Skip to content

Neuscorrectie Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een neuscorrectie in Turkije? Neuzen, ze zijn er in verschillende vormen en maten. Uw neus is bepalend voor uw gezicht en hoort bij u.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Niet iedereen is echter even blij met de vorm of grote van de neus. Te groot, te klein, gedeukt of te plat. Er zijn weinig lichaamsdelen die zoveel variaties kennen als de neus. Bent u ongelukkig of ontevreden met uw neus? Een neuscorrectie kan een uitkomst zijn. Turkije is een populaire bestemming voor betaalbare cosmetische ingrepen. De neuscorrectie Turkije kosten zijn over het algemeen voordeliger dan in Nederland.

Wat zijn de voordelen van een neuscorrectie bij Dutch Clinic?

Cosmetische chirurgie in Turkije

Turkije is meer dan alleen een populaire vakantiebestemming. De cosmetische klinieken in het land zijn populair. De voorbije jaren is het aantal mensen dat voor een cosmetische ingreep naar Turkije reist explosief gestegen. De verklaring is hiervoor in de meeste gevallen eenvoudig; de tarieven zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland en bij gebrek aan vergoedingsmogelijkheden gaan mensen op zoek naar betaalbare alternatieven. De neuscorrectie Turkije kosten liggen gemiddeld 15% tot 45% lager dan in Nederland. Het verschil in kostprijs wordt veroorzaakt door de lagere kosten die klinieken in Turkije maandelijks uitgeven. Zowel de lonen als de overhead kosten zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland. Dutch Clinic biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een neuscorrectie in Istanbul betaalt u € 4.500 terwijl een gemiddelde kliniek in Nederland voor dezelfde ingreep € 6.000 in rekening brengt. Andere voordelen van een neuscorrectie bij Dutch Clinic in Istanbul zijn:

• Behandeling door ervaren specialisten die jaarlijks meer dan 400 neuscorrecties uitvoeren.
• Gebruik van moderne apparatuur en verfijnde behandeltechnieken.
• Nederlandstalige begeleiding tijdens uw verblijf in Istanbul.
• Professionele nazorg en controles in Hoofddorp.
• Mogelijkheid om de neuscorrectie in termijnen te betalen.

Vergelijk neuscorrectie Turkije kosten

Richt u zich op een neuscorrectie en leest u zichzelf in, in de behandelmogelijkheden? Tegenwoordig kunt u online klinieken, behandelingen, specialisten en kosten met elkaar vergelijken. Het is een interessante manier om meer inzicht te krijgen in de neuscorrectie mogelijkheden. Naast het vergelijken kunt u ervaringen en reviews van anderen bestuderen. Diverse schoonheids- en beauty fora besteden aandacht aan cosmetische ingrepen, zoals een neuscorrectie, die in Turkije worden toegepast. Op een forum leest u hoe anderen de neuscorrectie hebben ervaren en of de resultaten aan de verwachtingen voldoen. De bijdragen, vragen en ervaringen die geplaatst worden zijn om meerdere redenen interessant. Zo worden vaak de standaard vragen die u heeft over de neuscorrectie beantwoord, en u krijgt een overzicht van de klinieken en specialisten die de ingreep toepassen. Mensen bespreken ook regelmatig de kosten die men voor de ingreep heeft betaald.

Maak direct een afspraak

Betaalbare neuscorrectie Turkije kosten

Neuscorrecties behoren tot de cosmetische ingrepen. Een medische indicatie is bij het overgrote merendeel van de neuscorrecties niet voorhanden en vergoeding van de kosten blijft daardoor uit. Zelfs als een aanvullende zorgverzekering een gedeelte van de kosten betaald, blijft u zelf verantwoordelijk voor een substantieel deel van de kostprijs. Alhoewel steeds meer klinieken de mogelijkheid bieden om een cosmetische behandeling in termijnen te betalen, kiezen veel mensen voor een betaalbare neuscorrectie in Turkije. Dutch Clinic heeft in Istanbul een volledig geaccrediteerde kliniek, waar aan de strikte voorwaarden op het gebied van hygiëne, zorg en veiligheid wordt voldaan. Ook (inter)nationale kwaliteitskeurmerken zijn beschikbaar. Als u zich laat behandelen door de ervaren artsen en specialisten kunt u rekenen op:

• Vakbekwame specialisten die Engels spreken.
• Nederlandstalige begeleiding tijdens uw verblijf in de kliniek.
• Korte wachtlijsten.
• Professionele nazorg en controles.
• Voortdurende samenwerking tussen de artsen in de klinieken in Hoofddorp en Istanbul. Uw medisch dossier is altijd up-to-date.

Adviesgesprek neuscorrectie Turkije

Stoort u zich aan de vorm of omvang van uw neus? Hoort u regelmatig zeggen dat u bij het uitdelen van de neuzen vooraan in de rij heeft gestaan? Een neuscorrectie verbetert uw gezichtsverhoudingen en geeft u meer zelfvertrouwen. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling, u hoeft niet in de kliniek te worden opgenomen. De specialisten van Dutch Clinic geven u graag een persoonlijk behandeladvies. U bent welkom in Hoofddorp voor een gratis adviesgesprek. De arts laat zich aan de hand van voorbeelden welke resultaten u kunt verwachten en op welke manier de neuscorrectie wordt toegepast. Tijdens het consult is er gelegenheid om vragen te stellen en neuscorrectie voor en na foto’s te bekijken. Ook de reis naar en het verblijf in Istanbul worden nader toegelicht.

Meer weten over een neuscorrectie in Turkije?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een neuscorrectie in Turkije? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt hier een afspraak maken voor een gratis consult.

Neuscorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een neuscorrectie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De neuscorrectie is een operatieve ingreep om de vorm van uw neus te veranderen. Dat betekent niet alleen het verkleinen van een neus, maar ook het vergroten van de neus of de punt van de neus veranderen. Regelmatig wordt ook de hoek van de neus gewijzigd en worden onvolkomenheden zoals bobbels, afwijkingen en deukjes gecorrigeerd.
Neuscorrecties worden niet alleen ondergaan vanuit cosmetische oogpunt. De ingreep wordt namelijk ook regelmatig toegepast om onder meer hoofdpijnklachten of ademhalingsmoeilijkheden op te lossen. In dit soort gevallen is er vaak sprake van een medische indicatie en is vergoeding van de kosten vaak mogelijk.
U kunt een neuscorrectie overwegen als u ontevreden bent over uw neus. Deze ontevredenheid kan gaan over de aangeboren vorm van uw neus of de manier waarop uw neus zich vormt tijdens het ouder worden. De verwachting van de ingreep speelt een grote rol. Een neuscorrectie geeft uw gezicht de uitstraling die u in gedachten heeft. Om voor de ingreep in aanmerking te komen, dient u in goede gezondheid te verkeren.
De neuscorrectie vindt plaats onder narcose en duurt zo’n twee tot drie uur. Afhankelijk van het soort correctie die wordt toegepast, wordt de ingreep via de neusgaten uitgevoerd. Incisies worden meestal aan de binnenkant van uw neus gemaakt. Een enkele keer wordt een kleine incisie gemaakt tussen de neusgaten, daar blijft dan een klein littekentje achter.
In de neus zijn zogenaamde neustampons aangebracht en indien nodig een versterkende spalk aan de buitenzijde. Tijdens de nacontrole worden de neustampons verwijderd. Het aangebrachte verband wordt ongeveer een week na de ingreep verwijderd. Ademhalen door de neus kan de eerste weken wat moeizaam gaan door de zwellingen en korstjes.
Volg hiervoor altijd het advies van de plastisch chirurg goed op en overbelast uw lichaam niet. De eerste dagen houdt u volledige rust en zorgt u er voor dat het gezicht droog blijft. Daarna is gewoon douchen weer mogelijk, mits u kiest voor water dat niet te warm is. Dit kan extra zwellingen tot gevolg hebben.
Direct na de neuscorrectie zijn de behandelgebieden gezwollen en rood. Het duurt een aantal weken voor deze verschijnselen afnemen. Littekens hebben ruim een jaar nodig om volledig tot rust te komen en te genezen. Het littekenweefsel neemt de kleur van de omliggende huid aan en is door de geringe afmeting nauwelijks zichtbaar.
Een neuscorrectie is een relatief veilige ingreep. De plastisch chirurg bespreekt tijdens een consult zowel het verloop van de ingreep als de mogelijke complicaties en risico’s met u. Complicaties die zich voor kunnen doen zijn nabloedingen, bloeduitstortingen onder de ogen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties.
Slaap de eerste nachten met een extra kussen. Uw hoofd ligt dan hoger, wat de druk op het gezicht vermindert. Eventueel kunt u ook het hoofdeinde van het bed hoger zetten dan gebruikelijk. Probeer daarnaast op uw rug te slapen en minder op uw zij.
Nee, dit heeft even tijd nodig. Na de ingreep zijn uw neus en ogen licht gezwollen en blauw verkleurd. Het herstel verloopt gestaag en wordt mede bepaald door de structuur van uw huidweefsel, het kraakbeen en de kwaliteit van het bot.
Wordt uw neusbrug gecorrigeerd, dan is het de eerste zes weken niet mogelijk om een (zonne)bril te dragen. Bent u afhankelijk van een bril? Dan kan er een pleister op het voorhoofd aangebracht worden, waar de bril vervolgens op steunt.
Direct na de operatie is uw gezicht gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar. In de week die volgt nemen beide verschijnselen in intensiteit af. Wanneer de eventueel aangebrachte hechtingen zijn verwijderd, is het toegestaan om lichte werkzaamheden uit te voeren.
Wanneer de ingreep door een ervaren plastisch chirurg is uitgevoerd, blijven de resultaten behouden. U dient echter rekening te houden met het natuurlijke verouderingsproces, dat helaas niet stilgezet wordt met een neuscorrectie.
Met een medische indicatie worden de kosten doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar. Laat u de ingreep toepassen, omdat u ontevreden bent met de vorm, stand of afmeting van uw neus, dan blijft vergoeding vrijwel altijd uit.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak direct een afspraak

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com