Skip to content

Neuscorrectie Turkije

De neuscorrectie is een ingreep met veel effect. De vorm van de neus bepaalt voor een groot deel uw gezicht en kan daarmee ook van grote invloed zijn op uw zelfbeeld.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Voor het uiterlijk dat u wenst

De neuscorrectie is een ingreep met veel effect. De vorm van de neus bepaalt voor een groot deel uw gezicht en kan daarmee ook van grote invloed zijn op uw zelfbeeld. Wordt de neus naar wens gecorrigeerd, dan is de waarde daarvan ongekend. Om dat te bereiken is de intake vooraf van groot belang. Dan bespreken we de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Zodat de neuscorrectie uitgevoerd door de plastisch chirurg in Istanbul, Turkije u het uiterlijk geeft dat u wenst.

Meer informatie over neuscorrectie:

Wat zijn de voordelen van een neuscorrectie bij Dutch Clinic?

Redenen voor een neuscorrectie

Rhinoplastiek, een neuscorrectie, kan om heel verschillende redenen uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn er de cosmetische redenen zoals een grote of brede neus of een ongewenste vorm van de neus. Maar ook kan uw neus de oorzaak zijn van slecht ademen, hoofdpijn of veelvuldige neusverstoppingen. Wat de reden ook is, wij bespreken graag met u of een neuscorrectie ook bij u uitgevoerd kan worden.

Neuscorrectie in Istanbul, Turkije

Overweegt u een neuscorrectie, dan heeft u altijd eerst een consult bij onze kliniek in Nederland. Daar bespreken we de mogelijkheden en kunt u al uw vragen stellen. Ook nemen we dan uw wensen en verwachtingen door en in hoeverre de neuscorrectie daaraan kan voldoen. Als u in aanmerking komt voor een neuscorrectie, dan worden alle afspraken gedetailleerd doorgegeven aan de plastisch chirurg in Turkije. Het gehele verblijf in Istanbul regelen wij vervolgens voor u en als u wilt, ook de heen- en terugvlucht. Ook ontvangt u persoonlijke instructies ter voorbereiding op de ingreep.

Maak direct een afspraak

De behandeling

De neuscorrectie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Afhankelijk van de ingreep duurt de operatie twee tot drie uur. U verblijft dan nog een nacht in het ziekenhuis waarna u weer naar uw hotel gebracht. In uw neus zitten dan twee neustampons. Uitwendig is er ook een verband en eventueel een spalkje aangebracht. Gedurende de dagen erna vinden de nacontroles plaats en worden de neustampons verwijderd. Het verband zal na ongeveer een week verwijderd worden. De eerste nacontroles vinden nog plaats in het ziekenhuis in Istanbul. Daarna gaat u terug naar Nederland waar u voor de nazorg onder behandeling komt van dokter Deniz van Dutch Clinic.

Herstel van een neuscorrectie

Direct na de operatie is uw neus erg gezwollen waardoor u niet door uw neus kunt ademhalen. De zwelling verdwijnt in de loop van enkele weken maar na zo’n twee weken kunt u al wel weer door u uw neus ademhalen. Ook zullen er bloeduitstortingen zijn rond uw neus en ogen, ook dit verdwijnt in de loop van de dagen na de neuscorrectie. Om uw lichaam te laten herstellen is het belangrijk dat u enkele dagen absolute rust houdt. Na een week kunt u weer lichte werkzaamheden verrichten maar u mag dan nog niet bukken. Pas na zes weken kunt u weer zwaar fysiek belast worden.

Resultaat van een neuscorrectie

In de eerste dagen na de neuscorrectie ziet uw neus en gezicht er allesbehalve toonbaar uit. Het resultaat is dan ook nog zeker niet zichtbaar. Pas als alle zwellingen zijn weggetrokken en uw huid geen bloeduitstortingen meer heeft, begint u het eerste resultaat te zien. Toch zal het tot een jaar duren voordat het uiteindelijke resultaat van de neuscorrectie echt zichtbaar is. Dit resultaat is blijvend alhoewel het natuurlijke proces van veroudering altijd nog wat invloed op de vorm van uw neus kan hebben.

Meer weten over een neuscorrectie in Turkije?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een neuscorrectie in Turkije? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt hier een afspraak maken voor een gratis consult.

Neuscorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een neuscorrectie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De neuscorrectie is een operatieve ingreep om de vorm van uw neus te veranderen. Dat betekent niet alleen het verkleinen van een neus, maar ook het vergroten van de neus of de punt van de neus veranderen. Regelmatig wordt ook de hoek van de neus gewijzigd en worden onvolkomenheden zoals bobbels, afwijkingen en deukjes gecorrigeerd.
Neuscorrecties worden niet alleen ondergaan vanuit cosmetische oogpunt. De ingreep wordt namelijk ook regelmatig toegepast om onder meer hoofdpijnklachten of ademhalingsmoeilijkheden op te lossen. In dit soort gevallen is er vaak sprake van een medische indicatie en is vergoeding van de kosten vaak mogelijk.
U kunt een neuscorrectie overwegen als u ontevreden bent over uw neus. Deze ontevredenheid kan gaan over de aangeboren vorm van uw neus of de manier waarop uw neus zich vormt tijdens het ouder worden. De verwachting van de ingreep speelt een grote rol. Een neuscorrectie geeft uw gezicht de uitstraling die u in gedachten heeft. Om voor de ingreep in aanmerking te komen, dient u in goede gezondheid te verkeren.
De neuscorrectie vindt plaats onder narcose en duurt zo’n twee tot drie uur. Afhankelijk van het soort correctie die wordt toegepast, wordt de ingreep via de neusgaten uitgevoerd. Incisies worden meestal aan de binnenkant van uw neus gemaakt. Een enkele keer wordt een kleine incisie gemaakt tussen de neusgaten, daar blijft dan een klein littekentje achter.
In de neus zijn zogenaamde neustampons aangebracht en indien nodig een versterkende spalk aan de buitenzijde. Tijdens de nacontrole worden de neustampons verwijderd. Het aangebrachte verband wordt ongeveer een week na de ingreep verwijderd. Ademhalen door de neus kan de eerste weken wat moeizaam gaan door de zwellingen en korstjes.
Volg hiervoor altijd het advies van de plastisch chirurg goed op en overbelast uw lichaam niet. De eerste dagen houdt u volledige rust en zorgt u er voor dat het gezicht droog blijft. Daarna is gewoon douchen weer mogelijk, mits u kiest voor water dat niet te warm is. Dit kan extra zwellingen tot gevolg hebben.
Direct na de neuscorrectie zijn de behandelgebieden gezwollen en rood. Het duurt een aantal weken voor deze verschijnselen afnemen. Littekens hebben ruim een jaar nodig om volledig tot rust te komen en te genezen. Het littekenweefsel neemt de kleur van de omliggende huid aan en is door de geringe afmeting nauwelijks zichtbaar.
Een neuscorrectie is een relatief veilige ingreep. De plastisch chirurg bespreekt tijdens een consult zowel het verloop van de ingreep als de mogelijke complicaties en risico’s met u. Complicaties die zich voor kunnen doen zijn nabloedingen, bloeduitstortingen onder de ogen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties.
Slaap de eerste nachten met een extra kussen. Uw hoofd ligt dan hoger, wat de druk op het gezicht vermindert. Eventueel kunt u ook het hoofdeinde van het bed hoger zetten dan gebruikelijk. Probeer daarnaast op uw rug te slapen en minder op uw zij.
Nee, dit heeft even tijd nodig. Na de ingreep zijn uw neus en ogen licht gezwollen en blauw verkleurd. Het herstel verloopt gestaag en wordt mede bepaald door de structuur van uw huidweefsel, het kraakbeen en de kwaliteit van het bot.
Wordt uw neusbrug gecorrigeerd, dan is het de eerste zes weken niet mogelijk om een (zonne)bril te dragen. Bent u afhankelijk van een bril? Dan kan er een pleister op het voorhoofd aangebracht worden, waar de bril vervolgens op steunt.
Direct na de operatie is uw gezicht gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar. In de week die volgt nemen beide verschijnselen in intensiteit af. Wanneer de eventueel aangebrachte hechtingen zijn verwijderd, is het toegestaan om lichte werkzaamheden uit te voeren.
Wanneer de ingreep door een ervaren plastisch chirurg is uitgevoerd, blijven de resultaten behouden. U dient echter rekening te houden met het natuurlijke verouderingsproces, dat helaas niet stilgezet wordt met een neuscorrectie.
Met een medische indicatie worden de kosten doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar. Laat u de ingreep toepassen, omdat u ontevreden bent met de vorm, stand of afmeting van uw neus, dan blijft vergoeding vrijwel altijd uit.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak direct een afspraak

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.