Skip to content

Dijbeenlift Turkije ervaringen

Bent u benieuwd naar dijbeenlift Turkije ervaringen? Met een dijbeenlift worden de vorm en contouren van uw dijen verbeterd.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De ingreep is de aangewezen behandeling wanneer u, als gevolg van lichamelijke veroudering of een fors gewichtsverlies, te maken heeft met een slappe, uitgerekte huid op uw dijen. U kunt de ingreep zowel om cosmetische als praktische redenen overwegen. Met name op warme dagen kan de afgezakte, slappe huid tijdens het lopen schuren, waardoor huidirritaties ontstaan. Dijbeenlift Turkije ervaringen laten u zien hoe anderen de ingreep hebben ervaren.

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Eerlijke dijbeenlift Turkije ervaringen

Online worden ervaringen over uiteenlopende onderwerpen gedeeld. Het beoordelen van cosmetische en medische behandelingen is daarop geen uitzondering. Verschillende (inter)nationale websites besteden uitgebreid aandacht aan ingrepen zoals een dijbeenlift. Bereidt u zich voor op een dijbeenlift, en bent u benieuwd hoe de ingreep, en de resultaten worden ervaren? Dijbeenlift ervaringen geven een goed beeld van de ingreep. Wat maakt ervaringen of reviews van anderen, onbekenden zo interessant? Tijdens een consult bij een cosmetisch arts krijgt u professionele, uitgebreide informatie over de manier waarop een dijbeenlift wordt toegepast. U kunt vragen stellen en de specialist laat u dijbeenlift voor en na foto’s zien van ingrepen die in de kliniek zijn gedaan. De behandeling wordt op uw situatie toegespitst en u ontvangt een behandelplan, inclusief behandeltarief op maat. Aan het einde van het consult heeft u een idee van de werkwijze van een kliniek en heeft u al dan niet een positief gevoel bij de cosmetisch arts. Om uzelf optimaal voor te bereiden kunt u online reviews lezen. Niet zelden plaatsen mensen bij een review foto’s en/of bewegende beelden die tijdens en na de ingreep zijn gemaakt. Tussen de voor en na foto die u in de kliniek te zien krijgt, zit een periode van enkele maanden. Foto’s die u bij een ervaring ziet, laten zien hoe de dijen er na de ingreep uitzien en hoe de contouren verbeteren naarmate het herstel vordert.

Unieke dijbeenlift Turkije ervaringen

Dijbeenlift ervaringen worden gedeeld over behandelingen die in binnen- en buitenland hebben plaatsgevonden. Zo kunt u de verschillende behandeltechnieken vergelijken, maar is het ook mogelijk om te kijken naar de tarieven die door de klinieken in rekening worden gebracht. Cosmetische ingrepen zijn best prijzig, een dijbeenlift is hierop geen uitzondering. Een dijbeenlift is een ingreep die onder volledige narcose wordt uitgevoerd en die een behoorlijke impact op uw dagelijks leven heeft. De meeste mensen die een dijbeenlift overwegen doen dit uit cosmetisch of esthetisch oogpunt. Cosmetische ingrepen worden doorgaans niet door uw zorgverzekeraar vergoed, en u bent meestal zelf verantwoordelijk voor de kosten. In Nederland ligt de kostprijs voor een dijbeenlift tussen € 4.500 en ruim € 9.000, zonder tegemoetkoming is dat een bedrag dat niet iedereen zomaar kan missen. Het lezen van dijbeenlift Turkije ervaringen geeft aan dat u ook een betaalbare dijbeenlift kunt laten toepassen. De kosten voor een vergelijkbare ingreep in Turkije zijn aanmerkelijk lager. U betaalt bij Dutch Clinic € 2.999 voor een dijbeenlift. U hoeft zich over de kwaliteit geen zorgen te maken. De kliniek in Istanbul is volledig geaccrediteerd. U bent in vertrouwde handen. Jaarlijks passen de cosmetisch artsen meer dan 100 dijbeenlift operaties toe. Zowel op de eigen website als op reviewsites vindt u dijbeenlift Turkije ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan.

Maak direct een afspraak

Betaalbare dijbeenlift Turkije

Het interessante van dijbeenlift ervaringen is dat u leest hoe anderen de periode na de ingreep hebben ervaren en hoe de resultaten zich ontwikkeld hebben. Is iemand tevreden met het resultaat? Is er sprake geweest van complicaties? Hoelang duurt het herstel gemiddeld? Wat doen anderen om het herstel positief te beïnvloeden? Cosmetisch artsen geven instructies die u na de ingreep kunt opvolgen. Niet iedereen volgt deze instructies en adviezen even goed op. Het is interessant om te lezen hoe anderen hiermee omgaan en wat uiteindelijk de meerwaarde is. Het duurt meerdere maanden voordat alle zwellingen en bloeduitstortingen volledig zijn verdwenen en er sprake is van een definitief resultaat. Ook laten reviews zien hoe anderen de prijs-kwaliteitverhouding van klinieken beoordelen. Dutch Clinic biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. De cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het toepassen van de dijbeenlift en werken met geavanceerde apparatuur. Heeft u last van overtollige huid op uw dijbenen en zoekt u daarvoor een betaalbare behandelmogelijkheid? Laat u vrijblijvend adviseren door de artsen van Dutch Clinic. Het consult vindt plaats in Hoofddorp, waarbij u een behandelplan op maat ontvangt. Neem relevantie informatie ten aanzien van uw gezondheid mee naar het consult.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

De keuze om een dijbeenlift te ondergaan neemt u niet zomaar. U laat zich van tevoren uitgebreid informeren over de ingreep en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Zeker bij plastische chirurgie die in het buitenland wordt toegepast is het vooraf belangrijk om te weten waar u precies aan toe bent. Dutch Clinic neemt u alle zorgen uithanden. Uw verblijf en de behandeling in de kliniek in Istanbul worden volledig geregeld. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw situatie optimaal opgevolgd kan worden. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. De unieke samenwerking heeft naast succesvolle resultaten ook een betaalbaar tarief tot gevolg. Door de ingreep toe te laten passen door ervaren plastisch chirurgen in Istanbul, kunnen we de ingreep voor een betaalbaar bedrag aanbieden, zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of resultaat. U bent bij Dutch Clinic in ervaren en bovendien vertrouwde handen. Wilt u meer weten over de dijbeenlift? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid van de bovenbenen wordt verwijderd. Het kan ook gecombineerd worden met een liposuctiebehandeling om overtollig vetweefsel te verwijderen.

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen die last hebben van overtollige huid op de bovenbenen als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je gezond bent en een gezonde BMI hebt. Het is geen geschikte ingreep voor gewichtsverlies.

Als je van plan bent om veel af te vallen, wordt het aangeraden om de dijbeenlift pas te laten uitvoeren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. De ingreep wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen met ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende technieken voor een dijbeenlift, afhankelijk van het deel van het bovenbeen dat je wilt laten liften. De meest gebruikte techniek omvat incisies in de lies en langs de achterkant van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep kan alleen een incisie in de lies voldoende zijn.

Bij een volledige dijbeenlift verwijdert de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs de heup naar beneden of aan de binnenkant van de dijen. Via de binnenkant van de dijen kan ook vetweefsel worden verwijderd.

De behandelduur varieert afhankelijk van de toegepaste techniek. Een kleinere ingreep duurt doorgaans 2 tot 3 uur, terwijl een volledige dijbeenlift, eventueel gecombineerd met liposuctie, ongeveer 3 tot 4 uur duurt.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd, dus je zult geen pijn ervaren tijdens de operatie. Na de ingreep kun je echter trekkerige pijn ervaren in de huid en spieren van het behandelde gebied. Het operatiegebied kan gezwollen, beurs en gevoelig zijn. Pijnstillers kunnen worden voorgeschreven om de pijn te verlichten.

Direct na de ingreep zullen je benen verbonden zijn en kan er een drukverband zijn aangelegd om zwelling te verminderen. Mogelijk zijn er ook drains geplaatst om overtollig wondvocht en bloed af te voeren. Na enkele dagen wordt het drukverband verwijderd en vervangen door een steunpanty of drukkleding.

In de eerste week na de dijbeenlift is het belangrijk om rustig aan te doen en de wonden te laten genezen. Na een week kun je lichte werkzaamheden hervatten, maar intensief sporten en drukverhogende activiteiten moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Het operatiegebied kan nog steeds gevoelig zijn. Het dragen van drukkleding wordt aanbevolen gedurende minimaal 6 weken.

In de eerste twee dagen na de ingreep wordt douchen afgeraden. Sporten en intensief lopen moeten gedurende 6 weken worden vermeden. Blootstelling aan de zon zonder bescherming wordt ook afgeraden, omdat dit de genezing van de littekens kan beïnvloeden.

Net als bij elke operatie zijn er algemene risico’s en mogelijke complicaties verbonden aan een dijbeenlift. Dit kan onder meer allergische reacties, infecties, nabloedingen, slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging, trombose en langdurige pijn omvatten. Een plastisch chirurg zal tijdens een consult de mogelijke bijwerkingen bespreken en advies geven om de kans op complicaties te minimaliseren.

Direct na de ingreep is het resultaat zichtbaar, maar het duurt enkele maanden tot een jaar voordat het optimale resultaat bereikt is. Gedurende deze tijd herstelt je lichaam volledig van de dijbeenlift. In het begin zullen de littekens goed zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen ze geleidelijk aan de kleur van je huid aannemen. Over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden met de bereikte resultaten van de dijbeenlift.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

Een dijbeenlift is een cosmetische ingreep zonder medische noodzaak, dus zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep doorgaans niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en werkt met ervaren plastisch chirurgen. Ze maken gebruik van state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken. De artsen in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen, waardoor je in goede handen bent en kunt rekenen op de beste zorg tegen een betaalbaar tarief. Controles en nazorg vinden plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com