Skip to content

Bilvergroting Turkije forum

Overweegt u een bilvergroting? Zoekt u meer informatie over behandelmogelijkheden? Lezen op een bilvergroting Turkije forum is een zeer toegankelijke manier om een beter beeld te krijgen van de ingreep en behandeltechnieken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Vindt u dat uw billen te plat zijn of heeft u het gevoel dat uw billen te veel zijn afgezakt? Dan kan een bilvergroting in Turkije een geschikte cosmetische behandeling zijn. De ingreep maakt uw billen steviger, ronder en voller. Dit uiteraard in verhouding met uw lichaamscontouren.

Wat zijn de voordelen van een bilvergroting bij Dutch Clinic?

Informatie bilvergroting Turkije forum

Op een bilvergroting Turkije forum leest u ervaringen van mannen en vrouwen die een bilvergroting hebben laten toepassen. Naast ervaringsverhalen worden ook vragen gesteld en beantwoord op een forum. Het is een plaats waar op overzichtelijke wijze behandeltechnieken, klinieken, cosmetisch artsen, tarieven en resultaten worden besproken. Online wordt op verschillende beauty websites en sites die cosmetische ingrepen behandelen een forum gedeelte toegevoegd. Het merendeel van de fora die u online vindt zijn actueel en vrij toegankelijk. Wilt u zelf een vraag stellen of een reactie plaatsen? Hou er dan rekening mee dat registratie noodzakelijk kan zijn. Het lezen van ervaringsverhalen op een forum werkt geruststellend en geeft inzicht in de behandeling. Bovendien wordt het taboe dat rondom een bilvergroting hangt doorbroken. De informatie op een bilvergroting Turkije forum is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en meningen van echte mensen.

Vergelijken bilvergroting prijzen

Naast ervaringsverhalen, vragen en antwoorden, worden op een bilvergroting Turkije forum ook de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit vergeleken. Om deze vergelijking objectief te kunnen doen en/of te beoordelen, legt u ingrepen waarbij dezelfde behandeltechniek is toegepast naast elkaar. Bilvergroting kosten worden deels door de techniek bepaald. Net zoals bij andere cosmetische ingrepen, wordt een bilvergroting op maat samengesteld en uitgevoerd. De prijs verschilt per persoon en per kliniek. Het verschil ontstaat door de omvang van de ingreep, de mate waarin uw billen gelift en/of vergroot worden en de ervaring en kwaliteit van de artsen. Een ingreep die de vorm en contouren van uw lichaam verandert, verdient kwalitatief hoogwaardige zorg. Om uzelf een mening te kunnen vormen over een kliniek of arts, is het goed om op consult te gaan bij een aantal klinieken. Zo ervaart uzelf bij welke kliniek u een klik voelt en waar u vertrouwen heeft in de artsen. U krijgt door het bezoeken van meerdere klinieken ook prijsopgaves op maat, zodat u nog beter kunt vergelijken.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting resultaten

Op een forum wordt meer gedeeld dan alleen ervaringen. Regelmatig wordt beeldmateriaal in de vorm van foto’s en video’s bij een mening toegevoegd. Deze foto’s laten zien hoe iemand eruit ziet vlak na een cosmetische ingreep en hoe de resultaten zich ontwikkelen. Waar u in een kliniek bilvergroting voor en na foto’s ziet, kunt u op een bilvergroting Turkije forum foto’s zien van de tussenliggende periode. Beeldmateriaal op een forum is over het algemeen betrouwbaar en objectief. Verschillen tussen echte foto’s en bewerkte beelden zijn vaak goed zichtbaar. Een ander voordeel van een bilvergroting forum is dat u ook minder positieve ervaringen kunt lezen. Negatieve ervaringen maken u alert op zaken waar u voor, tijdens en na een cosmetische behandeling extra aandacht aan kunt besteden en hoe een teleurstellend resultaat voorkomen kan worden.

Verschil bilvergroting Nederland en Turkije

Bij het vergelijken van de behandelmogelijkheden worden de prijsverschillen tussen een bilvergroting in Nederland en Turkije al snel duidelijk. Nederlandse klinieken rekenen uiteenlopende tarieven die gemiddeld 20% tot 50% hoger zijn dan in Turkije. Het is geen geheim dat een toenemend aantal mensen de gewenste cosmetische ingreep in het buitenland toe laat passen. De kwaliteit van Turkse klinieken is goed en de resultaten die bereikt worden zijn uitstekend. Overweegt u een bilvergroting in Turkije? Dutch Clinic heeft klinieken in Hoofddorp en Istanbul. De unieke samenwerking van ervaren artsen zorgt voor een vlekkeloze opvolging van uw medisch dossier. Terwijl u voor de ingreep naar de geaccrediteerde kliniek in Istanbul gaat, vinden het consult, de nazorg en controles in Hoofddorp plaats. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en de artsen werken met geavanceerde apparatuur. Na de ingreep verblijft u nog een aantal dagen in Istanbul, waarna u terug naar Nederland reist. Controles worden gepland in overleg met de arts die uw dossier opvolgt.

Informatief consult bilvergroting Turkije

Bent u geïnteresseerd in een cosmetische ingreep om uw billen meer vorm of stevigheid te geven? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. De onderlinge samenwerking tussen de plastisch chirurgen in Hoofddorp en Istanbul maakt dat een bilvergroting in Turkije op vlotte wijze verloopt en uw situatie optimaal wordt opgevolgd. De keuze om de ingreep zelf in Istanbul toe te laten passen, waardoor u gebruik maakt van professionele zorg in een geaccrediteerd ziekenhuis waar u in de vertrouwde handen van ervaren plastisch chirurgen bent. De ingreep kan voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden, waarmee u aanmerkelijk bespaard op de kosten van een ingreep die volledig in Nederland plaatsvindt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Bilvergroting Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een bilvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
De Braziliaanse bilvergroting, billift of butt lift, bestaat uit twee gedeeltes: liposuctie en lipofilling. Eerst wordt door middel van liposuctie vanaf een bepaalde plaats, uw heupen of buik, hardnekkig vet weggezogen. Dit vet wordt gezuiverd en door middel van lipofilling in uw billen geïnjecteerd. Uw billen worden met lichaamseigen vet opgevuld.
Het is belangrijk dat u over voldoende vet beschikt dat van een bepaalde plaats weggezogen kan worden. Zonder vet kan de Braziliaanse butt lift niet worden toegepast en kunt u een bilvergroting met injectables of eventueel implantaten overwegen.
De resultaten die met lipofilling bereikt worden, zijn over het algemeen erg natuurlijk. Het gebruik van lichaamseigen vet is aan grenzen gebonden. Van grote invloed op het resultaat is de hoeveelheid vet die tijdens de liposuctie behandeling wordt weggezogen. Goed om te weten is dat niet dezelfde hoeveelheid wordt geïnjecteerd en dat een gedeelte van het geïnjecteerde vet door uw lichaam wordt opgenomen en op natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens het consult bespreekt de arts de omvang van het volume van uw billen na de ingreep.
Zowel liposuctie als lipofilling zijn veilige ingrepen met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. In enkele gevallen is er sprake van nabloedingen en/of infecties. Ook kunt u tijdelijk duizelig zijn als gevolg van een vochttekort. Om de kans op bijwerkingen verder te verkleinen, wordt geadviseerd om ruim voor de bilvergroting te stoppen met roken en de instructies van de behandelend arts goed op te volgen.
De eerste twee weken draagt u het drukpak zowel overdag als in de nacht. Schaf meerdere setjes aan, zodat u regelmatig kunt verschonen. Na de eerste twee weken schakelt u over op het overdag dragen van de drukkleding. Gedurende de volgende vier weken draagt u de drukkleding dan alleen overdag. U trekt het pak uit kort voordat u gaat slapen.
De wondjes kunnen nog 24 uur wat nalekken, dit is een normaal gevolg van liposuctie. Het gebied dat behandeld is kan enige tijd stijf en hard aanvoelen. Deze stijfheid neemt vanzelf af, eventueel kunt u manuele lymfedrainage overwegen om het herstel te bespoedigen. Na het vergroten van de billen met lipofilling is het belangrijk om uw billen de eerste week zoveel mogelijk te ontzien. Zitten doet u maximaal 15 minuten achter elkaar. U krijgt instructies van de behandelend arts om op de juiste manier rechtop te zitten, zodat u het ingespoten vet niet belast. Na een week kunt u weer gewoon zitten.
Geadviseerd wordt om de eerste zes weken na de Braziliaanse bilvergroting niet te sporten. Veel hangt ook af van de sport die u beoefent. Bespreek de mogelijkheden met de behandelend arts, deze kan u gericht advies geven.
De kosten van de ingreep hangen af van de hoeveelheid vet die van een of meerdere locaties wordt verwijderd. Ook uw verwachtingen zijn van invloed op de kostprijs. U krijgt een overzichtelijke prijsopgave tijdens een consult bij een plastisch chirurg.
De chirurgische bilvergroting waarbij implantaten in uw billen worden geplaatst, wordt onder narcose uitgevoerd. Via een incisie in uw bilplooi wordt het implantaat ingebracht en op zijn plaats tussen de spiervezels geplaatst. De incisie wordt met hechtingen gedicht. Door te snijden en hechten in uw bilplooi zijn er later nauwelijks littekens zichtbaar.
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die last hebben van slappe, platte billen komen voor een bilvergroting met implantaten in aanmerking. Klinieken hanteren daarnaast aanvullende voorwaarden op het gebied van een gezond BMI. Vanaf 70 jaar kan gescreend worden op risico’s die een narcose met zich meebrengt.
Na de ingreep blijft u een nacht in het ziekenhuis. De volgende dag vindt een controle plaats en beoordeelt de behandelend arts of het verantwoord is om het ziekenhuis te verlaten. U ontvangt tips en richtlijnen voor een voorspoedig herstel.
De eerste zes weken mogen de bilimplantaten niet belast worden. U dient rechtop te zitten en niet onderuitgezakt in een stoel te hangen. Zit de eerste weken ook niet langer dan maximaal 15 aaneengesloten minuten. Slapen op uw rug doet u de eerste weken ook beter niet. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk op uw zij of buik te liggen. Doe het een paar dagen rustig aan. De meeste mensen gaan een paar dagen na de ingreep weer aan het werk. Informeer bij de arts wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden kunt hervatten.
Voor een natuurlijk resultaat kiest u samen met de chirurg de vorm en de grootte van de implantaten. Na de ingreep duurt het enige tijd voordat de resultaten zichtbaar worden. Zo kan na 3 maanden het eindresultaat beoordeeld worden. Belangrijk om te weten is dat het gevoel in uw billen een aantal weken anders is dan dat u gewend bent.
Een bilvergroting is een puur cosmetische ingreep, waarbij er geen sprake is van een medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort behandelingen helaas vrijwel nooit. Alleen met een medische indicatie is soms gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Gemaakte medische kosten kunnen onder bepaalde voorwaarden van uw jaarlijkse belastingaangifte worden afgetrokken. Laat u goed informeren door een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele moeilijkheden met de Belastingdienst.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com