Skip to content

Armlift Turkije Istanbul

Overweegt u een armlift in Turkije, Istanbul? Naarmate u ouder wordt, verslapt de natuurlijke stevigheid van de spieren en neemt de soepelheid van de huid af.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

In combinatie met gewichtsverlies kan de huid van uw bovenarmen gaan hangen. De huid kan zelfs zo sterk afzakken dat bovenkleding te strak en oncomfortabel om de armen zit. Een armlift kan hierbij helpen. U kunt een armlift Turkije Istanbul of een ingreep bij een Nederlandse kliniek overwegen.

Wat zijn de voordelen van een armlift bij Dutch Clinic?

Verschil armlift Istanbul en Nederland

Armlift resultaten zijn succesvol bij mannen en vrouwen die een overschot aan huid al dan niet in combinatie met vet op de bovenarmen hebben. De procedure kan met twee technieken, of een combinatie daarvan, worden uitgevoerd. Bij een volledige armlift wordt een incisie gemaakt in de oksel en via de binnenkant van uw arm naar de elleboog. De overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd, waarna de incisie gehecht wordt. Volstaat een armlift door middel van liposuctie? Dan maakt een arts alleen een aantal kleine incisies in de natuurlijke huidplooien, waardoor verdovende tumescente vloeistof wordt ingespoten. Het opgehoopte vet wordt met een canule weggezogen. De incisies worden met hechtpleisters gedicht. Afhankelijk van de behandeltechniek verloopt het herstel vlot en heeft u mooie, goed gevormde bovenarmen. De ingreep wordt wereldwijd toegepast. Als u de behandelmogelijkheden in Nederland en Turkije met elkaar vergelijkt dan valt direct op dat in Turkije lagere tarieven gerekend worden. Verschillen van 20% tot 50% zijn normaal en zijn te wijten aan de lagere loonkosten en vaste maandlasten die Turkse klinieken betalen. De kwaliteit van de zorg bij Dutch Clinic in Istanbul is constant hoog. De kliniek voldoet aan strikte regelgeving op het gebied van zorg en hygiëne en u wordt behandeld door ervaren cosmetisch artsen.

Betaalbare armlift Turkije in Istanbul

Als u voor een armlift naar Turkije gaat dan heeft u daar vooraf lang en grondig nagedacht. U heeft ervaringsverhalen gelezen en u heeft zichzelf laten adviseren door gespecialiseerde artsen. Dutch Clinic staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding en de korte wachtlijsten. Na een adviesgesprek kan de ingreep binnen een paar weken gepland worden. Dat de lage prijs bovendien all-in is, is mooi meegenomen. Een armlift in Istanbul kost € 1.999, bij dit bedrag zijn inbegrepen de transfers, hotelovernachtingen, verblijf en begeleiding in de kliniek, het consult, controles en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegtickets van en naar Turkije. In overleg met Dutch Clinic kunnen deze voor u organiseert worden. In Nederland kost een vergelijkbare ingreep gemiddeld € 4.000. Zeker wanneer uw zorgverzekeraar geen vergoedingsmogelijkheden heeft, is dat een groot verschil dat u kunt besparen.

Maak direct een afspraak

Vlot herstel armlift Istanbul

Na de ingreep kunnen drains in het behandelgebied zijn aangebracht. Deze dienen om het wondvocht en bloed optimaal af te kunnen voeren. De arts verwijdert de drains een aantal uren na de armlift of de volgende dag. Uw armen zijn verbonden met een strak, elastisch verband. Deze eerste weken blijft het verband dag en nacht zitten. De druk zorgt ervoor dat de huid- en weefsellagen met elkaar verkleven en dat de zwellingen afnemen. Gun uw armen voldoende rust en beweeg de eerste dagen met de nodige voorzichtigheid. Probeer de eerste weken geen zware fysieke werkzaamheden en/of sporten uit te voeren. De wonden hebben gemiddeld 2 weken nodig om te genezen. Bouw de bewegingen langzaam op en hervat uw werkzaamheden in overleg met de arts. Vier tot zes weken na de armlift kunt u voorzichtig weer gaan sporten. Doorgaans duurt het zes weken voordat u volledig bent hersteld van de armlift. De ingreep heeft een klein risico op complicaties zoals allergische reacties, nabloedingen en ontstekingen. Overhaast niets en volg de adviezen van de arts op, zodat u later met een tevreden gevoel terugkijkt op de armlift die u heeft laten toepassen.

Gratis consult armlift in Istanbul

De artsen van Dutch Clinic hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de armlift behandeling. U kunt armlift voor en na foto’s bekijken om te zien hoe de resultaten zijn. Tijdens een consult in de kliniek wijst een arts u op het feit dat een volledige armlift een behoorlijk groot litteken achterlaat op uw arm. Incisies worden zoveel mogelijk op voor het oog niet opvallende plaatsen gemaakt. Bij een voorspoedig herstel van het littekenweefsel, ziet u dat het litteken langzaam de kleur van de gewone huid aanneemt. Maak een afspraak voor een gratis consult en laat uzelf adviseren over de behandelprocedure, armlift technieken, de resultaten en de kosten. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Afspraak gratis consult

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties veroorzaken. Overweegt u een behandeling, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke behandeltechniek het beste bij u past. U kunt een voorkeur hebben voor een armlift, maar misschien is de mening van de chirurg anders en geeft liposuctie of een combinatie van beide technieken een beter resultaat. Stel de vragen die u heeft en bekijk armlift voor en na foto’s. Het gesprek geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en de behandelprocedure wordt nader toegelicht. Meer weten? Bel ons of vul het online contactformulier in.

Maak direct een afspraak

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en eventueel vetweefsel aan de bovenarmen wordt verwijderd. Dit wordt gedaan om verslapte en hangende huid te corrigeren.

Over het algemeen kan een armlift worden toegepast zolang uw gezondheid het toelaat. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat een armlift geen methode is om gewicht te verliezen. Het wordt aanbevolen om tijdens het consult met de arts te bespreken of u geschikt bent voor de ingreep.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen aanwezig is, kunt u overwegen om een liposuctiebehandeling te ondergaan. Deze ingreep is minder invasief dan een armlift, omdat alleen vetweefsel wordt verwijderd. De littekens na een liposuctie zijn ook minimaal in vergelijking met een armlift.

Een armlift wordt uitgevoerd onder volledige narcose en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de ingreep wordt overtollige huid aan de binnenzijde van de bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt van de oksel tot de onderzijde van de bovenarm. Na het sluiten van de incisie wordt de arm verbonden en verblijft u meestal een nacht in de kliniek.

De incisie voor een armlift bevindt zich aan de binnenkant van de arm en loopt over de gehele lengte van de bovenarm. In de eerste maanden na de ingreep kan het litteken rood van kleur zijn, maar na verloop van tijd zal het litteken geleidelijk aan de kleur van uw huid aannemen. Het is belangrijk om verse littekens minstens een jaar niet bloot te stellen aan de zon en indien nodig een littekencrème te gebruiken.

Een armlift wordt uitgevoerd onder narcose, dus u voelt geen pijn tijdens de ingreep. Na de ingreep kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekken en pijn. Deze symptomen kunnen worden bestreden met pijnstillers. Een drukverband wordt aangebracht om zwelling te verminderen en de wondgenezing te bevorderen. Het verband wordt meestal na 3 tot 7 dagen verwijderd.

Nee, een armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid zelf. De ingreep richt zich op het verwijderen van overtollige huid en eventueel vetweefsel. Als u last heeft van striae op uw armen, kan de armlift de verschijning van striae verminderen doordat er minder huid aanwezig is. Echter, de huid die niet wordt verwijderd, behoudt nog steeds de striae.

Over het algemeen zijn de resultaten van een armlift blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, vooral als uw gewicht stabiel blijft. Het is echter belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden, met regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtig voedingspatroon, om de resultaten op lange termijn te behouden.

Een armlift is over het algemeen een veilige ingreep, maar zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er algemene risico’s en bijwerkingen. Dit kan onder andere nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens omvatten. Het is belangrijk om ruim voor de ingreep te stoppen met roken, omdat roken de wondgenezing kan beïnvloeden en complicaties kan veroorzaken.

Als u na de armlift aanhoudende klachten heeft, is het raadzaam om contact op te nemen met de kliniek waar de ingreep is uitgevoerd. Bijvoorbeeld, als u symptomen van een wondinfectie ervaart, zoals koorts, roodheid, zwelling en pus uit de wond, kan een arts u adviseren of een passende behandeling starten.

Afhankelijk van het herstelproces kunt u na ongeveer een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden meestal pas na 4 tot 6 weken na de ingreep aanbevolen. De tijd die nodig is om terug te keren naar uw normale werkzaamheden varieert afhankelijk van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste armliftprocedures worden één of meerdere drains geplaatst om het overtollige wondvocht en bloed af te voeren. Het plaatsen van drains wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. Meestal worden de drains een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor een armlift bij Dutch Clinic bedragen € 3.199. Deze kosten omvatten de ingreep zelf, transfers, ziekenhuisverblijf, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegreis van en naar Istanbul, die eventueel door de kliniek kunnen worden geregeld.

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans geen armliftprocedures. In sommige gevallen kan een plastisch chirurg een medische indicatie adviseren en kunt u een vergoeding aanvragen. Als vergoeding niet wordt verleend, bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

Als u overweegt een armlift te combineren met een zonvakantie, is de volgorde van belang. Na de armlift wordt aanbevolen om het litteken minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan zonlicht. Als u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie, bespreek dan de mogelijkheden met de plastisch chirurg en zorg ervoor dat de vakantie voorafgaat aan de ingreep.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com