Skip to content

Buikwandcorrectie Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de buikwandcorrectie in Turkije? Heeft u een slappe buik als gevolg van fors gewichtsverlies of na een zwangerschap?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Buikwandcorrectie Turkije

Een uitgerekte buikwand laat zich niet door intensief sporten of door het volgen van een strikt dieet strakker maken. Als u zich stoort aan een slappe, hangende buik kunt u een buikwandcorrectie overwegen. Zowel de huid als onderliggende spieren worden tijdens de ingreep strakgetrokken, waardoor u weer een mooie, strakke buik krijgt. De buikwandcorrectie Turkije kosten verschillen behoorlijk met de prijzen van Nederlandse klinieken.

Wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie bij Dutch Clinic?

Samenstelling buikwandcorrectie Turkije kosten

De kosten voor een buikwandcorrectie zijn divers. Geen ingreep is hetzelfde en mensen die een buikwandcorrectie overwegen hebben daar zo hun eigen redenen en verwachtingen voor. In plaats van u alleen op de prijs van de behandeling te focussen, is het ook goed om naar de ervaring van een cosmetisch arts te kijken. Als u iets aan uw lichaam laat verbeteren of veranderen, dan zoekt u daarvoor de beste behandelmogelijkheid. Bekijk en vergelijk een aantal klinieken, waarbij de aantoonbare ervaring van een arts van directe invloed op de resultaten is. In een kliniek kunt u buikwandcorrectie voor en na foto’s zien. Let bij het bekijken van de foto’s op dat een geslaagde buikwandcorrectie geen zichtbare littekens achterlaat. Vergelijkt u gelijk de kosten van de behandeling? Vergeet niet te kijken naar bijkomende kosten en/of toeslagen die een kliniek in rekening brengt.

Behandeltechnieken buikwandcorrectie

Eén van de meest gestelde vragen is hoeveel een buikwandcorrectie kost. Het is een vraag die niet één, twee, drie te beantwoorden is. De prijzen verschillen per kliniek en per land. Daarnaast wordt er ook onderscheid gemaakt tussen diverse behandeltechnieken. Uw buik kan gecorrigeerd worden door middel van een mini-buikwandcorrectie, terwijl iemand anders een beter resultaat krijgt wanneer een uitgebreide, volledige buikwandcorrectie plaatsvindt.

• Mini-buikwandcorrectie. Als de buikhuid is uitgerekt, maar de buikwand nog intact dan kan voor een mini-buikwandcorrectie worden gekozen. Incisies worden over uw schaamheuvel gemaakt, zodat de littekens later onder uw ondergoed wegvallen. De arts maakt de buikhuid en buikvet los tot aan uw ribbenboog. De navel blijft op dezelfde locatie zitten en wordt niet losgemaakt van de onderliggende spieren. Overtollige huid, en eventuele vetweefsels, worden weggesneden, waarna de buikspieren strakgetrokken en vastgehecht worden.
• Volledige buikwandcorrectie. Incisies worden gemaakt bij uw schaamheuvel en rondom de navel. Rond uw navel blijft een litteken zichtbaar. De ingreep verloopt grotendeels zoals een mini-buikwandcorrectie, met dat verschil dat door het verwijderen van meer huid en vet de navel op een andere plaats zal worden vastgezet dan voorheen. De arts informeert u voor de ingreep waar de navel komt en welke resultaten u kunt verwachten.

De kosten voor een mini-buikwandcorrectie zijn iets lager dan wanneer een complete buikwandcorrectie wordt uitgevoerd.

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van buikwandcorrectie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Buikwandcorrectie Turkije kosten vergelijken met Nederland

Cosmetische ingrepen worden vaak niet of zeer beperkt vergoed door zorgverzekeraars. Het spreekt voor zich dat u bij het overwegen van een buikwandcorrectie zoekt naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. U bestudeert de mening en ervaring van anderen. U kijkt naar de bereikte resultaten en u laat uzelf adviseren door ervaren artsen. Vergelijkt u de prijzen met elkaar? Dan valt op dat er veel verschillen zijn en dat het met name de buitenlandse klinieken zijn die interessante behandeltarieven hebben. De gemiddelde kostprijs voor een buikwandcorrectie in Nederland is € 5.500, terwijl de buikwandcorrectie Turkije kosten € 3.999 bedragen. De kwaliteit van de geaccrediteerde Dutch Clinic vestiging in Istanbul is uitstekend. Jaarlijks passen de artsen meer dan 250 buikwandcorrecties toe. Binnen de kliniek is meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de verschillende behandeltechnieken. Het behandeltarief is compleet en u weet vooraf de exacte kostprijs. U hoeft zich bij Dutch Clinic geen zorgen te maken over bijkomende kosten die na de ingreep in rekening worden gebracht.

Succesvolle buikwandcorrectie Turkije

Overweegt u een buikwandcorrectie en bent u niet zeker of u de ingreep in Nederland of Turkije wilt laten toepassen? Maak kennis met Dutch Clinic, de kliniek met vestigingen in Hoofddorp en Istanbul. U kunt bij Dutch Clinic vertrouwen op een prima prijs-kwaliteitverhouding, behandelingen op maat, persoonlijke begeleiding en professionele nazorg. Wilt u de buikwandcorrectie in termijnen betalen? Ook dat is mogelijk, Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance een gespecialiseerde kredietverstrekker. Maak een afspraak voor een gratis buikwandcorrectie consult en laat uzelf voorlichten door een cosmetisch arts. Geef aan wat uw verwachtingen van een ingreep zijn en ontvang een behandelvoorstel op maat. De buikwandcorrectie kan binnen enkele weken gepland en uitgevoerd worden.

Gratis consult

Bereidt u zichzelf voor een op een (mini)buikwandcorrectie en wilt u een weloverwogen keuze op basis van uw eigen ervaring maken? U kunt gratis kennismaken met Dutch Clinic tijdens een adviesgesprek in de kliniek in Hoofddorp. De arts bespreekt samen met u de mogelijkheden en luistert naar uw wensen en verwachtingen. Gekeken wordt tevens naar uw huidige en actuele gezondheid en eventueel medicijngebruik. Heeft u in het verleden andere operaties ondergaan? Maak hiervan melding, het kan van invloed zijn op de buikwandcorrectie. Het eerste consult is gratis. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak direct een afspraak

Buikwandcorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een buikwandcorrectie in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.
Een mini-buikwandcorrectie volstaat als u alleen onder de navel een huidoverschot heeft. Uw navel wordt tijdens de ingreep niet verplaatst. Heeft u echter zowel onder als boven de navel last van overtollige huid, dan is een buikwandcorrectie aanbevolen. Dit is een grotere en complexere ingreep die langer duurt dan een mini-buikwandcorrectie. Tijdens een buikwandcorrectie is het ook mogelijk om de buikspieren aaneen te hechten, waardoor u een plattere buik krijgt. Eventueel kan een buikwandcorrectie gecombineerd worden met het wegzuigen van overtollige vetophopingen.
In principe komt iedereen hiervoor in aanmerking met een hangende of slappe buikwand. De oorzaak voor het afhangen van de buikwand is veroudering, een fors gewichtsverlies en/of zwangerschap(pen). Een buikwandcorrectie wordt alleen bij volwassenen uitgevoerd en u dient in goede gezondheid te verkeren. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een stabiel gewicht aan te raden. Heeft u na de buikwandcorrectie grote schommelingen in uw lichaamsgewicht, dan kan het bereikte effect verdwijnen. De ingreep is geen manier om snel een paar kilo’s kwijt te raken.
Een buikwandcorrectie is een ingrijpende operatie die zo’n 2 tot 4 uur duurt. Na afloop van de ingreep verblijft u één tot twee nachten in de kliniek om te herstellen.
Ja. De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, waardoor u niets merkt van de ingreep. De manier waarop de verdoving wordt toegepast, wordt door de anesthesist met u besproken.
Van de ingreep zelf merkt u door de narcose niets. Napijn ontstaat pas wanneer de verdoving is uitgewerkt. Mensen die de ingreep hebben ondergaan, geven over het algemeen aan dat de pijn verdraagbaar is en goed bestreden kan worden met een pijnstiller.
Na de ingreep worden vaak 1 of 2 drains aangebracht die het overtollige wondvocht en bloed afvoeren. Deze worden de volgende dag verwijderd. Na uw ontslag uit de kliniek draagt u 4 weken dag en nacht een ondersteunend korset. Daarna draagt u het korset nog een paar weken alleen overdag. Het korset geeft stevigheid aan het operatiegebied en dit komt het herstel ten goede. Uw buik blijft de eerste weken gezwollen met duidelijke aanwezige bloeduitstortingen. Dit neemt af naarmate de tijd verstrijkt.
Met name de eerste week is rust het advies. Doe het 1 tot 2 weken rustig aan. Na twee weken gaan de meeste mensen weer aan het werk. Zware, inspannende werkzaamheden en/of sportieve inspanningen doet u gedurende 6 weken beter niet. Hetzelfde geldt voor zwemmen en het bezoeken van een sauna.
De incisies worden door de plastisch chirurg zoveel mogelijk gemaakt in huidplooien en onder de bikinilijn. Hierdoor kunt u de littekens bedekken met ondergoed of badkleding. De incisie en het litteken rondom uw navel worden zo gemaakt dat het na een aantal maanden nauwelijks nog zichtbaar is.
Meteen na de ingreep is resultaat merkbaar, al is dat voor de buitenwereld niet zichtbaar. Wanneer u het korset na 4 tot 6 weken niet meer hoeft te dragen, dan zijn de meeste zwellingen verdwenen. Uw lichaam is op dat moment nog niet volledig hersteld van de buikwandcorrectie, dit kan nog een aantal maanden duren. Dan wordt ook het eindresultaat zichtbaar.
Striae, onder andere ontstaan na een zwangerschap, wordt niet weggehaald. Het is wel mogelijk dat een gedeelte van de striae na een buikwandcorrectie minder zichtbaar is. Met name striae dat op het gedeelte van de huid zit dat verwijderd wordt, is na afloop niet meer aanwezig. Hoe dat in uw situatie is, kan een plastisch chirurg vertellen tijdens een consult.
Ja, een zwangerschap na een buikwandcorrectie is mogelijk. Als gevolg van de zwangerschap zal de huid oprekken, wat gevolgen heeft voor het resultaat van de ingreep. Geadviseerd wordt om bij een eventuele kinderwens de buikwandcorrectie tot een later moment uit te stellen.
De plastisch chirurgen die werkzaam zijn in de kliniek van Dutch Clinic in Istanbul zijn gespecialiseerd in buikwandcorrecties. De combinatie van kennis, ervaring en state-of-the-art apparatuur zorgt voor een constante hoge kwaliteit. Omdat de kosten voor onder meer personeel lager zijn in Turkije, kan de buikwandcorrectie voor een betaalbaar tarief worden aangeboden.
Buikwandcorrecties worden meestal om cosmetische redenen ondergaan. Vergoeding is dan helaas niet mogelijk. Alleen bij een medische noodzaak en/of medische indicatie is soms een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Andere mogelijkheden hangen af van uw zorgverzekeraar en de aanvullende zorgverzekering die u heeft afgesloten. De voorwaarden die zorgverzekeraars hanteren in geval van een medische noodzaak zijn strikt. Voldoet u niet aan de gestelde eisen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
Ja. Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance, een kredietverstrekker gespecialiseerd in het financieren van cosmetische en medische ingrepen. Een krediet wordt verstrekt na goedkeuring van uw gegevens. Dat houdt in dat u inzage geeft in uw financiële situatie en verplichtingen. Wees uzelf ervan bewust dat lenen geld kost en dat u vaak meerdere jaren maandelijkse afbetalingen doet voor de gewenste cosmetische ingreep.
U heeft langdurig plezier van een geslaagde buikwandcorrectie. Een strakke buik blijft behouden door uw levensstijl aan te passen en regelmatig te bewegen. Zorg ervoor dat u op een stabiel gewicht blijft. Komt u na de ingreep veel aan, of valt u veel af? Dan kan de huid van de buik weer verslappen en afhangen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com