Skip to content

Ooglidcorrectie in Turkije

Overweegt u een ooglidcorrectie Turkije (Istanbul)? Wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder uw ogen kan dit uw gezicht een norse, vermoeide uitstraling geven. Met een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie worden deze problemen op uitstekende wijze opgelost. Plastisch chirurgen gebruiken moderne behandeltechnieken en apparatuur om een natuurlijk resultaat te bereiken.

Ooglidcorrecties Turkije: wel of niet doen?

Via Dutch Clinic is het mogelijk om een ooglidcorrectie in Turkije te ondergaan, we gaan daar hetzelfde te werk als bij een ooglidcorrectie in Hoofddorp. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de bovenooglidcorrectie en onderooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde operatie om u weer een jongere uitstraling en frisse blik te geven. Deze ingreep, ook bekend als blepharoplastiek, wordt uitgevoerd als de huid van de oogleden verslapt.

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie is een ingreep voor hangende oogleden en geeft je een frissere uitstraling.

Onderooglidcorrectie

Heeft u blijvende wallen of verslapte onderoogleden? Dan is een onderooglidcorrectie de juiste ingreep.

Boven- en ondercorrectie

Is uw blik vermoeid? Heeft u last van wallen of vaak hoofdpijn? Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

Vlotte ooglidcorrectie in Turkije

Een ooglidcorrectie is een medische ingrepen die vaak worden toegepast. Het is een kortdurende, relatief eenvoudige behandeling. Afhankelijk van het soort correctie dat wordt toegepast duurt de ingreep 30 tot 60 minuten. Voor een mooi resultaat, is het belangrijk om de ingreep door een ervaren chirurg toe te laten passen. De ingreep vindt plaats tijdens een dagbehandeling en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Na de ingreep wordt gestart met het koelen van de ogen, zodat zwellingen en bloeduitstortingen worden tegengegaan. In de dagen na de ingreep blijft u regelmatig koelen, dit is van positieve invloed op het herstel. Na 7 tot 10 dagen zijn de zwellingen en bloeduitstortingen zover afgenomen dat de meeste mensen weer aan het werk gaan.

De beperkte omvang van de ingreep, maakt dat u ook in Nederland bij plaatselijke klinieken een betaalbaar tarief betaald voor een ooglidcorrectie. Zo kunt u bij Dutch Clinic al een ooglidcorrectie laten toepassen vanaf € 599 in onze actieperiodes. Als u dan kijkt naar de bijkomende reis- en verblijfkosten wanneer u dezelfde ingreep in Turkije (Istanbul) ondergaat, dan bent u in Nederland verrassend genoeg goedkoper uit.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van oogheelkunde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ooglidcorrecties voor en na

Voor- en nadelen ooglidcorrectie in Turkije

Op financieel vlak is een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks voordeliger dan in Nederland. Met name de bijkomende reis- en verblijfkosten zijn hierop van invloed. Wanneer u de ingreep toch in Turkije toe laat passen, dan is het van belang dat u weet waar u terecht kunt nadat u terug thuis bent. Hoe is het wanneer zich complicaties voordoen? Waar moet u heen om hechtingen te laten verwijderen? Wie kunt u raadplegen met vragen over de resultaten? De ooglidcorrectie is een veilige ingreep, waar zich ondanks alle goede voorbereidingen complicaties bij voor kunnen doen.

  • Nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, littekens.
  • Veranderd gevoel.
  • Problemen met het open en sluiten van de ogen.
  • Droge ogen.

Een of een aantal dagen na de ooglidcorrectie krijgt u van de arts toestemming om naar huis te reizen. Wanneer zich eenmaal thuis complicaties voordoen is het goed om te weten dat er een arts beschikbaar is om u te helpen. Heeft de Turkse kliniek een vestiging in Nederland, dan is dat al wat makkelijker dan wanneer de enige vestiging zich in Turkije bevindt. Datzelfde is van toepassing wanneer u zich voorbereidt op een ooglidcorrectie en daarvoor graag naar een consult bij een kliniek wilt gaan. Nederlandse vestigingen zijn sneller te bereiken dan de vestiging in Turkije. Meerdere keren heen en weren reizen brengt extra kosten met zich mee.

Ooglidcorrectie Turkije aanbieding

Vergelijk het aanbod van Turkse en Nederlandse ooglidcorrecties met elkaar. U zult zien dat een ooglidcorrectie in Turkije niet of nauwelijks goedkoper is dan in Nederland. De voordelen haalt u uit de lagere reiskosten, de vlotte bereikbaarheid na de ingreep en het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatie mogelijkheden met de behandelend arts en/of kliniek medewerkers. Ook bij Nederlandse klinieken kunt u interessante tarieven voor een ooglidcorrectie verwachten.

Wanneer er bij u sprake is van dermate ernstig slappe oogleden dat uw zicht wordt beperkt, kan een oogarts een medische indicatie voor een ooglidcorrectie geven. Deze indicaties worden vrijwel uitsluitend verstrekt voor bovenooglidcorrecties. Met een medische indicatie wordt een gedeelte van ooglidcorrectie kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u zich in een buitenlandse kliniek laat behandelen, zijn de vergoedingsmogelijkheden vaak erg beperkt.

Waarom een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic?

Advies ooglidcorrectie

Ziet u er ouder uit dan uw werkelijke leeftijd? Heeft u geregeld last van hoofdpijn, omdat uw oogleden uw gezichtsveld beperken? Een ooglidcorrectie is voor veel mensen een geschikte oplossing. De ingreep, waarbij overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd, biedt uitstekende resultaten. Na de ooglidcorrectie heeft u langdurig resultaat. Na verloop van een aantal jaren kan de huid verder verslappen. Hoe snel dit gebeurt verschilt per persoon. Vaak kan de behandeling dan herhaald worden.

Bent u benieuwd of een boven- of onderooglidcorrectie voor een geschikte ingreep is? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het consult worden uw oogleden bekeken en geeft een arts uitleg over de behandelmogelijkheden. Meer weten? Of wilt u direct een afspraak maken voor informatie over een ooglidcorrectie neem dan telefonisch contact op met Dutch Clinic op: +31 (0)20 214 2033.

Blij met het resultaat

Doctor Deniz Akdogan is een gastvrije arts. Niet formeel maar professioneel. Geen wachtrij bij deze kliniek, maar een adequate en snelle behandeling. Niet, zoals elders, procedureel maar functioneel, menselijk en sociaal. Een voorbeeld voor andere klinieken. Ik ben heel fijn en deskundig geholpen. Vooraf heb ik goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het corrigeren van mijn ooglid. Na het consult had ik direct een goed gevoel bij Dutch Clinic.

– Lieke Kok

Download onze brochure over ooglidcorrecties

Wilt u meer lezen over de ooglidcorrectie van Dutch Clinic bekijk dan de brochure. Hierin vind u informatie over waarom u kunt kiezen voor een ooglidcorrectie en wat ermee opgelost zou kunnen worden.

Voor- en nadelen ooglidcorrectie

Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van een ooglidcorrectie. Iedere cosmetische of medische ingreep heeft namelijk zijn voordelen maar ook zijn nadelen.

De beste nazorg

Een ooglidcorrectie is een medische ingreep. Daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijke aandacht en goed medisch advies tijdens de nazorg die nodig is na een ooglidcorrectie.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van oogheelkunde?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie Turkije

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de ooglidcorrectie in Turkije (Istanbul). De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Prijzen voor een aantal cosmetische ingrepen liggen in Turkije lager dan in Nederland. Ook ooglidcorrecties worden in Turkije uitgevoerd. U kunt de ingreep in Nederland en Turkije met elkaar vergelijken en op basis van deze gegevens een keuze maken voor een behandelaar.
Nee, verrassend genoeg zit er nauwelijks verschil in de prijzen tussen Nederland en Turkije. Met de bijkomende reis- en verblijfkosten kan de totale prijs voor een ooglidcorrectie in Turkije hoger uitvallen dan verwacht.
Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland en Turkije. De ervaren artsen passen al meer dan 15 jaar boven- en onderooglidcorrecties toe, waarbij er wordt gewerkt met de modernste apparatuur. U bent verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele (na)zorg.
U kunt bij Dutch Clinic in Hoofddorp een afspraak maken voor een gratis consult. Het behandeltraject wordt hier uitgebreid met u doorgenomen. De artsen in Istanbul en Hoofddorp onderhouden nauwe contacten, waardoor uw medisch dossier zonder problemen wordt opgevolgd en u niet telkens uw verhaal hoeft te doen. Ook nazorg en controles vinden in Hoofddorp plaats.
Ja, tijdens uw verblijf in Istanbul zijn er Nederlandssprekende consulenten aanwezig.
Nee, als u een ooglidcorrectie in Turkije toe laat passen dan verblijft u een aantal dagen en nachten ter plaatse. Pas nadat de arts toestemming geeft kunt u terug naar huis reizen. U verblijft in een comfortabel hotel. De transfers tussen het vliegveld, hotel en kliniek zijn bij het behandeltarief inbegrepen.
Na terugkomst uit Turkije kunt u voor nazorg terecht bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Indien u klachten krijgt als aanhoudende pijn, ontstekingen en/of koorts dan is het belangrijk om direct contact op te nemen, zodat een arts u snel kan zien en erger kan worden voorkomen.
Zeker. Het is altijd prettig om een bekend gezicht in de buurt te hebben. Geef tijdens het plannen van de ingreep aan dat u samen met een geliefde of bekende naar Istanbul reist.
Er zijn altijd Nederlandssprekende consulenten aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een taalbarrière.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.