen, zwellingen en slechte wondgenezing. Zeldzame complicaties zijn gevoelloosheid in of van het behandelde gebied, bloeduitstortingen en een teleurstellend resultaat. Om te voorkomen dat u te maken krijgt met complicaties neemt de arts de mogelijke bijwerkingen uitgebreid met u door en krijgt u instructies die u helpen om risico’s zowel voor als na de ingreep te voorkomen. Zo wordt geadviseerd om minimaal zes weken voor de geplande ingreep te stoppen met roken. Dit houdt u vol tot zeker zes weken na de mini-buikwandcorrectie. Roken heeft een negatief effect op de doorbloeding en vernauwt uw bloedvaten, waardoor de wondgenezing belemmerd wordt.

Mini-buikwandcorrectie Turkije bij Dutch Clinic

De plastisch chirurgen van Dutch Clinic in Istanbul zijn gespecialiseerd in (mini)-buikwandcorrecties. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg met jarenlange ervaring op het gebied van plastische chirurgie. De intake en nazorg vinden plaats bij dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp. Gedurende het hele behandelproces is er nauw en regelmatig contact tussen de arts in Nederland en de plastisch chirurg in Istanbul. Wat kunt en mag u verwachten van een mini-buikwandcorrectie in Turkije?

  • Behandeling door ervaren plastisch chirurgen, die Engels spreken.
  • Persoonlijke betrokkenheid en begeleiding gedurende de behandelprocedure.
  • Hoogwaardige kwaliteit in een geaccrediteerde kliniek in Istanbul.
  • Samenwerking tussen de artsen in Hoofddorp en Istanbul.
  • Korte wachtlijsten.
  • Betaalbare tarieven voor cosmetische chirurgie.

Voorafgaand aan iedere mini-buikwandcorrectie vindt een uitgebreid consult in Hoofddorp plaats. U wordt tijdens dit gesprek onder meer gevraagd naar de verwachtingen die u heeft. Een mini-buikwandcorrectie is geen behandeling om af te vallen. De ingreep wordt alleen toegepast als uw BMI-waarde lager dan 30 is. Heeft u een hoger BMI dan zal een arts adviseren om eerst zelfstandig kilo’s kwijt te raken.

Vrijblijvend, gratis consult

Wilt u meer weten over een mini-buikwandcorrectie en spreekt het idee van een cosmetische ingreep in Turkije u aan? Neem dan contact op met Dutch Clinic voor een gratis consult. Het eerste consult is vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen. Een persoonlijk behandelplan wordt voorgesteld en de kosten voor de ingreep worden nader toegelicht. Neem van belang zijnde informatie over uw gezondheid, medisch verleden en eventueel de medicatie die u gebruikt mee naar het consult. Een afspraak maakt u door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Maak direct een afspraak

Mini-buikwandcorrectie Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een mini-buikwandcorrectie in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een mini-buikwandcorrectie is minder ingrijpend dan een volledige buikwandcorrectie. De ingreep wordt toegepast bij mensen die huid- en/of vetoverschot hebben onder de navel. Uw navel wordt tijdens een mini-buikwandcorrectie niet verplaatst en de littekens blijven beperkt.

Uw geschiktheid wordt beoordeeld tijdens een consult bij een plastisch chirurg. Gekeken wordt welke ingreep bij u het beste resultaat biedt. Goed om te weten is dat een mini-buikwandcorrectie geen manier is om op relatief eenvoudige wijze af te vallen.

De ingreep zelf wordt onder algehele narcose uitgevoerd, waardoor u niets merkt of voelt. Na het uitwerken van de verdoving kunt u napijn ervaren. De arts adviseert u over de juist pijnmedicatie. Het pijnlijke gevoel wordt gedurende de herstelperiode minder, totdat het uiteindelijk is verdwenen.

Het operatiegebied is gezwollen met bloeduitstortingen. De eerste weken draagt u ter ondersteuning dag en nacht een korset. De resultaten worden zichtbaar als het korset niet meer gedragen hoeft te worden. Overigens is het resultaat pas na 3 tot 6 maanden definitief.

De meeste mensen die een mini-buikwandcorrectie ondergaan, gaan na 2 tot 3 weken weer aan het werk. Afhankelijk van het soort werkzaamheden dat u verricht kan de behandelend arts u hierin adviseren, zodat u niets overhaast en daarmee het herstel nadelig beïnvloedt.

Een plastisch chirurg kan u hier een antwoord op geven, als u niet zeker bent. Bij een mini-buikwandcorrectie wordt de overtollige huid onder uw navel tot boven het schaambeen weggehaald. Wat de beste oplossing is in uw situatie, hangt af van de mate waarin u te maken heeft met een huidoverschot. Heeft u ook boven de navel een vet- en/of huidoverschot, dan zal een arts doorgaans een volledige buikwandcorrectie adviseren.

Het operatiegebied zal na de ingreep een tijdje gevoelloos zijn. Het gevoel komt vanzelf terug, dit kan echter wel een paar maanden duren.

De mini-buikwandcorrectie is een veilige ingreep, met net zoals iedere andere ingreep een zekere kans op complicaties. Algemene bijwerkingen die zich voor kunnen doen zijn onder andere nabloedingen, allergische reacties, infecties en slechte wondgenezing. Een enkele keer komt het voor dat er aan beide kanten van het litteken nog overtollige huid zichtbaar is. Dit kan later eenvoudig verwijderd worden. Van ernstige complicaties is, zeker bij gezonde mensen, bijna nooit sprake. De mogelijke risico’s worden tijdens het consult uitgebreid met u doorgenomen.

Incisies worden zoveel mogelijk gemaakt in de bikinilijn en zijn na afloop nauwelijks zichtbaar. Het litteken heeft 12 tot 18 maanden nodig om te herstellen en neemt steeds meer de kleur van de omliggende huid aan.

De kwaliteit van zowel de zorg als de ingreep is bij de kliniek in Istanbul van hoog niveau. Ervaren plastisch chirurgen weten hoe ze de beste en mooiste resultaten kunnen bereiken. Gedurende de behandelprocedure is een tolk aanwezig, zodat u geen communicatieproblemen ondervindt. De ingreep is bovendien goedkoper dan bij een Nederlandse kliniek.

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp vinden het consult en de nazorg plaats. De ingreep zelf wordt in de geaccrediteerde kliniek in Istanbul toegepast.

De samenwerking tussen de artsen en plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul zorgt er voor dat uw situatie altijd optimaal opgevolgd wordt. U wordt behandeld door ervaren specialisten en wordt gedurende de gehele procedure begeleidt. De korte wachtlijst maakt dat de gewenste ingreep vlot uitgevoerd kan worden.

Dit is afhankelijk van de ingreep die wordt toegepast. Na de mini-buikwandcorrectie blijft u een nacht in de kliniek, waar u optimaal verzorgd wordt. De volgende dag vindt een controle plaats en kan de behandelend arts u toestemming geven de kliniek te verlaten. Dat wil niet direct betekenen dat u naar huis kunt reizen. Vaak verblijft u eerst nog een paar dagen in het hotel, voordat u daadwerkelijk terug naar huis mag.

Een mini-buikwandcorrectie wordt niet automatisch vergoed. Het is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak. Eventuele vergoedingsmogelijkheden vanuit een aanvullende zorgverzekering staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw verzekering. Deze mogelijkheden verschillen per verzekeraar en kennen strikte voorwaarden.

Gedurende de behandelprocedure staan de artsen in Nederland en Turkije in nauw contact met elkaar. Na uw ontslag wordt uw medisch dossier overgedragen aan Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp. Voor nazorg en controles komt u naar de kliniek en bij tussentijdse vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Resultaten zijn niet direct zichtbaar. Het duurt meestal enkele maanden voordat u dit kunt beoordelen. Heeft u van tevoren een verkeerd beeld van de ingreep en/of is het verwachtingspatroon te hoog, dan kan het eindresultaat soms tegenvallen. Ervaren artsen zullen u al tijdens het intakegesprek wijzen op de resultaten die in uw situatie bereikt kunnen worden.

Tijdens het consult wordt uiteraard gekeken naar de overtollige huid die u wilt laten verwijderen. Daarnaast wordt gesproken over uw gezondheid en ingrepen die u in het verleden heeft doorgemaakt. Neem een overzicht mee van de medicatie die u gebruikt. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel met een overzichtelijke prijsopgave.

Ja, al zal daar uw huid opnieuw door uitrekken. Het bereikte resultaat kan hierdoor wel verloren gaan.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.