Skip to content

Haartransplantatie Turkije

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie in Turkije, Istanbul. Hier zijn verschillende redenen voor, maar de voornaamste reden is het prijsverschil en het grote aantal grafts die in een dagbehandeling kunnen worden getransplanteerd.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, is het essentieel dat u kiest voor een kliniek die bekend staat om de hoogstaande kwaliteit. De lagere kosten mogen namelijk niet ten kosten gaan van de kwaliteit.

Dutch Clinic biedt ook de mogelijkheid aan om in Turkije een haartransplantatie te ondergaan. Dit doen wij tegen zeer scherpe prijzen.

Wat zijn de voordelen van een borstcorrectie bij Dutch Clinic?

Nazorg na haartransplantatie Turkije in Nederland

Het voordeel van een haartransplantatie in Turkije bij Dutch Clinic, is dat de nazorg gewoon plaatstvindt in Nederland.

Tarieven behandeling in Turkije (Istanbul) all-in

(incl. vliegtickets, hotel, transfers en nazorg in Nederland)

HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE
TARIEVEN
1.000 tot 1.500 grafts
Actieprijs € 1.899* ( normaal € 2.899)
1.501 tot 3.000 grafts
Actieprijs € 2.399* ( normaal € 3.399)
3.001 tot 4.500 grafts
Actieprijs € 2.899* ( normaal € 3.899)
* Actie is geldig t/m 30-11. Vraag naar de voorwaarden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over haartransplantatie in Turkije? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren specialisten van de Dutch Clinic. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Hoofddorp.

Maak direct een afspraak

Instructies veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over instructies voor en na een haartransplantatie. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Als bij u een haarsparende FUE haartransplantatie wordt toegepast, dan is het niet noodzakelijk om uw haar vooraf te scheren. In de kliniek wordt het donorgebied geschoren. De haren die lang genoeg zijn, vallen na de ingreep over het donorgebied heen. Bij een traditionele FUE ingreep, waarbij het haar wordt geschoren, kunnen tijdens een dagbehandeling meer grafts geoogst en getransplanteerd worden.
Met name de eerste 5 tot 10 dagen is het goed zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Verspreid over het hoofd zijn rode puntjes en korstjes zichtbaar. Uw hoofdhuid begint na de ingreep te herstellen en na 5 tot 7 dagen is de ergste roodheid achter de rug. Meestal is het 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie voor buitenstaanders bijna niet meer te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u ook veel interessante informatie vinden over haartransplantatie Turkije.
Gezien de gebruikte plaatselijke verdoving wordt het afgeraden om zelfstandig achter het stuur plaats te nemen. Het is beter en veiliger om u op te laten halen door een bekende en u thuis te laten brengen. Wordt de ingreep in de kliniek in Istanbul toegepast? Dan wordt u teruggebracht naar het hotel.
  • De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter, indien het herstel verloopt zoals het hoort. Dat betekent dat u de huid met rust laat direct na de behandeling en ook als de korstjes beginnen te jeuken niet krabt of wrijft. Dit kan de huid beschadigen en in sommige gevallen littekentjes veroorzaken.
Volg hiervoor het advies van de arts op. Let op dat de waterdruk laag is en dat het water niet te warm is. Blijf niet te lang onder de douche staan. Volg de was- en verzorgingsinstructies van de haarchirurg op.
Nee, de eerste dagen en weken gebruikt u de verzorgende producten die u van ons heeft ontvangen. Wanneer de hoofdhuid is hersteld kunt u, indien gewenst, weer overstappen op uw gebruikelijke shampoo en conditioner.
Als gevolg van de plaatselijke verdovingen kan het gebeuren dat uw voorhoofd er licht gezwollen uitziet. Dit is niets om u zorgen over te maken en zo’n 5 dagen na de ingreep beginnen de zwellingen af te nemen. U kunt de zwelling tegengaan door zo weinig mogelijk voorover te buigen. Ook kunt u uw gezicht of de zwelling koelen, waarbij u op let dat u de transplantatiegebieden vermijdt. Veel water drinken helpt eveneens de zwelling te verminderen.
De eerste twee weken na de haartransplantatie wordt sporten niet geadviseerd. Daarna kunt u lichte vormen van sport hervatten, maar wordt intensief zweten nog altijd niet toegejuicht. Met name contactsporten zoals onder meer voetbal, rugby en vechtsporten hervat u niet eerder dan 6 weken na de ingreep.
Het bezoeken van een sauna en het zwemmen in zoet of zout water vermijdt u minimaal tot 4 weken na de haartransplantatie. Zowel de vochtigheid als de hoge temperaturen kunnen het herstel nadelig beïnvloeden.
Twee tot vier weken na de haarimplantatie ziet het merendeel van de mensen het getransplanteerde haar uitvallen. Alhoewel dit een paniek reactie kan veroorzaken, is het goed om te weten dat het een normaal verschijnsel is. Het haarverlies is niet blijvend. Gemiddeld genomen begint het haar na zo’n 3 á 4 maanden weer te groeien.

In overleg met de behandelend haarchirurg is het gebruik van een middel als Minoxidil mogelijk. U kunt het middel niet te snel na een ingreep gebruiken. Volg daarom altijd het advies van de specialist nauwgezet op en gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Puistjes in de behandelgebieden komen geregeld voor. U hoeft hier eigenlijk niets aan te doen. Zijn de puistjes erg pijnlijk, dan kunt u eventueel een warm kompres op de puistjes leggen. Laat dit een aantal minuten inwerken. Daarna kunt u met 2 gaaskompressen het puistje voorzichtig uitknijpen. Knijp deze puistjes niet met uw blote handen uit, hiermee geeft u infecties en littekens een kans.
Verzorg de droge hoofdhuid met aandacht en voorkom dat de huid gaat bloeden. De huid kan behandeld worden met een goed hydraterende body lotion. Weet u niet welke lotion u het beste gebruikt, dan kan de behandelend haarchirurg u hierin adviseren.
Nee. De snelheid waarin het natuurlijke haargroeiproces zich voltrekt, is bij iedereen anders. Drie maanden is dan ook eerder een gemiddelde.
Resultaten ontwikkelen zich zo’n 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie. Het kan echter ook gebeuren dat het eindresultaat bij u pas na 18 maanden beoordeeld kan worden.
Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven de rest van uw leven nieuwe haren produceren. De resultaten zijn blijvend. Naarmate u ouder wordt kunnen de haren wel op natuurlijke wijze dunner worden. De haartransplantatie heeft hier geen invloed op.
Als het haar begint te groeien, kunt u het in principe laten knippen. Er wordt doorgaans aangeraden hier wel een aantal maanden mee te wachten. Vaak is de eerste kappersbeurt na een haartransplantatie extra bijzonder. U kunt het haar laten knippen en stylen naar wens.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic

Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Overige behandelingen Dutch Clinic

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Verwijdering storende verophoping oplossen met liposuctie?

Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst is een neuscorrectie de oplossing?

Buikwandcorrectie

Oppervlakkig vet verwijderen met een buikcorrectie?

Borstvergroting

Grote en stevigere borsten door middel van een borstvergroting?

Bilvergroting

Betrouwbare bilvergroting behandeling in Turkije, door ervaren arts.

Tandheelkunde

Facings en cosmetische tandheelkunde betaalbaar in Turkije.

Facelift

Jongere uitstraling na een facelift behandeling in Turkije?

Armlift

Verwijderen van huid op de bovenarm door een armlift?

Borstcorrectie

Gynaecomastie, borstlift, borstliftcorrectie

Dijbeenlift

Overtollig huid verwijderen op het bovenbeen door een dijbeenlift?

Haartransplantatie

Dun behaard of kale plekken? Een haartransplantatie de oplossing?

Ooglaseren

Afscheid nemen van de bril? Kies voor ooglaseren in Turkije.