Skip to content

Armlift Turkije forum

Bent u op zoek naar een armlift in Turkije forum? Na verloop van tijd, door het volgen van een streng dieet of door een zwangerschap kan de huid van de arm de natuurlijke elasticiteit verliezen en gaan hangen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een armlift is de beste manier om dit te corrigeren en zowel de overtollige huid als opgehoopte vetweefsels blijvend te verwijderen. Op een armlift Turkije forum leest u ervaringen en meningen van mensen die de ingreep hebben ondergaan en/of die zich, net zoals u, voorbereiden op een armlift.

Wat zijn de voordelen van een armlift bij Dutch Clinic?

Inhoud armlift Turkije forum

De bedoeling van een armlift forum is anderen te informeren over de ingreep, uitvoerend klinieken en resultaten. Diverse websites en platforms besteden in uiteenlopende talen aandacht aan de armlift. Zo kunt u onder meer lezen hoe de ingreep wordt toegepast en wat u van de operatie kunt verwachten. Een armlift duurt ongeveer 2 uur en wordt onder narcose uitgevoerd. De ingreep bestaat uit het verwijderen van de overtollige huid aan de binnenkant van de armen. Meestal wordt de armlift gecombineerd met liposuctie om zo ook het opgehoopte vet te verwijderen.

• Voor de armlift. Maak kennis met een behandelend kliniek tijdens een consult. De cosmetisch arts brengt uw situatie in beeld en adviseert de best passende techniek. Ook wordt geadviseerd om al enkele weken voor de ingreep te stoppen met roken.
• De ingreep. Een armlift vindt plaats in een geaccrediteerde kliniek en behoort tot de vrij eenvoudige cosmetische ingrepen met een zeer kleine kans op complicaties. U verblijft één nacht in de kliniek en wordt de volgende dag teruggebracht naar het hotel.
• Na de ingreep. In het operatiegebied worden drains aangelegd, die de volgende dag verwijderd worden. Er wordt een verband aangelegd dat tenminste 2 weken dag en nacht blijft zitten. De eerste dagen doet u het rustig aan en beweegt u de armen zo min mogelijk. Na 4 tot 6 weken kunnen de meeste werkzaamheden en activiteiten weer normaal uitgevoerd worden.
• Littekens zijn zichtbaar en hebben gemiddeld 12 maanden nodig om helemaal tot rust te komen. Resultaten van de armlift zijn vlot zichtbaar, al kan het eindresultaat pas na 6 maanden beoordeeld worden.

Op een armlift Turkije forum kunt u lezen hoe anderen het herstel hebben ervaren en wat u tijdens deze periode beter niet of juist wel kunt doen.

Kosten armlift Turkije op forum vergelijken

De kosten van de armlift die u in Turkije ondergaat, hangen af van de behandeltechniek en van de uitvoerend kliniek. Zeker is dat de totale kosten van de armlift aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland. Dutch Clinic is bekend om de prima prijs-kwaliteitverhouding en overhandigt u een persoonlijke kostenopgave tijdens het adviesgesprek. U bent bij Dutch Clinic zeker van een all-in tarief, waarbij onder andere persoonlijke begeleiding en professionele nazorg zijn inbegrepen. Alle cosmetische en medische behandelingen die door de kliniek worden aangeboden en toegepast zijn inclusief hotelovernachtingen, medicatie, Nederlandstalige begeleiding, transfers in Istanbul, opname en behandeling in de kliniek. Het adviesgesprek, maar ook de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. Het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. Lees op een armlift Turkije forum wat anderen voor de ingreep betaald hebben en of de ingreep aan de verwachtingen heeft voldaan. Kijk daarbij of er sprake is geweest van onverwacht bijkomende kosten en hoe de prijzen zijn in verhouding met Nederlandse klinieken.

Maak direct een afspraak

Vraag en antwoord op een armlift forum

Een forum is een prima gelegenheid om vragen te stellen en antwoorden op eerder gestelde vragen te lezen. Bij het overwegen van een cosmetische behandeling, hebben veel mensen vooraf dezelfde basisvragen. Door deze vragen op een forum te stellen, krijgt u antwoord van ervaringsdeskundigen. Vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie kunt u later tijdens een adviesgesprek bij een cosmetisch arts stellen. Wordt de haarkliniek of cosmetisch arts van uw voorkeur negatief omschreven? Maak zelf kennis met een kliniek en ervaar zelf hoe een ingreep wordt toegelicht en hoe deze op uw persoonlijke omstandigheden en mogelijkheden wordt gereflecteerd. Laat u niet ontmoedigen en als uw gevoel goed en vertrouwd is, dan is er geen reden om aan te nemen dat u de ingreep niet met vertrouwen tegemoet kan zien.

Succesvolle armlift Turkije

Heeft u reviews en meningen gelezen over een armlift in Turkije en heeft u vragen? Laat uzelf adviseren en voorlichten door de ervaren artsen van Dutch Clinic. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek in Hoofddorp. Beschikt u over revelante informatie die betrekking heeft op uw gezondheid? Neem deze dan mee naar het consult, de gegevens kunnen van invloed zijn op de keuze voor een behandeltechniek.

Afspraak gratis consult

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties veroorzaken. Overweegt u een behandeling, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke behandeltechniek het beste bij u past. U kunt een voorkeur hebben voor een armlift, maar misschien is de mening van de chirurg anders en geeft liposuctie of een combinatie van beide technieken een beter resultaat. Stel de vragen die u heeft en bekijk armlift voor en na foto’s. Het gesprek geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en de behandelprocedure wordt nader toegelicht. Meer weten? Bel ons of vul het online contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en eventueel vetweefsel aan de bovenarmen wordt verwijderd. Dit wordt gedaan om verslapte en hangende huid te corrigeren.

Over het algemeen kan een armlift worden toegepast zolang uw gezondheid het toelaat. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat een armlift geen methode is om gewicht te verliezen. Het wordt aanbevolen om tijdens het consult met de arts te bespreken of u geschikt bent voor de ingreep.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen aanwezig is, kunt u overwegen om een liposuctiebehandeling te ondergaan. Deze ingreep is minder invasief dan een armlift, omdat alleen vetweefsel wordt verwijderd. De littekens na een liposuctie zijn ook minimaal in vergelijking met een armlift.

Een armlift wordt uitgevoerd onder volledige narcose en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de ingreep wordt overtollige huid aan de binnenzijde van de bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt van de oksel tot de onderzijde van de bovenarm. Na het sluiten van de incisie wordt de arm verbonden en verblijft u meestal een nacht in de kliniek.

De incisie voor een armlift bevindt zich aan de binnenkant van de arm en loopt over de gehele lengte van de bovenarm. In de eerste maanden na de ingreep kan het litteken rood van kleur zijn, maar na verloop van tijd zal het litteken geleidelijk aan de kleur van uw huid aannemen. Het is belangrijk om verse littekens minstens een jaar niet bloot te stellen aan de zon en indien nodig een littekencrème te gebruiken.

Een armlift wordt uitgevoerd onder narcose, dus u voelt geen pijn tijdens de ingreep. Na de ingreep kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekken en pijn. Deze symptomen kunnen worden bestreden met pijnstillers. Een drukverband wordt aangebracht om zwelling te verminderen en de wondgenezing te bevorderen. Het verband wordt meestal na 3 tot 7 dagen verwijderd.

Nee, een armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid zelf. De ingreep richt zich op het verwijderen van overtollige huid en eventueel vetweefsel. Als u last heeft van striae op uw armen, kan de armlift de verschijning van striae verminderen doordat er minder huid aanwezig is. Echter, de huid die niet wordt verwijderd, behoudt nog steeds de striae.

Over het algemeen zijn de resultaten van een armlift blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, vooral als uw gewicht stabiel blijft. Het is echter belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden, met regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtig voedingspatroon, om de resultaten op lange termijn te behouden.

Een armlift is over het algemeen een veilige ingreep, maar zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er algemene risico’s en bijwerkingen. Dit kan onder andere nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens omvatten. Het is belangrijk om ruim voor de ingreep te stoppen met roken, omdat roken de wondgenezing kan beïnvloeden en complicaties kan veroorzaken.

Als u na de armlift aanhoudende klachten heeft, is het raadzaam om contact op te nemen met de kliniek waar de ingreep is uitgevoerd. Bijvoorbeeld, als u symptomen van een wondinfectie ervaart, zoals koorts, roodheid, zwelling en pus uit de wond, kan een arts u adviseren of een passende behandeling starten.

Afhankelijk van het herstelproces kunt u na ongeveer een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden meestal pas na 4 tot 6 weken na de ingreep aanbevolen. De tijd die nodig is om terug te keren naar uw normale werkzaamheden varieert afhankelijk van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste armliftprocedures worden één of meerdere drains geplaatst om het overtollige wondvocht en bloed af te voeren. Het plaatsen van drains wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. Meestal worden de drains een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor een armlift bij Dutch Clinic bedragen € 3.199. Deze kosten omvatten de ingreep zelf, transfers, ziekenhuisverblijf, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegreis van en naar Istanbul, die eventueel door de kliniek kunnen worden geregeld.

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans geen armliftprocedures. In sommige gevallen kan een plastisch chirurg een medische indicatie adviseren en kunt u een vergoeding aanvragen. Als vergoeding niet wordt verleend, bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

Als u overweegt een armlift te combineren met een zonvakantie, is de volgorde van belang. Na de armlift wordt aanbevolen om het litteken minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan zonlicht. Als u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie, bespreek dan de mogelijkheden met de plastisch chirurg en zorg ervoor dat de vakantie voorafgaat aan de ingreep.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com