Skip to content

Borstlift Turkije ervaringen

Fors gewichtsverlies, ouder worden of na een zwangerschap; uw borsten kunnen door verschillende oorzaken verslappen en gaan hangen. Veel vrouwen vinden het belangrijk om iets aan de hangende borsten te laten doen en gaan op zoek naar een geschikte oplossing. Met een borstlift krijgen uw borsten hun stevigheid en vorm terug. Vergelijkt u de mogelijkheden? De kans bestaat dat u zoekt naar borstlift Turkije ervaringen, om een vergelijking te maken met ingrepen die in Nederland zijn toegepast.

Diverse borstlift Turkije ervaringen

De borstlift is een ingreep die doorgaans pas wordt toegepast bij vrouwen die geen kinderwens meer hebben. Het betreft vaak vrouwen op oudere leeftijd die zich schamen of storen aan de hangende, slappe borsten. Onzekerheid en een afname van het zelfvertrouwen hebben impact op uw psychische welzijn. Zware borsten kunnen ook lichamelijke klachten veroorzaken. Heeft u regelmatig last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Een borstlift kan uw klachten verminderen en zelfs volledig wegenemen. Het laten corrigeren van uw borsten is een moeilijke keuze en iets waar u lang en goed over nadenkt. Borstlift Turkije ervaringen kunnen helpen bij het maken van een keuze. Cosmetische behandelingen zijn alom geaccepteerd en mensen die een ingreep hebben ondergaan, delen hier graag hun ervaring of mening over. Borstlift ervaringen vindt u op beauty websites, maar ook op een forum waar cosmetische en/of plastische chirurgie wordt besproken worden ervaringsverhalen gedeeld. Het is logisch dat u bij het overwegen van een borstlift vragen heeft over de ingreep en de resultaten. Borstlift Turkije ervaringen geven u een idee van de behandeltechnieken, de klinieken waar de ingreep wordt uitgevoerd, de ervaring van cosmetisch artsen en de manier waarop andere vrouwen het herstel ervaren.

Borstlift in Nederland of Turkije

Als u een borstcorrectie overweegt, dan gaat u daarvoor op zoek naar een geschikte kliniek. Online vindt u informatie, maar dit is vaak onvoldoende om uzelf een volledig beeld van de kliniek en de werkzame cosmetisch artsen te vormen. Dit is begrijpelijk en logisch. Het aantal binnen- en buitenlandse klinieken dat zichzelf online presenteert is uitgebreid. Het ruime aanbod maakt dat het moeilijk is om een keuze te maken. Kijkt u dan naar borstlift Turkije ervaringen dan kan de mening of ervaring van andere vrouwen u helpen met vergelijken. Niet iedere kliniek wordt online vermeld, en dit kan een hulpmiddel zijn om de ervaren klinieken van de minder noemenswaardige te onderscheiden. Naast de ervaring van de artsen is ook de prijs die u voor een borstlift betaalt van invloed op de keuze voor een behandelaar. Opvallend is dat van naam bekende klinieken vaak hogere tarieven in rekening brengen, maar dat de kwaliteit niet altijd beter is. Vergelijkt u de borstlift tarieven in Nederland en Turkije? Dan kunt u eerst kijken of en welke borstlift ervaringen er zijn en vervolgens naar het tarief. Kiest u een kliniek? Hou bij uw keuze dan rekening met het feit of een behandelend arts over aantoonbare ervaring beschikt. U kunt hier naar vragen tijdens een consult bij een kliniek. Ervaren artsen kunnen u foto’s laten zien van ingrepen die ze hebben toegepast.

Borstlift Turkije ervaringen vergelijken

De kosten voor een borstlift worden niet in alle gevallen en/of door iedere zorgverzekeraar vergoed. Vergelijken van zowel borstlift ervaringen als tarieven toont aan dat vrouwen vaak naar Turkse klinieken reizen om een borstcorrectie toe te laten passen. De tarieven zijn lager dan in Nederland en in geaccrediteerde klinieken zijn zeer ervaren en vakbekwame cosmetisch artsen werkzaam. Na een borstlift spreken vrouwen over een toename van het zelfvertrouwen en een afname van de pijnklachten. De ingreep zelf wordt niet als pijnlijk ervaren en de napijn neemt in de dagen na de ingreep vanzelf af. Als de zwellingen zijn weggetrokken, wordt de vorm van de borsten zichtbaar en delen vrouwen de mening dat de borsten mooier en steviger zijn dan voor de borstlift.

Persoonlijke borstlift ervaring

Overweegt u een borstlift in Turkije en bent u benieuwd hoe het behandeltraject verloopt? De cosmetisch artsen van Dutch Clinic passen jaarlijks ruim 750 borstlift behandelingen in Istanbul toe. De vestiging in Hoofddorp is de plaats waar het consult, de nazorg en controles plaatsvinden. Maakt u zich zorgen over de communicatie in Turkije? Tijdens uw verblijf is Nederlandstalige begeleiding aanwezig om communicatie problemen en misverstanden te voorkomen. De borstlift kan desgewenst gecombineerd worden met een kleine borstvergroting of een borstverkleining. In overleg met een arts bespreekt u uw verwachting en wordt een behandeltechniek besproken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Borstlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De stevigheid van uw borsten neemt vaak af door onder andere veroudering, gewichtsverlies en zwangerschap(pen). De tepel kan onder de borstplooi hangen, terwijl de vulling van het bovenste gedeelte van uw borsten vaak volledig is verdwenen. Met een borstlift wordt uw tepel naar boven verplaatst, kan eventueel een implantaat geplaatst worden, en worden uw borsten weer steviger.

Voor de ingreep tekent de plastisch chirurg op de huid af waar de incisies gemaakt worden en hoe de tepel wordt geplaatst. De behandelmethode is met u doorgenomen. De overtollige huid wordt verwijderd en daarna wordt de tepel naar boven verplaatst. Indien noodzakelijk wordt de vorm van uw tepel eveneens gecorrigeerd. Na het liften van uw borst worden de incisies gehecht en afgeplakt met pleisters. Eventueel worden drains en een drukverband aangebracht. De eerste nacht verblijft u in het ziekenhuis. De volgende dag worden de drain(s) verwijderd.

De borstlift wordt onder narcose uitgevoerd, u ervaart hierdoor geen pijn. De wonden kunnen na afloop van de ingreep pijnlijk zijn en u kunt een pijnlijk gevoel aan de borstspier ervaren. Deze napijn is tijdelijk en neemt in de dagen na de borstlift steeds verder af. De ergste pijn kunt u met een pijnstiller bestrijden.

Littekens na een borstlift zijn onvermijdelijk. De ervaren plastisch chirurg zal de plaatsen van de incisies nauwkeurig bepalen, zodat de littekens achter nagenoeg onopvallend zijn. Littekenvorming is afhankelijk van de omvang van de ingreep en de techniek die wordt toegepast. Tijdens een consult bij de arts kan worden aangegeven wat u ongeveer kunt verwachten op het gebied van littekenvorming.

De plastisch chirurg verwijdert tijdens de borstlift het overtollige borstweefsel. Uw borsten kunnen na de ingreep dan ook iets kleiner zijn dan voorheen. Wilt u meer volume? Dan kan de borstlift gecombineerd worden met het plaatsen van implantaten.

Na de borstlift kunt u een aantal weken niet fietsen, tillen, sporten en autorijden. Pas na twee weken begint u voorzichtig met het opbouwen van deze en andere taken. U mag dan ook weer autorijden. Lichamelijke inspanning en zware werkzaamheden zijn dan nog niet toegestaan. Als de operatiewonden na 6 weken genezen zijn, kunt u uw normale werkzaamheden en activiteiten weer oppakken. Een en ander hangt af van de aard van de werkzaamheden die u verricht.

U moet er rekening mee houden dat dit niet altijd het geval zal zijn. Dit is afhankelijk van de behandelmethode en het feit of er ook melkklierweefsel wordt verwijderd. Artsen adviseren om pas een borstlift toe te laten passen als u niet langer van plan bent om borstvoeding te geven.

Tijdens het verplaatsen van de tepel kunnen ook kleine huidzenuwen worden doorgesneden. Vaak blijft het gevoel van de tepel bewaard en een enkele keer is er sprake van een afname van het gevoel. In een beperkt aantal gevallen is de tepel als gevolg van de borstlift overgevoelig.

Roken heeft een negatief effect op de doorbloeding van uw huid. Voor het herstel na de borstlift is een optimale doorbloeding belangrijk. De kans op complicaties en bijwerkingen is aanmerkelijk groter bij rooksters dan bij niet-rooksters. Geadviseerd wordt om minimaal 6 weken voor en 6 weken na de geplande borstlift te stoppen met roken.

Een borstlift is een relatief veilige ingreep, met dezelfde risico’s als elke andere operatie. Zo is er een kleine kans op infecties en nabloedingen. Allergische reacties, slechte wondgenezing en (tijdelijk) een veranderd gevoel in de tepels kunnen zich voordoen. De meeste vrouwen die een borstlift laten toepassen, ondervinden geen hinder. Volg voor een vlot herstel de instructies van de arts altijd op.

De resultaten van de borstlift zijn langdurig. De natuurlijke lichaamsveroudering wordt echter niet tot stilstand gebracht. Afhankelijk van uw leeftijd veranderen de borsten als gevolg hiervan. Ook een toename in gewicht, het doormaken van een zwangerschap en een operatie zijn van invloed op de omvang en vorm van uw borsten. De resultaten die bereikt worden met de borstlift blijven jaren behouden en blijven extra lang mooi met voldoende lichaamsbeweging en een gezond, verantwoord voedingspatroon.

Geadviseerd wordt om na de borstlift een stevige, naadloze, sportbeha te dragen. Een goede ondersteuning is voor het genezingsproces belangrijk. De eerste weken draagt u de beha 24 uur per dagen. Na 4 weken kunt u de beha tijdens het slapen uit doen. Als de eerste 6 weken voorbij zijn en de wonden genezen, kunt u kiezen voor het gebruik van een gewone, goed passende beha.

Bij Dutch Clinic betaalt u € 2.999 voor de borstlift die in Turkije wordt toegepast. Bij dit bedrag zijn naast de ingreep zelf ook kosten voor de transfers, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, consult en nazorg in Nederland inbegrepen.

Een borstlift heeft meestal geen medische indicatie, valt daarom onder de zogenaamde cosmetische ingrepen en wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Medische kosten die u zelf heeft betaald, kunnen onder bepaalde voorwaarden van de belastingaangifte worden afgetrokken. U dient hiervoor de nodige bewijzen en verklaringen te kunnen overleggen. Trek de kosten niet zomaar af, laat u eerst informeren door een belastingconsulent. Regels en voorwaarden veranderen bij de Belastingdienst regelmatig. Een goed advies vooraf, kan achteraf narigheid en zelfs een boete voorkomen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com